- Poruka
- 11.279
nerazumemШто ти је нос црвен?!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nerazumemШто ти је нос црвен?!![]()
Их, још питаш...'Bardan.
Može li se?
A šta ćeš uvijek ima budala.Ма, има света блесавог, чудо једно; одлазак на одмор као на трку да иду...
разумеш, разумеш...nerazumem
Каква је клисура Риферу?Нека су завршили и ту деоницу, такозвану зону сумрака, да може честит Злограђанин на море ходит..
Отима се грделичка клисура...Види ... Рифер је можда отишао аутупутем... А куда ће и да ли ће моћи да се врати... Хах, видећемо...
https://www.danas.rs/drustvo/korido...RdGhHBytyON8kevSWaFYKc56YU-f5lDpdykypfnFqBq_s
dokažiразумеш, разумеш...![]()
Отима се грделичка клисура...![]()
mozda nije do betona,Али коментар... Зинуо асфалт 4цм а неко ти каже "то ће отклонити извођач о свом трошку пошто је реч о уобичајеном отклањању уочених недостатака"
Шта је ту уобичајено лептејебо. То треба да стоји 20 год да не мрдне а оне после 20 дана зинуло 4цм
Ma to je nov put, mlad... malo da se razgazi, slegne... i biće kao stari dok trepnešОтима се грделичка клисура...![]()
Мени око те грделичке ништа није јасно,капирам да је тежак терен али брате за те ствари служи струка.Али коментар... Зинуо асфалт 4цм а неко ти каже "то ће отклонити извођач о свом трошку пошто је реч о уобичајеном отклањању уочених недостатака"
Шта је ту уобичајено лептејебо. То треба да стоји 20 год да не мрдне а оне после 20 дана зинуло 4цм
тако да је у питању класична отимачина,да не кажем крађа.
Написано на тендеру да кошта толико, урадиш за трећину мање јер си нашао начин гдје да уштетиш,паре уштеде иду у неке жње сврхе у мањим уговорима да се избаце из система по мало а не навелико јер је сумњиво и онда крећу овакви проблеми.
Ja ću brodom, kanal Solun - Beograd. Ili mi sredi da iz vlade dođu helihopter... Uh, bolje nemoj, radije autom pored pukotina.Види ... Рифер је можда отишао аутупутем... А куда ће и да ли ће моћи да се врати... Хах, видећемо...
https://www.danas.rs/drustvo/korido...RdGhHBytyON8kevSWaFYKc56YU-f5lDpdykypfnFqBq_s
Нисам 200% сигуран али ценим да је то било овако...Не постоји данас терен који се не може савладати,па *еботе данас имамо магистрале,аутопутеве испод мора.
Па да, мој рођени брат је имао проблем са новим станом у стамбеној зграду у Београду јер се неко направио паметан да уштеди на шиповима који су морали ићи због терена пре градње зграде,струка рекла да мора.Појавила се вода у гаражама и подруму и почела зграда пуцати након само годину дана од усељења.Нисам 200% сигуран али ценим да је то било овако...
Инвеститор Политичар: Треба нам пројекат
Пројектант и Геолог: ОК
ИП: Треба да буде готов за три месеца
ПГ: то је посао од годину и по дана, то треба вршити истражне бушотине на сваких 200м због компликоване геологије... мора се ...
ИП: ок имате шест месеци, бушите то мало ређе између претпоставите ајде бре шта је ту компликовано имам ја поверања у вас можете ви то, ако не можете има ко може.... Шест месеци.
И онда се тај најбитнији део одради неадекватно јер је неко зацртао да објави како ће пројекат бити готов и радови почети тад и тад...
И онда отпочну радови који се ослањају на речено у пројекту као на сигурно... Па откопаш и видиш да није тако, па ајд објасни неком да мора измена пројекта па се време губи и радови стоје... И никад то не буде како греба веч скрпљено..
јер кад се тај први пројекат одради лоше... Буквално... Што се грбо роди, време не исправи
Зар у Змаја?Ni tebe ne prskačem.
Мене ћеш да заобиђеш у широком луку... Него што с нерозан? Јел то жена заборавило стреп он да понесе ... пропаст летовања у најави?A ti kaži Zoxi da joj sve milo po redu ebem, počevšo od najmilijih. Ni tebe ne prskačem.
то је једна од прича са да кажеш ''срећним'' крајем... колико ли је оних који нису истерали своје...Међутим после их је тужио и *бо им је кеву, добио нови стан.
Hvala Sunchiljudi, da li znate jel može negde da se nabavi neki dodatak da se ovo levo ubudži u ovo desno? i gde da tražim to uopšte?
Pogledajte prilog 577714
to sigurno može i da se jednostavno preseče i zameni ali verovatno treba i neki poseban tip klešta, što ja ne posedujem.
i da, pozdrav za novu kafanu i domaćicu
Мене ћеш да заобиђеш у широком луку... Него што с нерозан? Јел то жена заборавило стреп он да понесе ... пропаст летовања у најави?