Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
ijaooooo
2
FIFA 365 2017
2
FIFA 365 2017
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e ajde
. odrasti![]()

Ја нисам имао прилику да видим, а волео бих да посетим золотое кольцо и господин великий Новгород.
Али не бих ишао ни са каквом групом из Србије, био би ме блам. Био би ме блам било да су загрцнути Русијом и серу сваком Русу ког сретну како су они српска браћа, или... у ствари био би ме блам full stop.
Свуда без Срба, то је парола за срећну будућност.
To je jako dobar zivotni savet, objektivno.
I ja isto danas![]()

Inace, ja ne mogu da verujem da ovaj Iron stvarno misli da ce Svabe i Francuzi da sakupljaju slicice Maribora, Zvezda, Partizana, Olimpije i Levskog.
To su bre razliciti albumi za razlicito trziste covece...
Ne može da se generalizuje, ima Srba svakakvih i dobrih i loših. Ne može se niko svrstavati na određeni kalup samo zbog etničkih odrednica. To je tek deseti deo neke ličnosti.
Inace, ja ne mogu da verujem da ovaj Iron stvarno misli da ce Svabe i Francuzi da sakupljaju slicice Maribora, Zvezda, Partizana, Olimpije i Levskog.
To su bre razliciti albumi za razlicito trziste covece...
najnovija vest ......desilo se negde na jugu Italije .
za vreme vožnje automobilom , čoveku je iz nepoznatih razloga pozlilo / možda je bio pijan / i uleteo je u masu ......u duhu poslednjih događaja kada su teroristi uletali sa automobilima u masu , svet je pomislio da je ovaj neki terorista i iskrivio ga od batina![]()
Ovaj forum je čista dosada i najbanalnije gubljenje vremena. Moram ban da zaradim nekako. Nema baba Rifke, kad ti je potrebna nema je nigdje, a inače je 21 čas ovdje.

![]()
Керки, није! Измишља!
.

To se vi "dogovorite" , ja se ovde izuzimam.