- Poruka
- 98.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Море, пустила бих ја вас да ви овде проживите један месец с минималцем, или бар овдашњом 'просечном' платом, с којом бисте платили 'просечну корпу' и дажбине. Или, још боље, да платите све то, а да сте незапослени. Овако је лаХко из даљине 'цвеће брати'.

zašto tu stati?![]()

A zašto sa minimalcem? Pa nisu svi neuspešni i nesposobni?
- - - - - - - - - -
Treba ukinuti i svima koji nisu u stanju da zarade više od 6000€ godišnje.
Зато што много људи у Србији прима минималац, да не кажем већина, и то не зато што су неуспешни, већ зато што нема посла а много је незапослених. Плус што су запослени сведени на јефтину радну снагу, због чега је и премијера срамота како нам добро иде.
Говорили смо већ о томе, али видим да се твој аутистични став не мења... ако, само нек' је теби добро.
Pa stvarno je dosta više vatanja na "povećanje penzija" a sad je čak došlo dotle da te koji su naseli na tu žvaku, sad vataju na neće biti dodatnog smanjenja penzija"zašto tu stati?![]()
Aj' što te pice zanimaju, ali šta su ti ice?
- - - - - - - - - -
Naravno da ima.
- - - - - - - - - -
A zašto sa minimalcem? Pa nisu svi neuspešni i nesposobni?
- - - - - - - - - -
Treba ukinuti i svima koji nisu u stanju da zarade više od 6000€ godišnje.
e to, to...ne bi mu bilo do zivota, a ne da masta o kratkim suknjicama i sl.
uvek bila![]()
u ovoj zemlji 95% ''sposobnih'' ima clansku kartu

Pa stvarno je dosta više vatanja na "povećanje penzija" a sad je čak došlo dotle da te koji su naseli na tu žvaku, sad vataju na neće biti dodatnog smanjenja penzija"
Refke, ne znam? kome je ovo upućeno, ali aj' da kažem za svaki slučaj ja ne glasam nizakoga.
I šta ti npr. imaš od toga što "zarađuješ" više od 6000€ godišnje, kad gubiš dane ovde?
Gde ih trošiš (osim u IDEA-i)?
Našta (ako izuzmemo vino,maslinKe, pršut)?
Sa kim? Imaš li ti života u reali? Kako postižeš i da radiš i družiš se sa ljudima i kupuješ i jedeš i je*eš i spavaš i kucaš ovde u kafani? Čovek mašina?
Ti i marsi ste "dobrostojeći momci" Što su vam onda obojici guzice zinule za lordov ćevap koji je obećao nini? Ili se samo meni čini da se u 90% vaših poruka pominje isti
Čak mi se čini (možda grešim) da je on prvo pominjao pljesku a vas dvojica ste okrenuli priču na ćevap? Pa i kobasice ubaciste u priču. To mi je nešto sumnjivo(što je babi milo, to joj se i snilo)
A ti bi da se ljudi porede sa nasposobnima, umesto sposobnima? Ne razumem?!

u ovoj zemlji 95% ''sposobnih'' ima clansku kartu
Rekoh na jednoj temi pa me ispljuvaše, ali i dalje smatram da dijaspori i penzionerima treba ukinuti glasačko pravo

Не разумем ни ја тебе, па ми ништа не фали.
Овде су 'способни' обично они који краду или имају везу. Ретки су они који могу да постигну нешто само својим радом. Оним поштеним.

Inače, meni nije jasno po čemu je sve ono što ti pišeš manje škakljivo nego ono što je nobody pisao pa je malo-malo bio banovan (a onda i trajno).Sreća pa ti znaš gde ko od nas provodi svoje vreme. Prošli put kad sam otvorio gepek, nisi bila tamo, ni u kanti za smeće, ni u frižideru. Gde li se kriješ?
Hajde sad probaj i jedan smislen post da napišeš, nije dovoljno samo da napišeš reda radi.![]()
ma nemoj, a Ti bi da samo imas zadovoljstvo da glasas za ava, i ostale avovce.![]()
e nece moci ove noci , hocu reci izbore, more , mi pisali i peticije i peticije, ma jel ti znas da samo u TORONTU ima preko 100 iljada dusa.![]()
neg , ajde , kazi nam za koga da glasamo![]()
kakva kicerica

Ne znam, nisam od opnih koji sve znaju o drugima i broje im šta rade i gde su.
Odakle ti taj procenat?

То је да ти 'знојава' чаша не исклизне из руку.
Где је Ками - он воли кичерај.![]()

Зато што много људи у Србији прима минималац, да не кажем већина, и то не зато што су неуспешни, већ зато што нема посла а много је незапослених. Плус што су запослени сведени на јефтину радну снагу, због чега је и премијера срамота како нам добро иде.
Говорили смо већ о томе, али видим да се твој аутистични став не мења... ако, само нек' је теби добро.
"Obično"?I ti si vidovita, ili se i ti kriješ svima po plakarima?![]()
+ ni ćevape nije teo da plati.....
tako da u ovom tomu kobaju ni ne sanjaj![]()
- - - - - - - - - -
![]()