СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ja mislim da je odlicna ideja prodavati srpskim *******ima neke aranzmane za kapovanje po Rusiji.

Placali bi to, jer toliko vole Rusiju, ali malo sutra.

Bas me zanima, da sada odemo po turistickim agencijama, da vidimo koliko procenata njihovih aranzmana ide u Rusiju, 0, 05%? :think:

e vis i ti mi pricas o znanju u radu kapitaljista.

sve , zavrsavam sa kompom , i jes , hmmm, vis , kada si CLAN BIBLIOTEKE I JOS TI VIRI , DVA PRSTA IZ DJEPA, tak , recimo STAR ALIANCE, ako znas sta je to i koje su kompanije , nude , izuzetno povoljne popuste za , nas.

i eto , svojim prijateljima i uplatim tj kupim karte sa mojim popustima i sa mojom VIZOM i jos su pokriveni i u slucaju bolesti , povratka ranije ili promenu povratka ili ...

i tako se moj Kami,,,,koristi povoljnosti kapitaljistickoga sveta, no , to je samo za priligovane.

za golje tipa , hmmm, cene su uvijek vise tj bez popusta.

i daj bre , stuco si godine i godine i nis bre od tebe...pocni bre da radis...nes korisno.

e Kamicku ,

pogledaj , dobro pogledaj KINESKI NOSAC AVIONA.:rtfm:

a imam i uspomenu sa broda i posete istom , no tada su slike , pravljene sa filmom a moja bivsa, odnela sveeeeeeee slike.

let iz TIANJINA ZA SOUL, juzna koreja.

neg dal se kod tebe ima asocijacija na novcanicu CRVENA

ako i uspes da znas , o cem se radi , mogu TI RECI DA RMB ILI TI JUAN 100 je slicna onoj nasoj CERVENOJ.

samo kazi , i slikam ove moje, koje su mi ostale...

15mdbop.jpg

Арапски историчар класичног периода ал Абшиби има ову мудрост да подели са нама - "It is said that when the black slave is sated, he fornicates; when he is hungry, he steals."

Mislim da je mudri Abšibi u originalu to još plastičnije rekao:
مرة واحدة تذهب السوداء التي تعود أبدا

Pa ja mislim da je odlicna ideja prodavati srpskim *******ima neke aranzmane za kapovanje po Rusiji.

Placali bi to, jer toliko vole Rusiju, ali malo sutra.

Bas me zanima, da sada odemo po turistickim agencijama, da vidimo koliko procenata njihovih aranzmana ide u Rusiju, 0, 05%? :think:

Ја нисам имао прилику да видим, а волео бих да посетим золотое кольцо и господин великий Новгород.

Али не бих ишао ни са каквом групом из Србије, био би ме блам. Био би ме блам било да су загрцнути Русијом и серу сваком Русу ког сретну како су они српска браћа, или... у ствари био би ме блам full stop.

Свуда без Срба, то је парола за срећну будућност.

pazi , italijani prave veliku razliku između obične slanine i gronika / tip slanine / kao između tipova sira , gde se obično uzima ovčiji sir a gronik kao tip slanine za karbonaru .

PS kada smo već kod italijanske kuhinje ovo je nešto što ide u gotovo sva njihova jela , sedano

/www.google.it/search?q=sedano&client=ubuntu&hs=233&channel=fs&biw=1301&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwizjPaluYLPAhUGzxQKHSptC0YQiR4IhQE#channel=fs&tbm=isch&q=sedano+bianco
jel ima to kod nas ???

To je celer?

Ја нисам имао прилику да видим, а волео бих да посетим золотое кольцо и господин великий Новгород.

Али не бих ишао ни са каквом групом из Србије, био би ме блам. Био би ме блам било да су загрцнути Русијом и серу сваком Русу ког сретну како су они српска браћа, или... у ствари био би ме блам full stop.

Свуда без Срба, то је парола за срећну будућност.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje: taman on počne da ***** Rusima kako u beogradu nema nikog ko bi umeo da napravi reform tortu kad ono moja sremica kaže ....ne seri evo ja sinoć pravila ......taman on počne da priča o taljatelama i karbonari a sremac mu kaže , ne seri , u originalu špagete idu a ne taljatele .
Počne da fali neku belu čokoladu a ono 30 protesta u roku od 48 sekundi kako i nije baš nešto posebno ........taka mu je sudbina , nikako da se uvati za nešto što valja :mrgreen:

ili počne priču o kiflicama iz glazgova :sad2:

Чињеница да те све то страшно погађа, од чоколаде коју једем до чега већ, говори о томе да си мизерија од човека. Нормалне људе тако нешто не узнемирава.

Не брини, ниси једини - на овом форуму има баш доста несрећника твог типа који годинама касније још увек пате и жале се због неког детаља из мог живота.

Тако је то увек са губавцима, грбавцима, и иним поштеним светом :(

u stvari mizerija je način kako si napisao sve to što si napisao i zato što imaš neki fleš da su ovde svi mizerni . Ja ne mislim da si mizeran čovek , nego eto jedan od mnogih koje srećem i koji misle da su nešto a kada im predočiš crno na belo da su samo mali ljudi koji bi hteli da budu veliki onda im nastaje kolaps sistema ......u stvari ti mene silno zabavljaš sa svim tim pričama o pogačicama iz Glazgova .
Ja ne znam kako ostali to gledaju , ali za mene je antologijska poruka ona o TORTAMA . Onako , uvatim sam sebe da se smejem kada SAMO POKUŠAM da zamislim tu scenu .....ono krajnje ozbiljna familija , brat i sestra pričaju o beogradskoj gospodi i reform torti ......PA JA SE UPIŠAM OD SMEHA .....ebiga smešno mi .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back