СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Марси добро јутро, ками нетреба да шљака, има ко шљака за њега, ти и ја смо једни од тих. ;)

sreca moja da od moga posla , on ne moze imati ikakvu korist.

kapitalisticka penzija , -drzavna sa beneficijama...u socijalistickoj KANADI

kami je obsednut sa jamerikancima i sve sto polazi i dolazi od njih.

recimo banka wels farago je sada kaznjena sa 185 miliona dolara jer je otkriveno da su koristili svoje klijente i bez njihovoga znanja , otvarali nove racune , a da vlasnici nisu znali
a sve to da bi prikazali da imaju veliku klijentelu a sa tim i veca sredstva , dobijaju od federalne banke.

e sad , sto su i sjebali obican narod , nista , sto su otpustili 5 ooo radnika, i to nije nista, vazno je da je njihov odbor i CEO primili bonuse , koje se krecu na stotine miliona.

kami i njegovo znanje o kapitalizmu.

- - - - - - - - - -

Марси добро јутро, ками нетреба да шљака, има ко шљака за њега, ти и ја смо једни од тих. ;)

citam PUTINOVKU i gledajuci , lepotu RUSIJE ,

VUCE ME DA , posle iha ha godina opet posetim RUSIJU i voleo bih da i koristim VOZ do VLADIVOSTOKA.

ono avantura...

u kom si ti mestu ako se moze znat ili posalji na PP

Прича је била о можданим цистама, и како... нећу ни да понављам, невероватне гадости.

А то није, сложићеш се, нешто што иде уз моје фине таљателе карбонара.

obično idu špagete kada se govori o jelu zvanom Pasta alla carbonara ......ali cenim da se nepismenim i pirgavim englezima mogu poturiti i taljatele .

Poslednja izmena:
sreca moja da od moga posla , on ne moze imati ikakvu korist.

kapitalisticka penzija , -drzavna sa beneficijama...u socijalistickoj KANADI

kami je obsednut sa jamerikancima i sve sto polazi i dolazi od njih.

recimo banka wels farago je sada kaznjena sa 185 miliona dolara jer je otkriveno da su koristili svoje klijente i bez njihovoga znanja , otvarali nove racune , a da vlasnici nisu znali
a sve to da bi prikazali da imaju veliku klijentelu a sa tim i veca sredstva , dobijaju od federalne banke.

e sad , sto su i sjebali obican narod , nista , sto su otpustili 5 ooo radnika, i to nije nista, vazno je da je njihov odbor i CEO primili bonuse , koje se krecu na stotine miliona.

kami i njegovo znanje o kapitalizmu.

- - - - - - - - - -

citam PUTINOVKU i gledajuci , lepotu RUSIJE ,

VUCE ME DA , posle iha ha godina opet posetim RUSIJU i voleo bih da i koristim VOZ do VLADIVOSTOKA.

ono avantura...

u kom si ti mestu ako se moze znat ili posalji na PP

bonuse dobijaju jel su spasli banku , tj glavnicu para .......a ostali , što se kaže kod nas , kujihebe .

Uz jedan šator , štap za pecanje , 100 evra i bicikl , mislim da bi mogao u Rusiji provesti lepih 6 meseci .

Interesantno je da kada se pređe iz evropskog u azijski deo , skoro svaka druga-treća kuća ima privatnu SAUNU . Mala prostorija preuređena kao sauna . Svakih dve nedelje tretman nakon čega izlaze napolje GOLI i trljaju se snegom . To su scene koje se viđaju po netu , kada goli trče po snegu i ledu .
Nakon tih tretmana bar što se tiče virusa , mirni su dve nedelje .

bonuse dobijaju jel su spasli banku , tj glavnicu para .......a ostali , što se kaže kod nas , kujihebe .

Uz jedan šator , štap za pecanje , 100 evra i bicikl , mislim da bi mogao u Rusiji provesti lepih 6 meseci .

Interesantno je da kada se pređe iz evropskog u azijski deo , skoro svaka druga-treća kuća ima privatnu SAUNU . Mala prostorija preuređena kao sauna . Svakih dve nedelje tretman nakon čega izlaze napolje GOLI i trljaju se snegom . To su scene koje se viđaju po netu , kada goli trče po snegu i ledu .
Nakon tih tretmana bar što se tiče virusa , mirni su dve nedelje .

i da , tako su stradali , radnici banke, vracaju novac , onima koje su ostetili , naplacivanjem kamata, prekoracenje racuna isto ne bi zahebavali usra gradjane , kada imaju potporu WALL STREETA...BANKA - BANKI ne vadi oci tj pare.

neg sam se zabrinuo , ono zaRUSIJU.

dobro , satora ovde ima i to super i nisu tako skupi kao tamo kod vas ,

evro , pa imah ih malko vise , no ako se stavi , recimo jos desetak nula...

i sta bih Ja radio sa stapom za pecanje... da pecam RUSKINJE, tamo krajem 70 tih , pecao sam ih sa farmerkama i jos nekim drugim sitnicama.

a moze bit da su sada ove RUSKINJE mnogo lepe RIBE I JOS su i upoznale nase , pa , zato mi treba udica , ono , da bacim u masu riba i nes cu da dofatim.

a i dje me bre guras da trcim po snegu i jos i go, more nec ga biti nidje..

ih , bre sto si bre tako negativan.

daj bre nes lepo ,

eto odoh da spavam , sanjajuci udicu i pecaljku i gole RUSKINJE i ...traume, jer bo ih nikako ne mogu upecat

Нико.

Зар не видиш да се Сурка залаже за друштво без новца, наплата, све бесплатно и тако то? :lol:

Што у основи и није лоше, кад би човек умео, овако похлепан какав је, да се ограничи.
Мени се чак чини да би у таквом друштву било још горе него у овом материјалистичком.

Мјок, бре, то Рифер кренуо да чита од половине (као и увек), а ти насела на његове 'мудролије', и ето наднаравног закључка. :mrgreen: Какво, црно, друштво без новца...
Само примећујем да је цивилизација достигла врхунац развоја, оно - никад већих технолошких и научних достигнућа, а на супротној страни - никад веће беде и болештије на свету. Ту, мораш признати, нешто не штима.

Ја сам Сурки једном сугерисао да она, као старија, озбиљна жена... не сећам се сад шта, али знам да се осупнула на тај опис пун поштовања.

Није она за мајку.

:lol:

Керки, није! Измишља!

:lol:

- - - - - - - - - -

Nije tacno da je nikad vece bede, naprotiv.

И материјалне, и духовне, и моралне, а ти мо'ш да причаш шта хоћеш.

Poslednja izmena:
Zao mi je sto ne postoji vremeplov da vidis kako je bilo nekad u Africi.

Па, осим што их Западњаци више не одводе у робље и ЗОО вртове, у чему је разлика? Сад имају 'Докторе без граница' и националне паркове (где спашавају преостале примерке од егзодуса западњачких сафари ловаца)?

- - - - - - - - - -

Сад им Запад продаје оружје да се кољу међусобно. Велики корак за Запад, а корак уназад за Африку.

......

... da pecam RUSKINJE, tamo krajem 70 tih , pecao sam ih sa farmerkama i jos nekim drugim sitnicama.

a moze bit da su sada ove RUSKINJE mnogo lepe RIBE ...
... pa , zato mi treba udica , ono , da bacim u masu riba i nes cu da dofatim.

Неш јебат, мој ти*. Кад су теби за 'оне' Рускиње (које, изгледа, нису биле много лепе рибе, за разлику од 'ових' сада) требале 'фармерке и друге ситнице' да би их упец'о... и то у јеку младости. :roll:

_________
*- бај Поби

Па, осим што их Западњаци више не одводе у робље и ЗОО вртове, у чему је разлика? Сад имају 'Докторе без граница' и националне паркове (где спашавају преостале примерке од егзодуса западњачких сафари ловаца)?

- - - - - - - - - -

Сад им Запад продаје оружје да се кољу међусобно. Велики корак за Запад, а корак уназад за Африку.

Africki crnci su slati kao robovi u arapski svet, gde su im redovno kasapljene genitalije. Muskarcima, naravno. U odnosu na to, Jackpot je bio da dobijes da te prodaju preko okeana i odes za Ameriku kao rob, da radis na plantazi. I to je sve zajedno gore cak i od najgoreg sto je danas, sto bi verovatno bio Tutsi vs Hutu. A i da ne pricam sada, kada zvanicnici crnackih drzava idu u Njujork na zasedanje UN-a, da bi jbali njuroske prostituke i orgijali po njujorskim hotelima. To je taj nivo klosarije u africkim drustvima. Ali bitno je da su im zapadnjaci krivi za jad i bedu, kako da ne, pricam ti pricu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back