јанпи
Elita
- Poruka
- 21.355
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пооштрили су критеријуме, и тек ће. Није више шетња кроз парк јер је стигло много дебила.
У Вестфалији те чак терају да под неким микроскопом описујеш који је тип леукемије, а код нас у Нидерзаксену још нису претерали али иду у том правцу.
Али је свакако лакше него за друге професије, то стоји.

Klasično kukanje neuspešnih. Muka mi je od toga. Naravno da može čovek koji radi pošteno da živi normalno u Srbiji.
- - - - - - - - - -
Pa idi kod drugog doktora ako te plaši dijagnoza, ali prvo uradi analize u lab-u, možda i nije toliko strašno, videćeš?
Пооштрили су критеријуме, и тек ће. Није више шетња кроз парк јер је стигло много дебила.
У Вестфалији те чак терају да под неким микроскопом описујеш који је тип леукемије, а код нас у Нидерзаксену још нису претерали али иду у том правцу.
Али је свакако лакше него за друге професије, то стоји.
Стварно?
То није знање које треба да има лекар без специјализације. Шта више, то треба да знају само хематолози.
Сурка, иде ти одлично, као и увек.
Ја се дубински не слажем с твојим ставом јер друштво у коме не постоји јасна хијерархија према квалитету не може да ствара стручњаке.
У том времену су се најбољи упросечавали.
Чак је и данас, у том смислу боље, и ако је ужасно.
То што је постојао привид мира вама у ушушканим срединама, не значи да је заиста и било тако.
Сурка, иде ти одлично, као и увек.
Ја се дубински не слажем с твојим ставом јер друштво у коме не постоји јасна хијерархија према квалитету не може да ствара стручњаке.
У том времену су се најбољи упросечавали.
Чак је и данас, у том смислу боље, и ако је ужасно.
То што је постојао привид мира вама у ушушканим срединама, не значи да је заиста и било тако.

Знате шта баш мрзим?
Кад морам да устанем рано, и лепо ми се приспава око 21.30. И пресрећан одем у кревет, и онда ми звони телефон, и неки лудак ме потпуно разбуди, и онда останем будан до касно и нисам ни за шта.
Е то је бас ужасно.
Да, баш сам се следио кад сам то чуо.
Додуше, могуће је да је та особа препумпала причу, или да је испитивач имао ужасан дан.
Али генерално, јесу стегли каиш.
Знате шта баш мрзим?
Кад морам да устанем рано, и лепо ми се приспава око 21.30. И пресрећан одем у кревет, и онда ми звони телефон, и неки лудак ме потпуно разбуди, и онда останем будан до касно и нисам ни за шта.
Е то је баш ужасно.

A šta ćeš kad ne budeš mogao da radiš? Jel si spremio pakete pod dušek?
btw. uopšte ne kukam. Sreća moja u nesreći je što nemam za koga da brinem.
Pa idi kod drugog doktora ako te plaši dijagnoza, ali prvo uradi analize u lab-u, možda i nije toliko strašno, videćeš?
То стезање каиша сам очекивала јер су отворили границе за све. Не могу ни да појмим колико се лекара скрцало у Немачку последњих година из источне Европе.
Моја комшиница је као стоматолог нострификовала диплому, а куми су јој лупили црвени печат јер је на практичном испиту оштетила зуб на фантому.
Како то мислиш? Па тада ниси могао да будеш ни спикер на ТВ ако ниси знао перфектно дикцију, граматику и основну културу (за разлику од данас). Ја мислим да се та хијерархија тачно знала. Зато су тада у свет ишли стручњаци, а данас иду, к'о што рече Носфи, дебили.![]()
Како то мислиш? Па тада ниси могао да будеш ни спикер на ТВ ако ниси знао перфектно дикцију, граматику и основну културу (за разлику од данас). Ја мислим да се та хијерархија тачно знала. Зато су тада у свет ишли стручњаци, а данас иду, к'о што рече Носфи, дебили.![]()
Увек гасим тон на телефону кад идем на спавање. Чак и кад дремам после-подне.
Ето решења.![]()
A šta ćeš kad ne budeš mogao da radiš? Jel si spremio pakete pod dušek?
btw. uopšte ne kukam. Sreća moja u nesreći je što nemam za koga da brinem.

Државно очколованих![]()
Pa ja kada bih rekao nekom lekaru da mislim da mi je pogresna dijagnoza, ti i Marsi bi mu iza mojih ledja dobacivali nesto u stilu: 'Ma on je neuspesan, nezadovoljan i neostvaren, pa zato hejtuje, samo ga nakljukajte tim citostaticima za akutnu leukemiju i ne brinite'.
Биће срећнији и ситуиранији него било који западњак преко!
Преко те систем тера да мораш приватно у току целог свог радног века мукотрпно да штедиш да би имао од чега да живиш у старосној пензији,
јер од саме пензије-не може се опстане зато што су оне мизерне.
Па исто ти то дође. И школство су упропастили.