- Poruka
- 62.443
Које наше обликовање? Ми у школама уопште више немамо физичко. То је час на коме се не ради ништа.
Nije tacno da se ne radi nista, klinci idu na kafu po obliznim kaficima kada je cas fizickog

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Које наше обликовање? Ми у школама уопште више немамо физичко. То је час на коме се не ради ништа.

Исто што и наше "вежбе обликовања", осим што вишесатно трчање стварно обликује и јача тело.
Истина, Рифкица покушава да се наметне, као и увек, али Лејди Џег га нешто баш и не констатује.

Више сам мислио да ли постоји неки други мотив или порука која се жели пренети упражњавањем баш тог спорта у женским школама, попут прихватања тимског духа рецимо.
Вежбе обликовања се изводе у месту и имају за циљ више загревање тела, док је хокеј на трави ипак озбиљан спорт који изискује мало већи физички напор. Трчање увек утиче на обликовање ногу, у хокеју на трави га има доста, па тај ефекат и видимо код Кејт на оној слици

Лејди Џег је још ономад за њега рекла да је привлаче такви скотови попут њега, тако да у њену љубав не морамо уопште да сумњамо. Једино је он баш тада као кулирао.
Можда је сада Лејди Џег променила стратегију па га кулира како би га на тај начин привукла себи. Са друге стране покушава да изазове љубомору, својим необичним изливима љубави према Статлеру, јер знаш како се каже, ко се бије тај се воли

Мислиш, зашто спорт? То је део њиховог традиционалног приступа школству. Ту су пионири. Својевремено су се хвалили да је Ватерло добијен на спортским теренима Итона.
Или мислиш, зашто баш хокеј? Није било много опција када су се ове традиције формирале. Фудбал је била игра мусаваца/пролетера. Дечаци су традиционално играли рагби зими и крикет лети у приватним школама, али рагби је high-impact игра, а и у крикету има много трескања тешким палицама. Ако нећеш да се тучеш у блату, са једне стране, или развијеш огромна мајмунска рамена и бицепсе, са друге, хокеј је вероватно деловао као опција ниског импакта у којој се пре свега трчи и развија тимски дух и осећај за фер плеј, али не потенцира мишиће.
Само за тебе, колега, Кејт и Пипа некад давно у њиховој школи. Час физичког.

Више сам мислио да ли постоји неки други мотив или порука која се жели пренети упражњавањем баш тог спорта у женским школама, попут прихватања тимског духа рецимо.
Вежбе обликовања се изводе у месту и имају за циљ више загревање тела, док је хокеј на трави ипак озбиљан спорт који изискује мало већи физички напор. Трчање увек утиче на обликовање ногу, у хокеју на трави га има доста, па тај ефекат и видимо код Кејт на оној слици
Ма Лејди Џег има срце као Русију, ту има љубави за обојицу.

ma znam da nema plastiqe...ali je mezo shit...ono sa ubrizgavanjem vlastite krvi-kao neke efekte daje..ali, niš beu spavanja..zdravog života vedžbanja i seha
A mili em dragi SawA...pa ON je uvek medenjačitj! ( mada volem LAbitja za glakičicu više..neamo pojma što..ali "pije zeka vodicu")

хокеј, рукомет и рагби нису за девојке. нису ми јасне школе које их усмеравају на мушке спортове.

а рвање грчко-римски стил

мислиш за обоје - за Рифа и за Рорку

Хокеј на трави је апсолутно женски спорт, до те мере да би се у Америци или Енглеској смејали сваком мушкарцу који се тиме бави.
Ма немаш појма. Слушај мене, то ти је паметније.

tičice , darling-tuj sam for All...ali povremeno..sam kaži ako treba pomotj prijatelja-ili pola-pola
a sada begaaamveliki
za sve i Kerki i Refketa-posebno!

(Ne pratim kafanu kontinuirano, zapisah se nesto na temama, a nema ni Reefera nesto danas ic u kafani,  doduse)
 (Ne pratim kafanu kontinuirano, zapisah se nesto na temama, a nema ni Reefera nesto danas ic u kafani,  doduse)иначе, Пиколо више не подржава напредњаке. изгледа да је Вучић изоставио са листе

Ma sto mene stalno spominjete, izostavio me je jer sam vec predvidjena za predsednika i dosta sad!

сад си прешла код Живковића, превртљивице
 Pa kod koga cu nego kod "svoga"?
 Pa kod koga cu nego kod "svoga"?  :tigan:
 :tigan: 

Pa dobro, 34 godine nije šala.
Evo statler-waldorf je već osedeo, a ništa nije zaradio u životu.
Inače tačno je da je Andželina Džouli bezveze. Njen tata je veoma opasan ludak, i ne treba se orođavati s takvima.