СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Неш јебат, мој ти*. Кад су теби за 'оне' Рускиње (које, изгледа, нису биле много лепе рибе, за разлику од 'ових' сада) требале 'фармерке и друге ситнице' да би их упец'о... и то у јеку младости. :roll:

_________
*- бај Поби

......ovo je od pre 30 godina a tako nešto slično nema ni danas ......zgođušna , strukić , sise , guza , lep osmeh , lepa kosa ......vidi se da je žensko a ne krokodil :heart:

svojevremeno je jedan Laćarački mesar doveo ribu iz Rusije ......dve najbolje ribe u gradu su bile ona i jedna cigančica .......to kad prođe gradom svi su se okretali .......cigančicu su udali za nekog njenog a Ruskinja se vratila :mrgreen:

obično idu špagete kada se govori o jelu zvanom Pasta alla carbonara ......ali cenim da se nepismenim i pirgavim englezima mogu poturiti i taljatele .

Обично иду код тебе, који ниси чуо за друго осим за шпагете.

Паљба, несрећниче!

- - - - - - - - - -

Znali su Arapi zasto to rade....

Арапски историчар класичног периода ал Абшиби има ову мудрост да подели са нама - "It is said that when the black slave is sated, he fornicates; when he is hungry, he steals."

Mogli bi svi tako coporativno *******acki da kampujente na nekoj vukojebinu na Kavkazu, i druzite se sa babama i dedama po selima bez vode i struje.

Onda, putopise da saljete Memedovicu, jer ga vise raspali RTS ne salje van Srbije, da mu onako krenu zazubice. :mrgreen:

bravoooo, bravisimo

Kak si Ti pametan ,vala , vako nesto napisati i jos postaviti , je bre za nagradu.

ETO JA BIH TE NAGRADIO SA titulom, ...

ozbiljno te lazem

casna ti pionirska keca

Pa zapitajte sa zasto danas nema toliko crnih Arapa, dok sa druge strane, imate desetine miliona crnih Amerikanaca i po Severnoj i po Juznoj Americi.

A crnci su isto tako slati kao robovi u arapski svet, kao i u Americki.

- - - - - - - - - -

bravoooo, bravisimo

Kak si Ti pametan ,vala , vako nesto napisati i jos postaviti , je bre za nagradu.

ETO JA BIH TE NAGRADIO SA titulom, ...

ozbiljno te lazem

casna ti pionirska keca

Napravite neku zastavu srpsko-*******ackog prijateljstva, pa se slikajte pored nje sve onako sa rancevima dok idete na te kampove.

da...rusiju sanjam a u jamerikama zivim...:zper:

ma , dojdi za SOCIJALISTICKU KANADU

znas ono , svi imaju zdrastveno , pa za obrazovanje , pa jednakost , pa...uvijek su ostraseni bezali iz jamerike za Kanadu.

Eto sadasnji ministar , pokusava da popravi kamickovoga velikoga kapitaljistickoga KARPERA, ono sto je zasra...

da vrati staus , MIROTVORACA...

I ima se i SOCIJALE.....uh kako bi kamicak uzivao , ne radi a ima para i za hranu i za putovanja i jos da ima i stan i jos da i ima , vremena da gleda ,one sto se igraju sa nekom loptom , koja i nije okrugla.

A tek , pivaaaaaaaaa

Pa zapitajte sa zasto danas nema toliko crnih Arapa, dok sa druge strane, imate desetine miliona crnih Amerikanaca i po Severnoj i po Juznoj Americi.

Капирам да су их звали "Zanj". Ако бациш поглед на неке претраге за то име, видећеш и шта су мислили о својим црним робовима, и како су их брутално третирали.

Али није то битно, јер "а шта јадним црнц'ма раде?" је само једна од ритуалних фраза којима се дивљаци ритуално кураже при помисли на мрски Запад и распад СФРЈ, попут "а наше чколе су најбоље!" или "кад кажеш Тита све жене дадну гаће скидат!" Правилан одговор је "ма неће ни они дуго, мој ти!"

ma , dojdi za SOCIJALISTICKU KANADU

znas ono , svi imaju zdrastveno , pa za obrazovanje , pa jednakost , pa...uvijek su ostraseni bezali iz jamerike za Kanadu.

Eto sadasnji ministar , pokusava da popravi kamickovoga velikoga kapitaljistickoga KARPERA, ono sto je zasra...

da vrati staus , MIROTVORACA...

I ima se i SOCIJALE.....uh kako bi kamicak uzivao , ne radi a ima para i za hranu i za putovanja i jos da ima i stan i jos da i ima , vremena da gleda ,one sto se igraju sa nekom loptom , koja i nije okrugla.

A tek , pivaaaaaaaaa

Premijer vam je i dalje idiot, i ostace idiot.

Неш јебат, мој ти*. Кад су теби за 'оне' Рускиње (које, изгледа, нису биле много лепе рибе, за разлику од 'ових' сада) требале 'фармерке и друге ситнице' да би их упец'о... и то у јеку младости. :roll:

_________
*- бај Поби

ehhhhh, kada a i to je zanimljivo , pogledam svoje fotografije , koje je drustvo donelo sa ..putovanja u SSSR tadasnjem

majkumu ja ih pravi , delio a nemam ih , jer je bilo , e sad cu , ih napraviti , ono vece i...

pa , kavesu bile ......ih , kako smo se provodili.

i tesko da bih sada mogao ista radit sa ...iz toga doba. mislim gde da ih nadjem.

a ove mlade, su bre...lepotice za mene , i koja bi vako matoroga celavoga sa puno kose , kratkoga debeloga sa dugackim telom i mrsavim...

Обично иду код тебе, који ниси чуо за друго осим за шпагете.

Паљба, несрећниче!

:zcepanje::zcepanje::zcepanje: šta ja imam sa špagetama i taljatelama , samo sam REKAO DA ITALIJANI U ORIGINALU stavljaju špagete a ne taljatele , a šaranima po belom svetu uvaljuju i taljatele a ponekad i penne .

POSTOJE sastojci i koraci koji se rade ako se radi Carbonara i lepo Romani kažu , STROGO ZABRANJENO BILO KOJE VARIJACIJE po pitanju sastojaka i koraka koji se prave .

Poruka je edukativne prirode / jer se vidi da nisi zaboravio na slaninu i jaja / i pomaže da se naši ljudi ne brukaju po belom svetu .

Za mene bi to kao poznavaocu italijanske kuhinje bila uvreda , ne da mi donesu taljatele , nego samo i da pomisle da usled nedostatka špageta u kuhinji pokušaju da podvale taljatele .

Sada još malo kreću pečurkice ......e za to su dobre taljatele i to one ruvide za koje može da se zalepi svašta nešto a ne one ravne sa kojih sve spada :mrgreen:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje: šta ja imam sa špagetama i taljatelama , samo sam REKAO DA ITALIJANI U ORIGINALU stavljaju špagete a ne taljatele , a šaranima po belom svetu uvaljuju i taljatele a ponekad i penne .

POSTOJE sastojci i koraci koji se rade ako se radi Carbonara i lepo Romani kažu , STROGO ZABRANJENO BILO KOJE VARIJACIJE po pitanju sastojaka i koraka koji se prave .

Poruka je edukativne prirode / jer se vidi da nisi zaboravio na slaninu i jaja / i pomaže da se naši ljudi ne brukaju po belom svetu .

Za mene bi to kao poznavaocu italijanske kuhinje bila uvreda , ne da mi donesu taljatele , nego samo i da pomisle da usled nedostatka špageta u kuhinji pokušaju da podvale taljatele .

Sada još malo kreću pečurkice ......e za to su dobre taljatele i to one ruvide za koje može da se zalepi svašta nešto a ne one ravne sa kojih sve spada :mrgreen:

Nista lepse,njami

Мјок, бре, то Рифер кренуо да чита од половине (као и увек), а ти насела на његове 'мудролије', и ето наднаравног закључка. :mrgreen: Какво, црно, друштво без новца...
Само примећујем да је цивилизација достигла врхунац развоја, оно - никад већих технолошких и научних достигнућа, а на супротној страни - никад веће беде и болештије на свету. Ту, мораш признати, нешто не штима.

Али Сурка, декаденција је крајњи стадијум ''имања свега''. ;)

То је природно.

- - - - - - - - - -

Napravite neku zastavu srpsko-*******ackog prijateljstva, pa se slikajte pored nje sve onako sa rancevima dok idete na te kampove.

a ti ka valjani kapiTAljist , sada ces , da pravis takve zastave i da ih prodajes.

ukrade ti , nasu IDEJU , ma i nek si , barem ces i izaci iz sobicka i pocet bit VELJIKI gazda.

a ti ka valjani kapiTAljist , sada ces , da pravis takve zastave i da ih prodajes.

ukrade ti , nasu IDEJU , ma i nek si , barem ces i izaci iz sobicka i pocet bit VELJIKI gazda.

Pa ja mislim da je odlicna ideja prodavati srpskim *******ima neke aranzmane za kapovanje po Rusiji.

Placali bi to, jer toliko vole Rusiju, ali malo sutra.

Bas me zanima, da sada odemo po turistickim agencijama, da vidimo koliko procenata njihovih aranzmana ide u Rusiju, 0, 05%? :think:

Pa ja mislim da je odlicna ideja prodavati srpskim *******ima neke aranzmane za kapovanje po Rusiji.

Placali bi to, jer toliko vole Rusiju, ali malo sutra.

Bas me zanima, da sada odemo po turistickim agencijama, da vidimo koliko procenata njihovih aranzmana ide u Rusiju, 0, 05%? :think:

Ишли би да није предалеко. ;)

Само ти за авио превоз треба као за цео аранжман у Грчкој. :lol:

Капирам да су их звали "Zanj". Ако бациш поглед на неке претраге за то име, видећеш и шта су мислили о својим црним робовима, и како су их брутално третирали.

Али није то битно, јер "а шта јадним црнц'ма раде?" је само једна од ритуалних фраза којима се дивљаци ритуално кураже при помисли на мрски Запад и распад СФРЈ, попут "а наше чколе су најбоље!" или "кад кажеш Тита све жене дадну гаће скидат!" Правилан одговор је "ма неће ни они дуго, мој ти!"

a tek , sto , ono pravi arapi hebu princeze pirgavke , pa jos i INDIJCI prave pirgavkama decu ili sto pirgavke , obozavaju da ih NEGROI OBRADJUJU.

Ako tako i treba , ono malko dase genetski ociste......

pazi se samo Ti...

nekada je LJUBA MOLJAC , mislim ako ikako znas , ko je on ...citiram

U GRADU CIKAGU , DRZ SE SAMO ZIDA....DA TE NE BI...posto sam fin , necu koristiti rec , onu tako lijepu serpsku rec.

no znacenje iste , je znan....

Ишли би да није предалеко. ;)

Само ти за авио превоз треба као за цео аранжман у Грчкој. :lol:

sofka

ukucaj air canada.com

ukucaj , recimo datum sep 29 , povratak okt26 , i cena sa svim dazbinama je 897 kanadskih dolara

toronto - moskva

normalno , treba da se i zna , sta je LOW SEASON a sta je....

neg , jel ti mislis daKAMI , OTIDNE DO RUSIJE i da vidi , kako bi i otvorio svoje predstavnistvo i poceo VELJIKI biznis...

Nista lepse,njami

pazi , italijani prave veliku razliku između obične slanine i gronika / tip slanine / kao između tipova sira , gde se obično uzima ovčiji sir a gronik kao tip slanine za karbonaru .

PS kada smo već kod italijanske kuhinje ovo je nešto što ide u gotovo sva njihova jela , sedano

/www.google.it/search?q=sedano&client=ubuntu&hs=233&channel=fs&biw=1301&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwizjPaluYLPAhUGzxQKHSptC0YQiR4IhQE#channel=fs&tbm=isch&q=sedano+bianco
jel ima to kod nas ???

Poslednja izmena:
pazi , italijani prave veliku razliku između obične slanine i gronika / tip slanine / kao između tipova sira , gde se obično uzima ovčiji sir a gronik kao tip slanine za karbonaru .

PS kada smo već kod italijanske kuhinje ovo je nešto što ide u gotovo sva njihova jela , sedano

ttps://www.google.it/search?q=sedano&client=ubuntu&hs=233&channel=fs&biw=1301&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwizjPaluYLPAhUGzxQKHSptC0YQiR4IhQE#imgrc=C2317CJRGJzFTM%3A

jel ima to kod nas ???

nista lepse od grana padano :aha:

Pa i Kuba je predaleko, pa osecam da idu vise na raspalu i siromasnu Kubu, nego u Rusiju.

pogledaj , recimo sta nam se nudi

www.sell of vacation.com

Pa recimo , nude i to Cayo Largo , hotel iberostar Playa Blanca

za 448 plus 210 za takse i to All inclusive

Recimo ,tu se mogu naci , punooooo ljenskijeha iz Evrope...

Mislim mladih i laka su roba...ili to one tako zele.

A ima se recimo i Last Minut , vacation ,

Pa pogledaj , kako sei moze uzivati , ono , Eto doslo mi je da idem.

I za jedan dan , op u Avion i onda Plaze , cistoga peska i ruma i zemmskija....

pogledaj , recimo sta nam se nudi

www.sell of vacation.com

Pa recimo , nude i to Cayo Largo , hotel iberostar Playa Blanca

za 448 plus 210 za takse i to All inclusive

Recimo ,tu se mogu naci , punooooo ljenskijeha iz Evrope...

Mislim mladih i laka su roba...ili to one tako zele.

A ima se recimo i Last Minut , vacation ,

Pa pogledaj , kako sei moze uzivati , ono , Eto doslo mi je da idem.

I za jedan dan , op u Avion i onda Plaze , cistoga peska i ruma i zemmskija....

Ima puno Evropljanka koje idu na Karibe zbog sex turizma.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back