- Poruka
- 98.702
Само ухватиш за сисе и неће да исклизне.![]()
![]()
ili za struk, pa kad krene da klizi taman ti sise ulete u saku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()

baš tako. Evo meni baš skoro pade...
rep.
bem mu miša , gde ej onaj sa sportskom...
A lijepe su curice u NS i jos i prijazne....
A vis, drustvo , nije dozvolio da platim ni turu pica.
neg , na tvrdjavi , sve crnogorci...bre pomislih , jel sam u CGili u NS.
A kako tek sluze....

Jedno pivo za mog drugara sa Save, da ima u onom snegu, dok ne svrne...
![]()
- - - - - - - - - -
A ova Ti je dobra.......
a razlika izmedju ice i pice , je tak i mala a bogami i moze bit i velika![]()
ili za struk, pa kad krene da klizi taman ti sise ulete u saku![]()
И таман ту фантазију разладе ладним пивцем!

То, то!И таман ту фантазију разладе ладним пивцем!
![]()
![]()

Da, upravo zbog toga sam ga malopre i pitao - zašto tu stati.
Ako jednom kreneš u diskavlifikaciju, gde je granica?
Pa stvarno je dosta više vatanja na "povećanje penzija" a sad je čak došlo dotle da te koji su naseli na tu žvaku, sad vataju na neće biti dodatnog smanjenja penzija"
Refke, ne znam? kome je ovo upućeno, ali aj' da kažem za svaki slučaj ja ne glasam nizakoga.
I šta ti npr. imaš od toga što "zarađuješ" više od 6000€ godišnje, kad gubiš dane ovde?
Gde ih trošiš (osim u IDEA-i)?
Našta (ako izuzmemo vino,maslinKe, pršut)?
Sa kim? Imaš li ti života u reali? Kako postižeš i da radiš i družiš se sa ljudima i kupuješ i jedeš i je*eš i spavaš i kucaš ovde u kafani? Čovek mašina?
Ti i marsi ste "dobrostojeći momci" Što su vam onda obojici guzice zinule za lordov ćevap koji je obećao nini? Ili se samo meni čini da se u 90% vaših poruka pominje isti
Čak mi se čini (možda grešim) da je on prvo pominjao pljesku a vas dvojica ste okrenuli priču na ćevap? Pa i kobasice ubaciste u priču. To mi je nešto sumnjivo![]()
(što je babi milo, to joj se i snilo)
Nije to diskvalifikacija. Kupe glasove tako što penzose (godinama unazad) primaju u svakoj kampanji.
Jel ste vi ljudi svesni da 50% radno sposobnih zaposlenih ljudi radi na crno?
Pa ko će svima onima (sada) sposobnim i uspešnim da zaradi za penzije jednog dana?
znaš šta, derane, ta i ja sam crnogorac![]()

Ti si možda uspešanj na nivou Buvljaka, ali ne možeš parirati pravim igračima.A zašto sa minimalcem? Pa nisu svi neuspešni i nesposobni?
Au, pa sada mi je sve jasno, i sta ono , ko ubi buturovica....
A za derane, vala imas jednu Pivu al ne Niksicko
A jes su me Ti tj Moji "crnogorci ubili" pricajuci...
Neg , sto su brzi u posluzivanju......
Neg svrati li ti ikad umetnicku galeriju.

Ti si možda uspešanj na nivou Buvljaka, ali ne možeš parirati pravim igračima.

Znači to je "vrhunac"....Jes vala , Istorija je nama pokazala da sa razvojem kacke Petlje ( hebiga u onom mracnome dobu, nije postojala) Ti si Avanzovala ali...
uvek ima Ali i to sa velikim A...jer , i Istorija pokazuje da je VREME jedan bitan faktor u zivotu i tako, To se i vidi na tvom licu, Telu i...tvoja Roba vise nije kurentna.
Meni je stvarno zao sto i nisi dozivela taj tvoj san da ces , barem imati novca za jedan dan u hotelu Savoj u Parizu.![]()
![]()
Nije to diskvalifikacija. Kupe glasove tako što penzose (godinama unazad) primaju u svakoj kampanji.
Jel ste vi ljudi svesni da 50% radno sposobnih zaposlenih ljudi radi na crno?
Pa ko će svima onima (sada) sposobnim i uspešnim da zaradi za penzije jednog dana?
Znači to je "vrhunac"....
- - - - - - - - - -
![]()
Inače, meni nije jasno po čemu je sve ono što ti pišeš manje škakljivo nego ono što je nobody pisao pa je malo-malo bio banovan (a onda i trajno).
On je imao lični povod za to. Stoji da razmirice iz priv.života ne trebaju da se rešavaju ovde ali koji je tvoj povod da vređaš ljude ovde na raznorazne načine?
Aj konkretno ovde u boldovanom slučaju mene?
Ne glasam ja nizakoga... Svi su se već pokazali otkako sam ja stekla biračko pravo
Znači to je "vrhunac"....
- - - - - - - - - -
![]()
Da, upravo zbog toga sam ga malopre i pitao - zašto tu stati.
Ako jednom kreneš u diskavlifikaciju, gde je granica?

Ma otkud vi znate koga ko oće/neće?A to joj je bio san.......
prespavati u tom hotelu , barem jednu noc ali....
nije uspela da zaradi i danas, tako ofucana, matora, niko je nece.
Ајде сад ухвати се за једну реч, да скренеш пажњу с поенте. Давно ниси.
Nisam ja krenuo, to je bio odogovor Sunčici koja smatra da panzioneri nisi sposobni da razmišljaju. Nije teško pročitati dva posta i videti da je drugi odgovor na prvi.![]()
Ti si možda uspešanj na nivou Buvljaka, ali ne možeš parirati pravim igračima.

bio si tada ironičan?![]()