čarobnjakAlek
Primećen član
- Poruka
- 746
Ovaj je k'o Endi Marej.Važno je biti Lijep, i onda ne moraš da podmićuješ devojke.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj je k'o Endi Marej.Važno je biti Lijep, i onda ne moraš da podmićuješ devojke.
ebte, dodje covek na forum da se malo opusti, kad tamo rifet sa svojim jasamalfamegasupernajboljidasa fazonima...![]()
ebte, dodje covek na forum da se malo opusti, kad tamo rifet sa svojim jasamalfamegasupernajboljidasa fazonima...![]()
Strava i zasu.
Kako se opisuje covek,pomislis da je neki frajer u najboljim godinama.
Kad ono medjutim..
Garantujem da Dzeg bolje izgleda od njega.
dzegi je krsna sumadinka, naravno da bolje izgleda...
samo ne znamo je li i brkata, moracemo da pitamo cevku, on se razume u te brkate zene...![]()
ma, godine i spoljasnji izgled su jos i najmanje bitni kad je pravi frajer u pitanju...mlada si jos, ima vremena naucices...![]()
Mene sve žene slušaju, to se zove dominacija. I ti si u strahu i zato potenciraš nekakvo slušanje, koje nećeš doživeti. Možda nekad, ali prvo da savladaš one pokretne stepenice.![]()
ja cenim da je musko
Pravi frajer klizi po zeninim umu. Njegove reci su joj Roller Coaster, vozi je gore-dole, kako on zeli.
To je nemoguce postici cak i jednom sa Refketovim pricama o kolima, i napacenim dusama koje zive u predgradju i nemaju stalan posao.
Ти баш ниси упућена, шумадинци су здепасти, ниски и широки, а не кршни.
Ja sve znam, kao sto to uvek kazem![]()
Misliš,krš?Rifet je tvoj.krsni smo mi licani![]()
pa da..."teoretski ljubav lepo zvuci, malkice je drukcije u praksi..."![]()
Ja imam kratke noge za svoju visinu.
ja jesam malecna ali nemam kratke noge, naprotiv...![]()
Misliš,krš?Rifet je tvoj.![]()
Zene od 176+ imaju duze noge od mene.