СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo ruže i prkos. :mrgreen: Nema ovde ambrozije, ne znam tamo po ledinama i surčinima.

Kod njih ima kuruza, al' se ovde zapatalo nekog korova. A ne mislim na nesrećne grobarčiće. :lol:

- - - - - - - - - -

Mene i oči svrbe pride :(

Ishrana je veoma važna, vjeruj mi... samo C vitamina i kalcijuma što više i bez junk food-a...

Ja sam juče jao paradajz domaći i šljive i smokve iz dvorišta i danas sam mnogo bolji...

Da se nisi usro od te kombinacije? :mrgreen:

Ko ima više navijača u Zemunu, mi ili JSD? Znam da po onim naseljima oko Zemuna gdje su se naselile izbjeglice iz Krajine mi imamo mnogo više...

Ја имам комшију чији ћале је навијао за хајдук из сплита, у време бивше сфрј, кад сам га пито зашто почо нешто да мути, ништа конкретно, после сам чуо да је хрвоје са србским презименом, има таквих пацијената колко хоћеш. Ја не поднодим југословенска спортска друштва, то ми некако некромансерски испадне после свега

Nema gde da raste, valjda. A ne može da nanese kilometrima daleko.

Može i desetak kilometara. Problem je što se polen miješa sa prašinom i zagađenjima u vazduhu pa je u Beogradu ubitačno njegovo dejstvo... e sad dobra stvar je što nam slijedi jedno 7 dana visokih temperatura... Ambrozija ne voli temperature preko 30 stepeni... ali smo onda kad to prođe hebali majku majčinu...

- - - - - - - - - -

Nemam pojma koji je razlog. Meni bivši tast ležao u bolnici i ja odem u posetu. I on gotov, umro je par dana posle mi kaže da mi neće oprostiti što sam mu unuke naučio da navijaju za partizan. :eek: Фанатик. :lol:

Moj sestrić navija za Partizan... :sad2:

- - - - - - - - - -

Partizan ima više uspjeha posljednjih 10-15 godina i to je razlog vjerovatno... ali još uvijek mi imamo više navijača pogotovo po zapadnim srpskim krajevima i po provinciji u Srbiji...

Može i desetak kilometara. Problem je što se polen miješa sa prašinom i zagađenjima u vazduhu pa je u Beogradu ubitačno njegovo dejstvo... e sad dobra stvar je što nam slijedi jedno 7 dana visokih temperatura... Ambrozija ne voli temperature preko 30 stepeni... ali smo onda kad to prođe hebali majku majčinu...

- - - - - - - - - -

Moj sestrić navija za Partizan... :sad2:

- - - - - - - - - -

Partizan ima više uspjeha posljednjih 10-15 godina i to je razlog vjerovatno... ali još uvijek mi imamo više navijača pogotovo po zapadnim srpskim krajevima i po provinciji u Srbiji...

Da kucnem u glavu nisam imao problema sa alergijama.
Znači i šurak a samim tim i sestra. :super:
I ja mislim da je to razlog. Joj, sa ovim tvojima iz Zvornika i hercegovine ratujem non stop. Smo bocnem, Drinčić , Kleo, derbi i kad krenu...Tuđman, franjevci, ustaše, Bari. :lol:

Znači još malo uživaš. ;)
Nane, da znaš da sam sad kompletni hipster, skoro kao ti. Kupio sam Merrell patike, plave. :rumenko:

'ваке?

J41533_mf.jpg

trk po vakcinu.. :lol:

Može, al prvo da ja tebim dam vakcinu. :per:

- - - - - - - - - -

Slične, plave sam' bez te zelene. Mnogo su super.

- - - - - - - - - -

Шта има, весељаци?

Ima, danas sam kupjo onaj tvoj Tem&Džeri sladoled. Ako mi se ne svidi, ima ti sve po spisku, zbog radi tvoje hvala za sladoled sam ga uzo. :lol:

- - - - - - - - - -

Ti si mejnstrim ipster.
vidi ovo.

BSG.jpg

Ne nosam ja te debele jakne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back