- Poruka
- 14.588
nista lepse od grana padano![]()
svašta se čak i ovde prodaje pod tim imenom , zato treba biti oprezan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nista lepse od grana padano![]()

svašta se čak i ovde prodaje pod tim imenom , zato treba biti oprezan![]()
Salju mi iz Italije![]()

Pa ja mislim da je odlicna ideja prodavati srpskim *******ima neke aranzmane za kapovanje po Rusiji.
Placali bi to, jer toliko vole Rusiju, ali malo sutra.
Bas me zanima, da sada odemo po turistickim agencijama, da vidimo koliko procenata njihovih aranzmana ide u Rusiju, 0, 05%?![]()
Ima puno Evropljanka koje idu na Karibe zbog sex turizma.

Арапски историчар класичног периода ал Абшиби има ову мудрост да подели са нама - "It is said that when the black slave is sated, he fornicates; when he is hungry, he steals."
Pa ja mislim da je odlicna ideja prodavati srpskim *******ima neke aranzmane za kapovanje po Rusiji.
Placali bi to, jer toliko vole Rusiju, ali malo sutra.
Bas me zanima, da sada odemo po turistickim agencijama, da vidimo koliko procenata njihovih aranzmana ide u Rusiju, 0, 05%?![]()
Premijer vam je i dalje idiot, i ostace idiot.
pazi , italijani prave veliku razliku između obične slanine i gronika / tip slanine / kao između tipova sira , gde se obično uzima ovčiji sir a gronik kao tip slanine za karbonaru .
PS kada smo već kod italijanske kuhinje ovo je nešto što ide u gotovo sva njihova jela , sedano
/www.google.it/search?q=sedano&client=ubuntu&hs=233&channel=fs&biw=1301&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwizjPaluYLPAhUGzxQKHSptC0YQiR4IhQE#channel=fs&tbm=isch&q=sedano+bianco
jel ima to kod nas ???
Ја нисам имао прилику да видим, а волео бих да посетим золотое кольцо и господин великий Новгород.
Али не бих ишао ни са каквом групом из Србије, био би ме блам. Био би ме блам било да су загрцнути Русијом и серу сваком Русу ког сретну како су они српска браћа, или... у ствари био би ме блам full stop.
Свуда без Срба, то је парола за срећну будућност.

taman on počne da ***** Rusima kako u beogradu nema nikog ko bi umeo da napravi reform tortu kad ono moja sremica kaže ....ne seri evo ja sinoć pravila ......taman on počne da priča o taljatelama i karbonari a sremac mu kaže , ne seri , u originalu špagete idu a ne taljatele .

To je celer?

a da jedan dan komunicirate kao odrasli ljudi, ne ide?
kmeee moja mama kuva bolje, kmeee moja cuna je veca, kme kmee kmeee

pusti decicu nek se zanimaju