- Poruka
- 18.758
drugarcici, smarate...
evo jedne lepe slicke iz meksika, riviera maya...da vas razgali...
svidja mi se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drugarcici, smarate...
evo jedne lepe slicke iz meksika, riviera maya...da vas razgali...

on je ionako uobrazio da je pametniji od nas vecine ako ne i svih i da mu mi dodjemo kao neki "ucenici",
У праву си драга Цупика, често се осећам као учитељ у школи за децу са посебним потребама овде међу вама.
Међутим то је врло племенит позив!

Prorocice,izvini
kakav gospodin?
У праву си драга Цупика, често се осећам као учитељ у школи за децу са посебним потребама овде међу вама.
Међутим то је врло племенит позив!

ah...
i ova gospodja koja gaji posebna osećanja prema gospodinu...
prosto šarmira... mislim se a zašto ne bi imali šarmantne urednike?
.da se ovde cesto pravis vazan... samozadovoljstvo... podsticuci malogradjanstinu...lutalica koji se "ugledaju" na tebe... nesto tako skaredno...snobovskog samoisticanja i samohvaljenja... sluzis kao podstrekac i uzor naiskompleksiranijim licnostima... morala sam da prostrem ves.
hoce neko da pusti vodu?

Dete, to se viče: Mamaaaaaa, gotova sam! A ne da po forumu tražiš da ti neko obriše doope.![]()
Dete, to se viče: Mamaaaaaa, gotova sam! A ne da po forumu tražiš da ti neko obriše doope.![]()

Sram te bilo pohovani starče da tako razgovaras sa djevojkom. Može unuka da ti bude. Stidi se svog vještačkog kuka. Zbog vas pedofila treba vratit stare dobre zakone Cara Dušana. Morali bi državni organi da izvrše monitoring tvojih aktivnosti. Tko zna, možda osvaneš na pdf hronika?![]()

ciko,nisam mislila na sebe![]()

Sme ako remetis javni red I mir