СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedno pivo za mog drugara sa Save, da ima u onom snegu, dok ne svrne...

axdzxt.jpg

- - - - - - - - - -

A ova Ti je dobra.......:)

a razlika izmedju ice i pice , je tak i mala a bogami i moze bit i velika:mrgreen:

Da, upravo zbog toga sam ga malopre i pitao - zašto tu stati.
Ako jednom kreneš u diskavlifikaciju, gde je granica?

Nije to diskvalifikacija. Kupe glasove tako što penzose (godinama unazad) primaju u svakoj kampanji.
Jel ste vi ljudi svesni da 50% radno sposobnih zaposlenih ljudi radi na crno?
Pa ko će svima onima (sada) sposobnim i uspešnim da zaradi za penzije jednog dana?

Pa stvarno je dosta više vatanja na "povećanje penzija" a sad je čak došlo dotle da te koji su naseli na tu žvaku, sad vataju na neće biti dodatnog smanjenja penzija"

Refke, ne znam? kome je ovo upućeno, ali aj' da kažem za svaki slučaj ja ne glasam nizakoga.

I šta ti npr. imaš od toga što "zarađuješ" više od 6000€ godišnje, kad gubiš dane ovde?
Gde ih trošiš (osim u IDEA-i)?
Našta (ako izuzmemo vino,maslinKe, pršut)?
Sa kim? Imaš li ti života u reali? Kako postižeš i da radiš i družiš se sa ljudima i kupuješ i jedeš i je*eš i spavaš i kucaš ovde u kafani? Čovek mašina?
Ti i marsi ste "dobrostojeći momci" Što su vam onda obojici guzice zinule za lordov ćevap koji je obećao nini? Ili se samo meni čini da se u 90% vaših poruka pominje isti
Čak mi se čini (možda grešim) da je on prvo pominjao pljesku a vas dvojica ste okrenuli priču na ćevap? Pa i kobasice ubaciste u priču. To mi je nešto sumnjivo :think:

(što je babi milo, to joj se i snilo)

A bilo bi dobro da i citas malo pazljivije, barem kada je marsovac u pitanju.

Dal da budem i malko ozbiljniji i da vam i ukazem da svi Vi koji i ne izlazite na izbore, omogucavate da Vladajuca , i ostaje na vlasti.
A razlog je taj ,da je miljosevici , kada su poceli visestranacki izbori , napravio , takav izborni zakon ,koji je i omogucavao da i ima vlast.

Raspitaj se recimo kod nekoga ,koji i znaju sta su izbori i nacin glasanja , pa ces i imati UVID.

Sto se tice , cevapa, niti sam ikada potencirao za ista za sebe ali ,mi je , sa ove strane bare , prijalo citati svu korespodenciju Vasu , izmedju proroka i ...

Tako da , nemoj ista kvariti price i o cevapima i pivu i ...izadji i glasaj, G;lasaj barem za Zelenu Stranku...OK.

Dok, pripada i drugoj kafani , gde sam i godinama i Ja tamo i koji me i licno znaju....i imali smo fenomenalno druzenje i ....

I glavna pravi i domace kobasice i ...eto , tu je i sala, za slati te specijalitete i za Mars ,kao i Doku.

- - - - - - - - - -

Ne glasam ja nizakoga... Svi su se već pokazali otkako sam ja stekla biračko pravo[/QUOTE]

I trebas da izlazis i da glasas,

U proslom mom postu, objasnih i zasto.

Nije to diskvalifikacija. Kupe glasove tako što penzose (godinama unazad) primaju u svakoj kampanji.
Pa ko će svima onima (sada) sposobnim i uspešnim da zaradi za penzije jednog dana?

bilo upućeno njemu, a delimično tebi.
ko ste vi (ili ko bih bio ja) da diskvalifikujete bilo koga?
On je razložio tvoju misao, pa tako može u nedogled.
Zato sam pitao zašto tu stati, ima još ugroženih nad kojima treba šiljiti Zhivana, zar ne?
Najlakše je reći da je neko drugi kriv (penzosi, oni koji ne mogu da namaknu 6.000E godišnje...).

:roll:

Au, pa sada mi je sve jasno, i sta ono , ko ubi buturovica....:)

A za derane, vala imas jednu Pivu al ne Niksicko:ok:

A jes su me Ti tj Moji "crnogorci ubili" pricajuci...

Neg , sto su brzi u posluzivanju......

Neg svrati li ti ikad umetnicku galeriju.

pa to ti je Vojvodina - ta i ja sam crnogorac (bosanac, ličan...) :cool:
da yebe oca ko kaže da nije. :lol:

Ti si možda uspešanj na nivou Buvljaka, ali ne možeš parirati pravim igračima.

Jes vala , Istorija je nama pokazala da sa razvojem kacke Petlje ( hebiga u onom mracnome dobu, nije postojala) Ti si Avanzovala ali...;)

uvek ima Ali i to sa velikim A...jer , i Istorija pokazuje da je VREME jedan bitan faktor u zivotu i tako, To se i vidi na tvom licu, Telu i...tvoja Roba vise nije kurentna.:ok:

Meni je stvarno zao sto i nisi dozivela taj tvoj san da ces , barem imati novca za jedan dan u hotelu Savoj u Parizu.:rotf:

Jes vala , Istorija je nama pokazala da sa razvojem kacke Petlje ( hebiga u onom mracnome dobu, nije postojala) Ti si Avanzovala ali...;)

uvek ima Ali i to sa velikim A...jer , i Istorija pokazuje da je VREME jedan bitan faktor u zivotu i tako, To se i vidi na tvom licu, Telu i...tvoja Roba vise nije kurentna.:ok:

Meni je stvarno zao sto i nisi dozivela taj tvoj san da ces , barem imati novca za jedan dan u hotelu Savoj u Parizu.:rotf:
Znači to je "vrhunac"....

- - - - - - - - - -

Само ухватиш за сисе и неће да исклизне. :mrgreen: :lol:

Cen91A-XIAAtZtq.jpg

to ove koji se fale da u jednoj srbijici zaradjuju hiljade evra mesecno ne zanima...

Inače, meni nije jasno po čemu je sve ono što ti pišeš manje škakljivo nego ono što je nobody pisao pa je malo-malo bio banovan (a onda i trajno).
On je imao lični povod za to. Stoji da razmirice iz priv.života ne trebaju da se rešavaju ovde ali koji je tvoj povod da vređaš ljude ovde na raznorazne načine?
Aj konkretno ovde u boldovanom slučaju mene?

Ne glasam ja nizakoga... Svi su se već pokazali otkako sam ja stekla biračko pravo

Tvoj problem je što ne umeš da razumeš šta sam napisao, a to jeste odgovor i to direktan na tvoje pisanje i tvoje zamišljeno pravo da nekome pišeš kako i gde živi. Vidiš, ja nikad za sve ove godine nisam banovan, zato što umem da pišem pristojno i odgovorim onako kako treba, bez uvreda. A to kako ti doživljavaš kad ti neko napomene da pišeš gluposti je tvoj problem.

Ајде сад ухвати се за једну реч, да скренеш пажњу с поенте. Давно ниси.

Misliš da je pametno tako pisati, bez ikakvih istraživanja? Odvališ da je to "obično" ili najčešće ili odvališ neki procenat... 50%, 80%, 95%? To je poenta, da pokušavaš da prikažeš nešto neproverenim inforamcijama. Tu sve prestaje, kad je reč o ozbiljnoj raspravi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back