Софија
Legenda
- Poruka
- 54.712
Мислиш на 9 ипо недеља? Такође чууувена сцена, али ту више нису коментарисали много.![]()
Да. Баш је био симпатичан овај Мики.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш на 9 ипо недеља? Такође чууувена сцена, али ту више нису коментарисали много.![]()
jok bolan...ja sam garava i kudrava a majmuni vise vole plavuse...
Изоперисан је више него Шерон Стоун, а најсмешније је било кад му је усред једне емисије на ТВ пукла веза која му је држала затегнут подваљак, па је напрасно добио ћурећи врат!Да. Баш је био симпатичан овај Мики.![]()
Овај би ти "лего".
![]()
Кристијан је незамењив.
Мада сам пре неки дан укачила на неком енглеском таблоиду текст како је веома лоша особа.
Што је од великог значаја за мене.![]()
Изоперисан је више него Шерон Стоун, а најсмешније је било кад му је усред једне емисије на ТВ пукла веза која му је држала затегнут подваљак, па је напрасно добио ћурећи врат!![]()
Ма као лош човек, скот, лицемер...Nemoj tako o dajguzima. Ima ih 50%.
- - - - - - - - - -
U kom smislu, loša osoba? Pije, drogira se, muči životinje ili je napravio neki gaf, ono umetnost, kamere, novine pa malo čovek poludi.![]()
Ма као лош човек, скот, лицемер...
Мора да је напеналио неку нападну новинарку.![]()
Јао јесам.![]()
И то и paparaci уме да изнервира. Ако је напеналио.![]()
Sting je gospodin... ono govvno su ismijavali i u South park-u...
Он мени делује, онако, баш карактерно.![]()
Svarože, napala me alergija, počo sam da kijam i nos mi zapušen, al' za sada guram bez ičega, ni lekovi ni kapi za nos.
Svarože, napala me alergija, počo sam da kijam i nos mi zapušen, al' za sada guram bez ičega, ni lekovi ni kapi za nos.
Samo ruže i prkos.Nema ovde ambrozije, ne znam tamo po ledinama i surčinima.
Ne znam čovekaali osim ekvilibrijuma i još jednog niskobudžetbog filma gde glumi lika koji je otpušten iz vojske i ulazi u kriminal da bi opstao a odglumio je super oduševljava da on može za potrbe uloge da smrša na 54kg za četiri meseca pa da se za par meseci povrati i glumi Betmena. Častila ga priroda, izgleda.