СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

dogovoreno , jel ima tu ona pasta za lazanje ???' bešamel se može i praviti .

lazagne alla Bolognese , kada se to kaže onda se misli na lazanje sa mlevenim mesom ili sa ragu alla Bolognese koji je komplikovan ali koji može da se zameni sa običnim mlevenim mesom i pripremom po želji .
Kada se kaže lazanje , onda je to obično nešto , što ima bešamel , malo paste i dinstano mleveno meso i nije strogo precizirano kako izgleda i koliko čega dođe . Neko voli debele , neko tanke , neko suve a neko onako sa mnogo bešamela .....zavisi od ukusa onih koji će to da njopaju :).
Dakle velika sloboda za onoga koji pravi ......lazanje su neutralne po ukusu , što znači da ne može da se napravi mleveno meso pikantno jer će onda taj ukus da nadjača sve ostale , a lazanje su lepe upravo zbog svega što ide u njih i imaju po malo mlečan ukus .
toliko za početak .

Ја нисам имао прилику да видим, а волео бих да посетим золотое кольцо и господин великий Новгород.

Али не бих ишао ни са каквом групом из Србије, био би ме блам. Био би ме блам било да су загрцнути Русијом и серу сваком Русу ког сретну како су они српска браћа, или... у ствари био би ме блам full stop.

Свуда без Срба, то је парола за срећну будућност.

To je jako dobar zivotni savet, objektivno.

I ja isto danas :klap::gace::gace::worth::worth::super::super::super::super::super::tambalamba::hej:

:vatromet:

e pa da nam čestitamo!
:super:

- - - - - - - - - -

Inace, ja ne mogu da verujem da ovaj Iron stvarno misli da ce Svabe i Francuzi da sakupljaju slicice Maribora, Zvezda, Partizana, Olimpije i Levskog.

To su bre razliciti albumi za razlicito trziste covece...

e to si jedino bio u pravu

pogledao sam zvanični sajt Paninija za on-line naručivanje slajbi...
nema nam domaćih klubova...

a ovi Turci 100% Srbi - pogledaj im face
a kod Zvezde i Partizana - crnci...

- - - - - - - - - -

Ne može da se generalizuje, ima Srba svakakvih i dobrih i loših. Ne može se niko svrstavati na određeni kalup samo zbog etničkih odrednica. To je tek deseti deo neke ličnosti.

u inostranstvu nam je cremme de la cremme

pa verujem da je njihovo ponašanje uticalo na bombradovanje Srbije...
kakve veze ima Sloba? Ko ga postavio taj će ga skine...
nego izleda da je do ponašanja naših...
ko zna ko se s kime sudario u Nueva Jorku u liftu pa mu se pritom naiebo majke... jer takva kultura i ide da se lakta i guzeta...
a izgleda da je čukno neko mudo... pa mudo saznalo da je ovaj (ili ona) iz Srbije...

Inace, ja ne mogu da verujem da ovaj Iron stvarno misli da ce Svabe i Francuzi da sakupljaju slicice Maribora, Zvezda, Partizana, Olimpije i Levskog.

To su bre razliciti albumi za razlicito trziste covece...

Ни Звезда ни Партизан? Па за кога онда да навијају?

Не контам, што рече наш модератор изшуме.

najnovija vest ......desilo se negde na jugu Italije .

za vreme vožnje automobilom , čoveku je iz nepoznatih razloga pozlilo / možda je bio pijan / i uleteo je u masu ......u duhu poslednjih događaja kada su teroristi uletali sa automobilima u masu , svet je pomislio da je ovaj neki terorista i iskrivio ga od batina :zcepanje:

Naš Rifke u njegovim kolima predstavlja pokretnu prepreku na putu pa nek razmisli šta će mu se desi ako mu se desi...

- - - - - - - - - -

Ovaj forum je čista dosada i najbanalnije gubljenje vremena. Moram ban da zaradim nekako. Nema baba Rifke, kad ti je potrebna nema je nigdje, a inače je 21 čas ovdje.

bezuspešan pokušaj spinovanja poltičkih dešavanja...
znači šačica diletanata nešto pokušava
i pokušava
i pokušava
i pokušava
i pokušava
i pokušava
i pokušava

mislim dosadni ste...

:lol:

Керки, није! Измишља!

:lol:

.

Surbel, mislim da nisam ja ovog puta bila "ciljna meta" vec Andja, ali nema veze, on je ionako uobrazio da je pametniji od nas vecine ako ne i svih i da mu mi dodjemo kao neki "ucenici", a buduci da cesto masi "temu" ne bih da ga razuveravam, neka zivi u svoji iluzijama "tamo negde na sigurnom". :lol:

Pozz. ;)

drugarcici, smarate...

evo jedne lepe slicke iz meksika, riviera maya...da vas razgali...:mrgreen:

1743549_10202206581578927_589391697_n (1).jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back