Skupštinska kafana br. 19 - Код златног БМW-а

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li mogu da te pitam da isprobas goatdee.net

da li imas problema

Učitava samo da je domen registrovan na nekom drugom sajtu i nudi mi linkove za sajtove sa sportskim strimovima. Ali, ako ti treba da nešto gledaš, onda idi na reddit. Na primer, kucaj u pretraživaču reddit nba streams i dobijaš milion HD linkova bez mnogo reklama za svaku utakmicu. Isto tako kucaš za Ligu šampiona, NFL, NHL...

- - - - - - - - - -

dobra je Opera :) sta ima inace? :lol:

:mrgreen:

Ništa, čekam četiri ujutru da gledam Jokića :D

Učitava samo da je domen registrovan na nekom drugom sajtu i nudi mi linkove za sajtove sa sportskim strimovima. Ali, ako ti treba da nešto gledaš, onda idi na reddit. Na primer, kucaj u pretraživaču reddit nba streams i dobijaš milion HD linkova bez mnogo reklama za svaku utakmicu. Isto tako kucaš za Ligu šampiona, NFL, NHL...

- - - - - - - - - -

reddit

hvala
i to cu upisati u tefter

da ne pamtim...

stara skola

pisi , zapisuj i tako..

- - - - - - - - - -

Reddit je keva. Nije valjda da ga cekas u 4 protiv Klivlenda. Suvise je.

Valja se :mrgreen: ... izgleda da nam bas nesto dobro ide u NBA u poslednje vreme, a? :mrgreen:

Čekam samo da sastavimo najbolju petorku za Svetsko prvenstvo u Kini i da jedemo živu decu :D

- - - - - - - - - -

Reddit je keva. Nije valjda da ga cekas u 4 protiv Klivlenda. Suvise je.

Dosadno noću, nema šta drugo da se radi, a sad počeo i Sakramento protiv Detroita, pa da prekratim vreme...

Čekam samo da sastavimo najbolju petorku za Svetsko prvenstvo u Kini i da jedemo živu decu :D

- - - - - - - - - -

Dosadno noću, nema šta drugo da se radi, a sad počeo i Sakramento protiv Detroita, pa da prekratim vreme...

Nesto me ne `radi` Sakramento. Trce kao zunzari i zalecu se. Dinamicno je, okej, ali ludovanje bez previse razmisljanja. Bjelica tu dodje kao doktor, ali mi se cini da i njega smaraju napaljeni klinci.

Nesto me ne `radi` Sakramento. Trce kao zunzari i zalecu se. Dinamicno je, okej, ali ludovanje bez previse razmisljanja. Bjelica tu dodje kao doktor, ali mi se cini da i njega smaraju napaljeni klinci.

Mlada ekipa, ali već su osetno bolji nego prošle sezone, možda čak nekako i uspeju do plej - ofa. Najveći dobitak im je Bjelica, on može da konkuriše i za najboljeg defanzivca lige, plus što i Bogdanović igra doktorski, za njega je Sakramento najbolja ekipa u koju je mogao da ode...

Sve stoji, pa ipak...ne vidim da Bogdanovic moze da ima neku od glavnih uloga. Kao dzoker da, i kako stvari stoje, otprilike ce da figurira kao 6. covek. Foks i Hild su vec sad lideri, njima ce se pridruziti Begli, Beli ce da odradi ugovor i da se vrati u Evropu posle toga i to bi bilo to. Jos ce i da imaju lep cap da pokusaju da dovuku nekog stara, tako da ce Bogdan imati jos manje prostora. Imace neku okej rolu, koje dobro vece, ali nista vise od toga.

Sve stoji, pa ipak...ne vidim da Bogdanovic moze da ima neku od glavnih uloga. Kao dzoker da, i kako stvari stoje, otprilike ce da figurira kao 6. covek. Foks i Hild su vec sad lideri, njima ce se pridruziti Begli, Beli ce da odradi ugovor i da se vrati u Evropu posle toga i to bi bilo to. Jos ce i da imaju lep cap da pokusaju da dovuku nekog stara, tako da ce Bogdan imati jos manje prostora. Imace neku okej rolu, koje dobro vece, ali nista vise od toga.

Ja baš mislim da će on imati vrhunsku karijeru tamo, pošto mi deluje bukvalno kao Jokić kada je reč o uticaju na tim. Sad ušao pri kraju prve četvrtine, dva poena, dve asistencije i ukradena lopta za minut i po, sve ide preko njega...

Ja baš mislim da će on imati vrhunsku karijeru tamo, pošto mi deluje bukvalno kao Jokić kada je reč o uticaju na tim. Sad ušao pri kraju prve četvrtine, dva poena, dve asistencije i ukradena lopta za minut i po, sve ide preko njega...

Uf, mislim da ne. Okej je, nas je i dobar je momak i sve...ali ne verujem da ce imati velike domete kao Jokic. Bicu cak i surovo iskren i reci da nece imati ni delic Jokiceve karijere. Neka bude da gresim, ali ni navijaci Sakramenta ga ne vide kao ne ni prvu nego ni u prve dve zvezde tima. No, ajd videcemo za koju godinu :)

S druge strane, Jokic je nesto specijalno i sam Bog zna sta ce da napravi do kraja karijere pod uslovom da prodje bez povreda.

Uf, mislim da ne. Okej je, nas je i dobar je momak i sve...ali ne verujem da ce imati velike domete kao Jokic. Bicu cak i surovo iskren i reci da nece imati ni delic Jokiceve karijere. Neka bude da gresim, ali ni navijaci Sakramenta ga ne vide kao ne ni prvu nego ni u prve dve zvezde tima. No, ajd videcemo za koju godinu :)

S druge strane, Jokic je nesto specijalno i sam Bog zna sta ce da napravi do kraja karijere pod uslovom da prodje bez povreda.

Nisam mislio da će da ima takvu karijeru, jer Jokić može da postane bukvalno sinonim za košarku, kao Džordan ili Vilt Čemberlen. Nego stalno slušam komentatore Sakramenta kako kažu da čim on uđe u igru, odmah je tim za koplje bolji. I neće da bude zvezda sigurno, ali će biti jedan od onih igrača koji ubacuju 15 poena po utakmici sa po pet skokova i isto toliko asistencija, dakle skroz solidan...

Nisam mislio da će da ima takvu karijeru, jer Jokić može da postane bukvalno sinonim za košarku, kao Džordan ili Vilt Čemberlen. Nego stalno slušam komentatore Sakramenta kako kažu da čim on uđe u igru, odmah je tim za koplje bolji. I neće da bude zvezda sigurno, ali će biti jedan od onih igrača koji ubacuju 15 poena po utakmici sa po pet skokova i isto toliko asistencija, dakle skroz solidan...

Pa da, to i ja mislim, ali to je taj 6. igrac kako ga oni zovu. Nesto kao Lou Williams u Klipersima. Udje kada je potrebno da razdrma ekipu, veze neke poene, ali nikada starter, nikada prvi star. Okej je, i to je zahvalna i cenjena rola. Uostalom, klupa je ta koja najcesce pravi razliku medju ekipama.

- - - - - - - - - -

reddit

zahteva da se ulogujes a onda posle toga , sve informacije sa ili vizom ili mastercard sa zastitnim brojem

nemam nameru da im dam..

da , kada bi treneri odlucivali o ulasku najboljih , ne bi bilo problema ali

uticaj drugih na sastavljanje tima i , narocito , na pocetku , gde uobicajeno prave dubiozu tj gube , pa posle se juri.

kada jednu utakmicu oba nasa odigraju dobro , sledeca , je da su manje korisceni ...

sa strane ide stream chat

nervira

da vidim da se izbegne

i mi the north , znamo sta je kosarka

- - - - - - - - - -

Krangu, razocarao si me kao antikomunista. Zar titoslovenu da pomognes i to da dobije nesto dzabe. U Kanadi 30 godina i nece da plati ni $20 za stream. Pa brate...:mrgreen:

a sta ces

ostalo mi je to jos iz one zemlje.

dok su mi se dodvoravali, kada sam im isao u sluzbene posete.

i bolje bit komunista ovde neg biti ********* tamo kod vas.

- - - - - - - - - -

poluvreme 55-45 za WE THE NORTH

Krangu, razocarao si me kao antikomunista. Zar titoslovenu da pomognes i to da dobije nesto dzabe. U Kanadi 30 godina i nece da plati ni $20 za stream. Pa brate...:mrgreen:

Ma nema veze, ne mrzim ja njih sve, samo one koji mi skaču po živcima i vređaju zdrav razum. Marsijaner pristojan, a i nema razloga meni ništa da zamera, jer sam ja u Srbiji prošao svaku moguću kataklizmu u poslednjih trideset i kusur godina, pa uglavnom znam o čemu pričam i zašto ne podnosim pojedine stvari...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back