Edmond_Dantès
Poznat
- Poruka
- 9.030
Pa `ajde sad uzvrati, daj nam password, nemoj da si ********* 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa `ajde sad uzvrati, daj nam password, nemoj da si *********![]()
Ма, ок, ти живиш од тога, у реду је...e, bez zezanja, ja sam radio ovo za jako ozbiljne kompanije... recimo u velikim sistemima cesto sam imao primer da struktuiramo internu mrezu tako da postoji zasticena soba u kojoj su svi vitalni podaci....
Da bar imaju ime ubice kao i ko je tacno pucao u Boga
...
To dalje nego ti od Beograd, a?
Desi Proćko sekso te Marsi? Aj ovih dana dougrad, častim kafu i donbiješ keksić da močiš.
Pa aj u februaru?
purgatorijum je ČISTILIŠTEгато, шта је пургаторијум? јел су сви пургери прошли кроз њега?
purgatorijum je ČISTILIŠTE
Zato se sredstva za proseravanje zovu purgativi
Puritanac znači ČIST ali ne u adirmativnom smislu
Ne znam zašto se zovu Purgeri ali pošto je to sinonim za Zagrebačku gospodu, verovatno je zbog tog prideva, "čistiji" su od ostalih Hrvata
magna znači velika na latinskom,значи предворје пакла? од извора 2 путића, лево и десно? лево - пакао, а десно - неизвесно јер има још да се трчи?
ја сам мислио да је то повезано са оним магна, то се може повезати са оним агни, огањ, а пурга сам мислио да је од пирг, пиргави људи - пегави људи, плус место пирг је у данашњој албанији.
А Пиргаторијум?purgatorijum je ČISTILIŠTE
to što je mrtav nema nikakve vezeлатински је мртав одавно, самим тим тешко да магна може и даље имати исти смисао
зато што је мртав се и не интересујем за њега
пс ти знаш да се ромокатолици моле на мртвом латинском, а знаш и да на почетку бијаше ријеч, од речи све почиње, е сад ако је већ прва мисао или реч на мртвом језику - како ћемо ми и они веровати у истог Бога кад је онај наш победио смрт тј њиховог Бога?
Može. poneću i interneta pa da se fotkamo na Savi i pošaljemo crvendaću u Kanadiju da bude ljubomoran. Će u kadar ufatimo i neku lepu snajku, a ne one njegove garave guzove.