marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.410
Ti si svestan da su udarci u NFL-u mnogo jaci i sa mnogo vise sile nego udarci u Ragbiju?
a gle ove iz caro...fataju dalasovce za moouda, da ih obore,
sad ce da im ovi zabiju i to do balcaka i jos i povesti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si svestan da su udarci u NFL-u mnogo jaci i sa mnogo vise sile nego udarci u Ragbiju?
Марси добро јутро, ками нетреба да шљака, има ко шљака за њега, ти и ја смо једни од тих.![]()
Марси добро јутро, ками нетреба да шљака, има ко шљака за њега, ти и ја смо једни од тих.![]()
Прича је била о можданим цистама, и како... нећу ни да понављам, невероватне гадости.
А то није, сложићеш се, нешто што иде уз моје фине таљателе карбонара.
sreca moja da od moga posla , on ne moze imati ikakvu korist.
kapitalisticka penzija , -drzavna sa beneficijama...u socijalistickoj KANADI
kami je obsednut sa jamerikancima i sve sto polazi i dolazi od njih.
recimo banka wels farago je sada kaznjena sa 185 miliona dolara jer je otkriveno da su koristili svoje klijente i bez njihovoga znanja , otvarali nove racune , a da vlasnici nisu znali
a sve to da bi prikazali da imaju veliku klijentelu a sa tim i veca sredstva , dobijaju od federalne banke.
e sad , sto su i sjebali obican narod , nista , sto su otpustili 5 ooo radnika, i to nije nista, vazno je da je njihov odbor i CEO primili bonuse , koje se krecu na stotine miliona.
kami i njegovo znanje o kapitalizmu.
- - - - - - - - - -
citam PUTINOVKU i gledajuci , lepotu RUSIJE ,
VUCE ME DA , posle iha ha godina opet posetim RUSIJU i voleo bih da i koristim VOZ do VLADIVOSTOKA.
ono avantura...
u kom si ti mestu ako se moze znat ili posalji na PP
bonuse dobijaju jel su spasli banku , tj glavnicu para .......a ostali , što se kaže kod nas , kujihebe .
Uz jedan šator , štap za pecanje , 100 evra i bicikl , mislim da bi mogao u Rusiji provesti lepih 6 meseci .
Interesantno je da kada se pređe iz evropskog u azijski deo , skoro svaka druga-treća kuća ima privatnu SAUNU . Mala prostorija preuređena kao sauna . Svakih dve nedelje tretman nakon čega izlaze napolje GOLI i trljaju se snegom . To su scene koje se viđaju po netu , kada goli trče po snegu i ledu .
Nakon tih tretmana bar što se tiče virusa , mirni su dve nedelje .

Mogli bi svi tako coporativno *******acki da kampujente na nekoj vukojebinu na Kavkazu, i druzite se sa babama i dedama po selima bez vode i struje.
Onda, putopise da saljete Memedovicu, jer ga vise raspali RTS ne salje van Srbije, da mu onako krenu zazubice.![]()

Нико.
Зар не видиш да се Сурка залаже за друштво без новца, наплата, све бесплатно и тако то?
Што у основи и није лоше, кад би човек умео, овако похлепан какав је, да се ограничи.
Мени се чак чини да би у таквом друштву било још горе него у овом материјалистичком.
Какво, црно, друштво без новца...
ja bi ti sad stavio sliku al će Nina opet da obriše...
moram da odem do opštine da proverim venčani list... zadužena za mene pa to ti je...

Ја сам Сурки једном сугерисао да она, као старија, озбиљна жена... не сећам се сад шта, али знам да се осупнула на тај опис пун поштовања.
Није она за мајку.

Nije tacno da je nikad vece bede, naprotiv.
Zao mi je sto ne postoji vremeplov da vidis kako je bilo nekad u Africi.
......
... da pecam RUSKINJE, tamo krajem 70 tih , pecao sam ih sa farmerkama i jos nekim drugim sitnicama.
a moze bit da su sada ove RUSKINJE mnogo lepe RIBE ...
... pa , zato mi treba udica , ono , da bacim u masu riba i nes cu da dofatim.

Zao mi je sto ne postoji vremeplov da vidis kako je bilo nekad u Africi.
Па, осим што их Западњаци више не одводе у робље и ЗОО вртове, у чему је разлика? Сад имају 'Докторе без граница' и националне паркове (где спашавају преостале примерке од егзодуса западњачких сафари ловаца)?
- - - - - - - - - -
Сад им Запад продаје оружје да се кољу међусобно. Велики корак за Запад, а корак уназад за Африку.
Znali su Arapi zasto to rade....Africki crnci su slati kao robovi u arapski svet, gde su im redovno kasapljene genitalije.

... da te prodaju preko okeana i odes za Ameriku kao rob, da radis na plantazi...