СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да. Баш је био симпатичан овај Мики. :lol:

Овај би ти "лего". :mrgreen:

10041_Christian-Bale.jpg

Да. Баш је био симпатичан овај Мики. :lol:
Изоперисан је више него Шерон Стоун, а најсмешније је било кад му је усред једне емисије на ТВ пукла веза која му је држала затегнут подваљак, па је напрасно добио ћурећи врат!:sad2:

Nemoj tako o dajguzima. Ima ih 50%.

- - - - - - - - - -

Кристијан је незамењив.:mrgreen:

Мада сам пре неки дан укачила на неком енглеском таблоиду текст како је веома лоша особа.:think:
Што је од великог значаја за мене. :lol:

U kom smislu, loša osoba? Pije, drogira se, muči životinje ili je napravio neki gaf, ono umetnost, kamere, novine pa malo čovek poludi. :lol:

Сварожићу, је л' знаш ти да се дотични фронтмен Стинга увек убацивао у антисрпске кампање, као Анђелина Џоли?:evil:
Од кад сам то сазнала тј. прочитала неку његову изјаву на ту тему, не знам да ли сам га два пута послушала самоиницијативно.

- - - - - - - - - -

Изоперисан је више него Шерон Стоун, а најсмешније је било кад му је усред једне емисије на ТВ пукла веза која му је држала затегнут подваљак, па је напрасно добио ћурећи врат!:sad2:

Верујем. Мало ко остане читав кад га понесе слава и новац.

- - - - - - - - - -

Nemoj tako o dajguzima. Ima ih 50%.

- - - - - - - - - -

U kom smislu, loša osoba? Pije, drogira se, muči životinje ili je napravio neki gaf, ono umetnost, kamere, novine pa malo čovek poludi. :lol:
Ма као лош човек, скот, лицемер...

Мора да је напеналио неку нападну новинарку.:lol:

И то и paparaci уме да изнервира. Ако је напеналио. :lol:

Он мени делује, онако, баш карактерно. :lol:

- - - - - - - - - -

Sting je gospodin... ono govvno su ismijavali i u South park-u...

А тај Саут Парк...имала сам колегу на факултету који је сваку епизоду знао напамет. Свакодневно нам је масирао мозак. И онда, срећом, завршисмо факултет. :D

- - - - - - - - - -

Добар дан Сур и Риф. :D

Он мени делује, онако, баш карактерно. :lol:

Ne znam čoveka :lol: ali osim ekvilibrijuma i još jednog niskobudžetbog filma gde glumi lika koji je otpušten iz vojske i ulazi u kriminal da bi opstao a odglumio je super oduševljava da on može za potrbe uloge da smrša na 54kg za četiri meseca pa da se za par meseci povrati i glumi Betmena. Častila ga priroda, izgleda.

Ne znam čoveka :lol: ali osim ekvilibrijuma i još jednog niskobudžetbog filma gde glumi lika koji je otpušten iz vojske i ulazi u kriminal da bi opstao a odglumio je super oduševljava da on može za potrbe uloge da smrša na 54kg za četiri meseca pa da se za par meseci povrati i glumi Betmena. Častila ga priroda, izgleda.

Глумио је он у доста филмова. :)

Добар глумац.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back