HEFESTOS 1
Buduća legenda
- Poruka
- 31.701
Бујрум у механу...Hvala, kafa može uvek![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бујрум у механу...Hvala, kafa može uvek![]()
Не знам, сад сам потпуно збуњен, сачекаћемо Громија да нам то разјасни, каквог је он то "камелеона" цимао....![]()
E ovo je iznenađenje, prvo Sandveil, sad ti.Samo da pozdravim agi
Iskvariše me moljci, sve kafane s njima obiđoh![]()
Мајкуму, тежак проблем...Тако сам цимао и ништа.![]()
А где је ценовник?Pomoz' Bog junaci!!!!
Sve prolazi,sve se menja,stara kafano doviđenja
Dragi moji evo novog mesta za ćerdanje vremena,poskočice, poslovice, doskočice i pošalice
Ko lupa inventar ima da ga kupi i to sa cvećem i srcima
Ko se javlja za obezbeđenje,rado prihvatam
Pevaljke se ne drpaju
WC besplatan
Ko diže bunu na gazdaricu ide u tamnicu gde akrepe memla davi!!!!!
Čast svakome, veresija nikome!
Evo da malo čalabrcnete
Živi bili!
![]()
![]()
![]()
Šank obezbeđen
![]()
![]()
Па, да. То је љубимац, уз мачку и кера. И нико никог не дира.
nema zezancije sa gospođom direktorkomГоспођа надзор на прошлом послу је имала за љубимце вучјака, мачку и папагаја. И муж јој је био као четврти...
Једном улазим у своју канц и да седнем а испод стола вучјак, једва стао под сто. Повела га госпођа са собом на посао... ооооок.
Госпођа надзор на прошлом послу је имала за љубимце вучјака, мачку и папагаја. И муж јој је био као четврти...
Једном улазим у своју канц и да седнем а испод стола вучјак, једва стао под сто. Повела га госпођа са собом на посао... ооооок.
Једна моја бивша колезиница донела змију да нас саблазни, као...Госпођа надзор на прошлом послу је имала за љубимце вучјака, мачку и папагаја. И муж јој је био као четврти...
za živu legendu kuća častiА где је ценовник?![]()
za živu legendu kuća časti
dobrodošlaHvala, kafa može uvek![]()
Može likista je sad ovo?
Novi birc
Evo me na prozivku.
Barvece i ako moze nesto zestokooo
Па ти тражи повишицу или слободан дан.