СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
btnrIw4.png

Daj ono prvenstvo kad su partizani podmitili da u zadnjem kolu pobede i ne odu u drugu ligu jug. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ух, Барбика досадна.

Него брате Настасја Кински у Људима Мачкама.

Kuaacmo.gif

Kolega, vi nisi totalna rupa, ima nešto u tu glavu... jedan od najboljih filmova ikad!

- - - - - - - - - -

To sam gledo u biskopu jedinstvo kad je izašao. Dejvid Bouvi isto glumio.

Ljudi mačke, Variorsi, Apokilasa danas... legende!

- - - - - - - - - -

И ја сам тад гледао, тад су клинци могли да гледају све. Ништа нисмо укапирали, то се сећам.

Знаш да је у оригиналу из четрдесет и неке жена мачка била Српкиња? Срби су били ти који се претварају у пантере кад се узбуде.

A vi otočani u amebe? :sad2:

Zanimljivo, stvarno je moglo. Gledao sam i hevi metal onaj animirani, pink flojd malo kasnije a to su niži razredi osnovne škole. :lol: Sad sam pogledao, izgleda da je čika Dejv "samo" pravio muziku a ja sam bio ubeđen da sam ga video u filmu.
E, to za srbe nisam znao. :lol:

Hevi metal je bio film za koji se tražila karta više. Kad sam ga pogledao pre godinu dana poprilično sam se smejao, ipak su to neka davna vremena koji se sećaju samo Ilke i Pobeda.

Маја Сабљић је то рекла.
Она је зрикава али су је мушкарци салетали.

Mozda je i Maja Sabljic to rekla i ovo je verovatno tacno, ali nisam mislila na nju.

Evo citata (i ne znam kako sam mogla da zaboravim cija je to misao)

"Nema vanredne lepote koja nema nečeg neobičnog u proporciji." - Frensis Bejkon... :bye;

Hevi metal je bio film za koji se tražila karta više. Kad sam ga pogledao pre godinu dana poprilično sam se smejao, ipak su to neka davna vremena koji se sećaju samo Ilke i Pobeda.

Ja bio mali deca u domu sindikata. Gleda se i danas među pametnijom decom.

Високе јагодице, плава коса, то су Српкиње брале.

:lol: Stavljaš me u šah poziciju.

Светлокудрая, синеокая, меж сестёр Славян сестра главная...

Немамо ми више много са тим људима изгледом, шта сад да радимо кад је тако.

Ебг, немамо. Кад смо одабрали овакав комшилук, плус турци пар стотина лета и ето. Гарави.

To možda katolički. Njihov je u grču a naš blažen. :lol:
Šalu na stranu. Ukucaj slavik bjuti na google images i to je to.

Значи ти волиш те тако прозрачне, плаве са водњикавим очима? :lol:

- - - - - - - - - -

Mozda je i Maja Sabljic to rekla i ovo je verovatno tacno, ali nisam mislila na nju.

Evo citata (i ne znam kako sam mogla da zaboravim cija je to misao)

"Nema vanredne lepote koja nema nečeg neobičnog u proporciji." - Frensis Bejkon... :bye;

Да, то је његова мисао.
Маја га је, вероватно, импровизовала.:lol:

Имали су добар укус.:D
Лепа природна жена, без пластике у себи.

Mа, пусти то што је она лепа и природна, него се ради о степену 'запаљености'.

"Сте гледали Десетку?" - а онда следи један дуг, занесен, чежњиви поглед другарчића. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back