svarozic
Buduća legenda
- Poruka
- 35.145
Ko ima više navijača u Zemunu, mi ili JSD? Znam da po onim naseljima oko Zemuna gdje su se naselile izbjeglice iz Krajine mi imamo mnogo više...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok i nema... nanese to vjetar brale...
На одмору до понедељка.Sofka, jesi na poslu ili neki odmor?
Samo ruže i prkos.Nema ovde ambrozije, ne znam tamo po ledinama i surčinima.
Mene i oči svrbe pride
Ishrana je veoma važna, vjeruj mi... samo C vitamina i kalcijuma što više i bez junk food-a...
Ja sam juče jao paradajz domaći i šljive i smokve iz dvorišta i danas sam mnogo bolji...
Ko ima više navijača u Zemunu, mi ili JSD? Znam da po onim naseljima oko Zemuna gdje su se naselile izbjeglice iz Krajine mi imamo mnogo više...
На одмору до понедељка.
Ranije ste imali vi. Ovi rođeni početkom 90-ih su većinom grobari.
Proklete 90-e, Pink i Milošević, šta nam uradi od ljudi.
![]()
Ranije ste imali vi. Ovi rođeni početkom 90-ih su većinom grobari.
Klinci ništa ne znaju...![]()
Nema gde da raste, valjda. A ne može da nanese kilometrima daleko.
Nemam pojma koji je razlog. Meni bivši tast ležao u bolnici i ja odem u posetu. I on gotov, umro je par dana posle mi kaže da mi neće oprostiti što sam mu unuke naučio da navijaju za partizan.Фанатик.
![]()
Može i desetak kilometara. Problem je što se polen miješa sa prašinom i zagađenjima u vazduhu pa je u Beogradu ubitačno njegovo dejstvo... e sad dobra stvar je što nam slijedi jedno 7 dana visokih temperatura... Ambrozija ne voli temperature preko 30 stepeni... ali smo onda kad to prođe hebali majku majčinu...
- - - - - - - - - -
Moj sestrić navija za Partizan...
- - - - - - - - - -
Partizan ima više uspjeha posljednjih 10-15 godina i to je razlog vjerovatno... ali još uvijek mi imamo više navijača pogotovo po zapadnim srpskim krajevima i po provinciji u Srbiji...
Svarože, napala me alergija, počo sam da kijam i nos mi zapušen, al' za sada guram bez ičega, ni lekovi ni kapi za nos.
Znači još malo uživaš.
Nane, da znaš da sam sad kompletni hipster, skoro kao ti. Kupio sam Merrell patike, plave.![]()
Znači još malo uživaš.
Nane, da znaš da sam sad kompletni hipster, skoro kao ti. Kupio sam Merrell patike, plave.![]()
Gledamo Ivanu... joj kako bi ja nju...
... častio pićem...
A di su tu klubovi sa Hartlenda?https://www.youtube.com/watch?v=KzMk7jETLQY
A di su tu klubovi sa Hartlenda?
trk po vakcinu..![]()
'ваке?
![]()
Шта има, весељаци?
Ti si mejnstrim ipster.
vidi ovo.
![]()