Skupštinska kafana br. 19 - Код златног БМW-а

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Chrome je Googletov špijun.
Ameri znaju SVE šta ste gledali!
Sram vas bilo!

jes , samo da znas

namestim ti ja , nako , da se sve vidi kod

a onda mi stize poruka , da pomerim ekran , jer bi i oni joj gledali.

majku im kapitaljisticku.

- - - - - - - - - -

Chrome je Googletov špijun.
Ameri znaju SVE šta ste gledali!
Sram vas bilo!

- - - - - - - - - -

Moš okitiš jelku s njim...

a dje bi ga stavio

mislim

jelku i nema...

idem na goatdee.net

i iskace sada da je opasan i kada i kliknem da i prihvatam rizik

tada otvara
i kaze

the sponzor listing displayed above are served automatically by third party.......

i nema blage veze sa...

ali HROME je sada u rukama jamerikanaca

ok, sada sam proverio kod mene je ista stvar.

od kada se to desava? da li je ovaj link koji cu ti sada ostaviti jako slican ovom tvom sajtu, i ako jeste da li ti to radi?

http://atdhes.eu/

ok, sada sam proverio kod mene je ista stvar.

od kada se to desava? da li je ovaj link koji cu ti sada ostaviti jako slican ovom tvom sajtu, i ako jeste da li ti to radi?

http://atdhes.eu/

napisah da mi taj radi stim da nije organizovan kao onaj

slicne probleme se ima na oba i mozila i hrome za

www.firstrowca.eu stim da kada se klikce , pokusava ili da ne dozvoli da se otvara ili prebacuje na add iako imam APB, i tek posle kliktanja na X uspevam da i dobijem

interesira me da li , ako instaliram ili SAFARI ili OPERU na oba LAPTOPA , cu izbeci

njihove poglede

veceras ima boks i znam da cu ga i gledati , koriscenjem razlicitih besplatnih web a

ali

da sve vise zatezu, zatezu.

uspem da zaobidjem i odem na atdhe.us ili atdhe.se

izvini, tek sada vidim ovo. ok, probaj neki drugi sa ove liste, da vidimo da li ima nesto sto ti odgovara dok se ovaj ne podigne :)

https://www.quertime.com/article/ar...-watch-live-streaming-sports-online-for-free/

- - - - - - - - - -

napisah da mi taj radi stim da nije organizovan kao onaj

slicne probleme se ima na oba i mozila i hrome za

www.firstrowca.eu stim da kada se klikce , pokusava ili da ne dozvoli da se otvara ili prebacuje na add iako imam APB, i tek posle kliktanja na X uspevam da i dobijem

interesira me da li , ako instaliram ili SAFARI ili OPERU na oba LAPTOPA , cu izbeci

njihove poglede

veceras ima boks i znam da cu ga i gledati , koriscenjem razlicitih besplatnih web a

ali

da sve vise zatezu, zatezu.

tesko, ti sajtovi i mogu da funkcionisu besplatno samo ako te zatrpaju gomilom reklama... i jos kojecega... sta ces :)

Marsi stipso, otvori se za kablovsku. z:p

ijebote

ti veliki znalac svega i svacega , ne znas , kako ovdje ide sas kablovskoj...i TV I INTERNET.

vis vako , ne mozes da biras , sta ces gledati jer ti stavljaju pakete sa potpuno nepotrebnim kanalima , recimo sve o crncima ili te o crkvama i razlicitim religijama, a ako hoces sportske kanale onda je to sa kanalima koji me i ne interesiraju i daju

ponajvise pirgavske ***** i to , samo ako igraju , njihovi , protivu drugih.

a preko interneta , narocito kada i preko HD kabla povezem sa SONY 55 Smart TV, mogu i gledati , futbal , tenis basket , pa i nas...

jel te sada MARSOVAC EDUKOVAO I DA SI I NAUCIO NES

ono razlike od SERBIJE i NORTH AMERIKE.

i zaboravih da po zakonu HD kanali slobodno cirkulisu a ima ih 25 i te kanale ti naplacuju.

preko antene , nema placanja.

Poslednja izmena:
izvini, tek sada vidim ovo. ok, probaj neki drugi sa ove liste, da vidimo da li ima nesto sto ti odgovara dok se ovaj ne podigne :)

https://www.quertime.com/article/ar...-watch-live-streaming-sports-online-for-free/

- - - - - - - - - -

tesko, ti sajtovi i mogu da funkcionisu besplatno samo ako te zatrpaju gomilom reklama... i jos kojecega... sta ces :)

vec godinama , ih koristim i kada uspeju USRANCI da obore sajt , tj zabrani ovde , prelazim na neke druge.

ranijih godina se i pretplacivao na NBA kosarku , ali su i oni poceli da zezaju , i da samo , ono sto oni odrede da se gleda i otkacih ih.

pogledat cu tvoj post i zapisati i isprobati i videti koji ce mi biti dobar

neg sam se mislio ako i neko ima one druge pretzivace , da vidim da li isto se i kod njih desava.

i imam zastitu sa MCafee...i svi pop up , se blokiraju i pojavljuje se kao sivo i kaze , za 15 sekundi , ad ce proci , i klikne se na X i tako ..

vec godinama , ih koristim i kada uspeju USRANCI da obore sajt , tj zabrani ovde , prelazim na neke druge.

ranijih godina se i pretplacivao na NBA kosarku , ali su i oni poceli da zezaju , i da samo , ono sto oni odrede da se gleda i otkacih ih.

pogledat cu tvoj post i zapisati i isprobati i videti koji ce mi biti dobar

neg sam se mislio ako i neko ima one druge pretzivace , da vidim da li isto se i kod njih desava.

i imam zastitu sa MCafee...i svi pop up , se blokiraju i pojavljuje se kao sivo i kaze , za 15 sekundi , ad ce proci , i klikne se na X i tako ..

znam, i kod mene nesto slicno... doduse, ja od sportova pratim samo Djokovica :mrgreen: ... al' se izlomim dok nadjem HD i jos me zatrpaju virusima :lol:

takav je zivot... ako nista bar je dzabe :D

Управо имам проблем са уласком у форум, и видим- велики "излаз" података из рачунара...z:mrgreen:
цареви...

isto :mrgreen:

E zato lepo kupis amdrojid uredjaj i sve leti...
Нема спаса од надзора, ако хоће да виде шта ту имаш.
Од почетка се, у сваком програму, праве "портови" за улаз, преглед, контролу, незабележено, наравно...
Ко се заиста разуме у те справе- ништа битно не држи на њима.

Нема спаса од надзора, ако хоће да виде шта ту имаш.
Од почетка се, у сваком програму, праве "портови" за улаз, преглед, контролу, незабележено, наравно...
Ко се заиста разуме у те справе- ништа битно не држи на њима.

heh, ovo je tema o kojoj moze da se prica 6 meseci. naravno, ima ta stara dobra... ako stvarno hoces da zastitis podatak... drzi ga na racunaru koji nikada nije na mrezi...

... i, ja se slazem, delimicno, ako se radi o osobama koje shvataju mogucnosti tehnologije, ali ne znaju kako da se zastite. opet, vecina takvih ljudi pada na socijalni inzenjering, a ne na ono sto se u konvencionalnom smislu naziva hakovanjem.

tako da tu treba biti pametan i pazljiv, kao i u ostatku zivota, nezavisno od tehnologije... jer se ulazi na ljudski faktor... ako te neko bas trekuje na mrezi i upada eksploitima, ono nemoj da imas nezasticene, a vitalne, informacije na racunaru...

ali, ako se razumes u kriptoanalizu i digitalnu forenziku, a i zastitu podataka uopste, mozes uz pomoc lako dostupnih programa sifrovati podatke tako da ih NASA sa svim svojim racunarskim resursima ne moze desifrovati sledecih 200 godina.

znam, i kod mene nesto slicno... doduse, ja od sportova pratim samo Djokovica :mrgreen: ... al' se izlomim dok nadjem HD i jos me zatrpaju virusima :lol:

takav je zivot... ako nista bar je dzabe :D

isto :mrgreen:

sto se tice virusa , imam zastite i povremeno idem na totalnu predragu.

recimo , sa ovoga 17.3 inca je i dupla zastita kao i ADBLOCKPLUS.ORG

koji i ne dozvoljava da iskacu pop up a i ne klikcem na ista gde se trazi , da se usnimi da bi mogao....

FLASH PLAYER- i to je to

a ponajbolje mi je kada igraju vise zanimljivih utakmica u isto vreme , pa onda namestim na tri laptopa i dva TV i onda jos i pisem u kafani i dajem rezultate.

i onda se tu i neki iznerviraju pa..

i popiju ladnu vodu

- - - - - - - - - -

heh, ovo je tema o kojoj moze da se prica 6 meseci. naravno, ima ta stara dobra... ako stvarno hoces da zastitis podatak... drzi ga na racunaru koji nikada nije na mrezi...

... i, ja se slazem, delimicno, ako se radi o osobama koje shvataju mogucnosti tehnologije, ali ne znaju kako da se zastite. opet, vecina takvih ljudi pada na socijalni inzenjering, a ne na ono sto se u konvencionalnom smislu naziva hakovanjem.

tako da tu treba biti pametan i pazljiv, kao i u ostatku zivota, nezavisno od tehnologije... jer se ulazi na ljudski faktor... ako te neko bas trekuje na mrezi i upada eksploitima, ono nemoj da imas nezasticene, a vitalne, informacije na racunaru...

ali, ako se razumes u kriptoanalizu i digitalnu forenziku, a i zastitu podataka uopste, mozes uz pomoc lako dostupnih programa sifrovati podatke tako da ih NASA sa svim svojim racunarskim resursima ne moze desifrovati sledecih 200 godina.

e to je za mene ki sto je i za REFERA

SPANSKO SELO

kuckam samo sa dva prsta , dobro , tj samo sa srednjim prstom desne ruke, nako izvaljen na sofu , sa pogledom na ....

Недовољно за заштиту од професионалаца.
Видео, својим очима; фасцинантно...z:mrgreen:

profesionalne nindze? :mrgreen:

ne, naravno, postoje keyloggeri, sto softverski sto hradverski, postoji jos sto metoda van mreze, ali zahtevaju fizicki pristup...

dobro, eo da se ispravim... ako hoces da zastis podatak, stavi ga na racunar koji nije na mrezi i zastiti ga fizicki :D

e, bez zezanja, ja sam radio ovo za jako ozbiljne kompanije... recimo u velikim sistemima cesto sam imao primer da struktuiramo internu mrezu tako da postoji zasticena soba u kojoj su svi vitalni podaci....

... te masine cesto moraju da budu online, ali i u tom slucaju sve kriptujemo do besvesti i uvek neko noruzan cuva tu prostoriju... odmah da ti kazem niko nikada to nije probio.

ali ovako sto se obicnih ljudi tice, recimo zelis da zastitis informacije o svom bankovnom racunu... nemoj da ih drzis u .txt fajlu na desktopu koji se zove "bankovni racun" , i nikada ne daj nikom te podatke preko interneta...

... to bi trebalo da bude dosta. ono, za obicnu osobu :)

ali, ako se razumes u kriptoanalizu i digitalnu forenziku, a i zastitu podataka uopste, mozes uz pomoc lako dostupnih programa sifrovati .
z:D
Па, шта мислиш- ко, и зашто прави те програме?z:mrgreen:
Брате, хакују данас Пентагон, Русе, Кинезе, Циа, а ти ћеш неким бесплатним програмом да нешто сакријеш?z:D

z:D
Па, шта мислиш- ко, и зашто прави те програме?z:mrgreen:
Брате, хакују данас Пентагон, Русе, Кинезе, Циа, а ти ћеш неким бесплатним програмом да нешто сакријеш?z:D

pa da, zapravo da. hocu. banalan primer, bruteforce. nasinom super-kompjuteru, da probije sifru sa kombinovanim karakterima, za 8 karaktera treba jedan dan, za 10 treba oko godinu dana... za 12 karaktera oko 8000 godina.

je l' se kapiramo? hEfeStOS1`2! ... za ovo treba 8 hiljada godina da se brutforsuje nasinim super kompjuterom. znaci, ne radi se tu o mojoj, tvojoj ili bilo cijoj vestini... nego tako trenutno stoje stvari na tom polju :)

Džaba reklamiraš pištolj, forumašice SVE znaju! :rtfm:

- - - - - - - - - -

Najvažnije je redovno ažurirati legalni softver ili reinstalirati od nule kad zaserete od eksperimentisanja.

Meni sasvim dobro radi
Samo mu povremeno obrišem history,cash i cookies
Ništa ja ne eksperimentišem
Pisala sam kako mi baguje Krsta a ne Chrome

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back