Андроник Комнин
Elita
- Poruka
- 24.207
Ali zadnjih godina živi u Bakinhemskoj palači, koja košta milijardu maraka.
Али то је тек 10% њеног укупног живота...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali zadnjih godina živi u Bakinhemskoj palači, koja košta milijardu maraka.
Која "врхунска нега и безбрижан живот" девојке рођене у неком енглеском сеоцету? Сви сељани имају наборана лица...

da ne propustite, večeras državna televizija rts1 u 22.10, emituje partizanski film "povratak otpisanih"
- - - - - - - - - -
Povratak otpisanih
![]()
- Naziv:
- Povratak otpisanih
- Žanr:
- Akcija
- Ratni
- Godina:
- 1976
- Trajanje:
- 95min
Sadržaj
U jesen 1944. godine, grupa partizana uspeva da zarobi kvinsliškog ministra i njegovu pratnju i to je prilika da, prerušeni u njihove uniforme i sa njihovim dokumentima, prodru u Beograd, kako bi obavili opasan i delikatan zadatak, što oni sa uspehom i učine.
- - - - - - - - - -
za sledeću subotu u 20.00 su najavili film "SUTJESKA"![]()

da ne propustite, večeras državna televizija rts1 u 22.10, emituje partizanski film "povratak otpisanih"
- - - - - - - - - -
Povratak otpisanih
![]()
- Naziv:
- Povratak otpisanih
- Žanr:
- Akcija
- Ratni
- Godina:
- 1976
- Trajanje:
- 95min
Sadržaj
U jesen 1944. godine, grupa partizana uspeva da zarobi kvinsliškog ministra i njegovu pratnju i to je prilika da, prerušeni u njihove uniforme i sa njihovim dokumentima, prodru u Beograd, kako bi obavili opasan i delikatan zadatak, što oni sa uspehom i učine.
- - - - - - - - - -
za sledeću subotu u 20.00 su najavili film "SUTJESKA"![]()

Simbolika Proko.
Najava možda i boljih vremena, ne može uvek sve da bude crno i stalno.
Ja polako postajem optimista , a kako sam veoma dalekovida i intuitivna tu svakako ima osnova za optimizam.
Kanda polako dolazimo k sebi.
Dosta je banda vršljala ovuda , vala i previše.
aman proko vise....
- - - - - - - - - -
Umesto Povratka otpisanih...preporucujem za gledanje
Barney Thompson

Партизански филмови су тежак смор.
Не знам ни један да ми се свидео.

Ja imam jednog drugara kojem su omiljeni filmovi stari vesterni, i partizanski filmovi.
Ne gledam filomovi o gejovi i ti što ne znaju di su... jbg, ja sam čovek seljak sa Balkana, šta ću?
Seks ne gledam, no upražnjavam.![]()