СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Можемо да направимо Параду Имиграната, а увређени другови могу да дођу да нас бију.

Па да се види ко је вјера а тко невјера.
Poenta nije u tome, nego nas ne zanima šta se dešava u Hokenhajmu,Šefildu,Insbruku i sličnim mestima.Da smo hteli,verovatno bi otišli i pisali kako nam je tamo lepo.:ok:

Mene zanima kako je u Engleskoj, Nemackoj, Svajcarskoj...ili bilo gde, o cemu pisu ljudi koji zive tamo.
Ne zanima me ko je pedej, ko kurba, i ko ima koliko para i slicne gluposti koje se ovde pisu.
Ti si imala vremena i poseban podforum da iskažeš svoje želje vlasnicima sajta.Mene ne zanima da li su Baja Mali Knindža i Dara Bubamara pevali u Beču ili već gde i koliko para su im istresli naši gastarbajteri.

Ti si imala vremena i poseban podforum da iskažeš svoje želje vlasnicima sajta.Mene ne zanima da li su Baja Mali Knindža i Dara Bubamara pevali u Beču ili već gde i koliko para su im istresli naši gastarbajteri.

Ja i sada imam ceo forum da iskazujem svoje zelje.
Naravno, ima pdf-a i tema koje me ne zanimaju, ali ih preskocim.
Preporucujem.

Treba otvoriti posebnu temu, sa naslovom ''Nasmejani migranti iz Srbije''.Da ne bude diskriminacije kao u ovoj ''kafani''.

:zcepanje:

Нарочито ово - насмејани, то, бре, све нешто надрндано... :lol: и мораш да пазиш шта причаш, јер се очас посла љутну и онда ми испадамо грбави и рогати. :mrgreen:

Нарочито ово - насмејани, то, бре, све нешто надрндано... :lol: и мораш да пазиш шта причаш, јер се очас посла љутну и онда ми испадамо грбави и рогати. :mrgreen:

НИје то до миграције, него неке људе који су укапирали неке ствари нервирају они који их још нису укапирили, а агресивно се држе својих ставова који су засновани на кривим информацијама.

Нпр. Ками није имигрант, а Марси јесте.

lice-knjiga.jpg

Dali iko to stvarno koristi, mada ko koristi lice knjigu kod takvih je sve moguće. :mrgreen:

Kad smo nevaspitani i ne poštujemo kaste i plemenske titule.:sad2:Tamo, u tuđini je teško i svako glanca cipele onome ko je u zamišljenom krugu iznad njega.

НИје то до миграције, него неке људе који су укапирали неке ствари нервирају они који их још нису укапирили, а агресивно се држе својих ставова који су засновани на кривим информацијама.

ti nemaš pojma o kamiju, :super:

Kami je beskorisna individua wannabe Kami iz Stranca.:lol:Libtard ispao iz kukavičjeg gnezda.

Не знам, али ја стварно своје радно место не доживљавам као неку "туђину". То је место на којем сам себе одувек замишљао, само на другом језику.

Место становања ме нервира, зато што нисам навикао на нешто овако мало. Зато настојим да се преселим у неки већи град.

У основи, све ми је то пало толико тешко колико и селидба у неки, рецимо, Нови Сад. Значи није твој град и немаш своју екипу у њему, али, Боже мој, нађеш нова познанства.

Није ни до тога, него до карактера. А то што теби више 'лежи' Ками него Марси, то је твој субјективни став, не ради се ту о 'правим' или 'кривим' информацијама.

Kad radiš u kukavičjem gnezdu, onda su ti divni svi oni koji žive van njega.

Не капирам ове дубокоумне народне умотворине.

У сваком случају, Ками је ретко занимљив човек.

- - - - - - - - - -

Није ни до тога, него до карактера. А то што теби више 'лежи' Ками него Марси, то је твој субјективни став, не ради се ту о 'правим' или 'кривим' информацијама.

Да, баш се о томе ради.

Да ли је проблем у мањку информација, изолованости од света или просто личности, не знам, можда све по мало.

Али само нервира кад неко констатује да је земља равна.

Не капирам ове дубокоумне народне умотворине.

У сваком случају, Ками је ретко занимљив човек.

- - - - - - - - - -

Да, баш се о томе ради.

Да ли је проблем у мањку информација, изолованости од света или просто личности, не знам, можда све по мало.

Али само нервира кад неко констатује да је земља равна.

Значи, ти си сад прогледао?

- - - - - - - - - -

И, не, не ради се о мањку информација, то не можеш рећи некоме ко је дупло или тродупло старији од тебе. То је већ некултурно.

Не знам, али ја стварно своје радно место не доживљавам као неку "туђину". То је место на којем сам себе одувек замишљао, само на другом језику.

Место становања ме нервира, зато што нисам навикао на нешто овако мало. Зато настојим да се преселим у неки већи град.

У основи, све ми је то пало толико тешко колико и селидба у неки, рецимо, Нови Сад. Значи није твој град и немаш своју екипу у њему, али, Боже мој, нађеш нова познанства.

А ја, рецимо, не осећам корен нигде.
Ни у једном српском граду.
Без претеривања.
У једном сам рођена али сам из њега однешена као беба. У другом одрасла и живим али ни један део овог града ме не везује ни са чим посебно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back