- Poruka
- 52.056
Da znaš da malo mjesto ima svojih prednosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najgora stvar kod malih mesta je sto su ti ogranicne mogucnosti za svaleraciju, lakse te nahvataju i brze se sazna.
Najgora stvar kod malih mesta je sto su ti ogranicne mogucnosti za svaleraciju, lakse te nahvataju i brze se sazna.
A tebi to smeta, ubilo se.![]()
e, čuješ? džegi je uzeo NAJLUDJI NICK do sada ... suze mi na oči idu i stomak me boli od smeha
![]()
nemoj da diraš, bar dok ne prećera...![]()
džegi šarplaninac , tako je zovu na nekim temama![]()
haha, dakle i ti mislis , kada postavljam slike , sa mojih putovanja, da je to laz.
i koji ti moj , da , ne mozes lepo , pitati , pametnije od sebe , da ti pomognu da ti procitaju , digitalnu historiju slika.
- - - - - - - - - -
A sa cim si mu zacepila usta......
E gotov godišnji. Moralo se poraniti
- - - - - - - - - -
Moje godine pišu na profiluNisu nikakva tajna.
Prvo mora da te izlupamo po stražnjici.Oh Cevko,pa cao.
Hoces da mi opravdas casove danas?
Ionako sam rekla razrednom da ce deda da mi dodje u skolu.
Prvo mora da te izlupamo po stražnjici.
Zar i ti?
Опет ти. Ниси никад у школи.
Sve ima svoje prednosti i mane.
Dobro ne moraju svi da znaju..
aj mi kupi sličice FIFA 365 za 2017-tu
taman kad popunim album kreće totalno ludilo RUSIJA 2018
a taj album mora da bude 100% identičan u svaoj zemlji, ipak kod Fife365 ima malo odstupanja...
Život u dobrom mestu je dosta skup, pa onda Golje prelaze u lošije gradove kao što su Zapadni Balkan.
Ajde unormali se ,kaznicu te
Život u dobrom mestu je dosta skup, pa onda Golje prelaze u lošije gradove kao što su Zapadni Balkan.