СКУПШТИНСКА КАФАНА 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas feshta, ljudi, da vidite sta se ovde desava!

Evo me na samitu G8-1768.

Ove godine ja sam domacin u Versaju.

Stigla je Katarina Velika i donela votku. Svi smo se ponapijali. General Potemkin, njen svaler, se izgubio u nekom selu. Jurio je seljanke celu noc, nosa crvenog kao babura, i onesvestio se u jarku. Katarina ludi. Ja je tesim... znate vec sta to znaci.

Marija Terezija je jela celu noc sa debelom Poljakinjom i Volterom. Pojeli su 23 fazana, 14 jarebica, 28 nojevih jaja, 23kg papaje, Dubrovcani poslali dalmatinski prsut kao poklon, oni sve pojeli i zalili sa 10 litara sardonea.

Pruski kajzer se kupa u sampanjcu i ceo dan salje lascivne poruke preko pismonose Tereziji tvrdeci da treba da "ujedine Nemacku", ako me razumete. Terezija frkce dok jede butku od simentalke, a kajzer sljepka Pompadur po guzi, a ona crveni pa bezi kod mene.

Sultan se najeo kebaba, balkave, urmasica i tulumbica i onesvestio se ispred mog harema, moleci mu da mu poklonim pola. Haha, malo sutra.

Japanski car stize sa svitom od 2 000 gejsi, samo im klikcu one drvene sandalice. Potopili smo ga sa kajzerom u sampanjac, odmah se opustio.

Engleski kralj nosi majicu sa ugraviranom mapom Luizijane na kojoj pise "I am the King of This". Mamicu mu provokatorsku, kad mu je i dadoh!

Kardinal apeluje da se sa raspusnistvom prekine. U jednom trenutku smo ga pogledali i svi se zasmejali. Ko nam kaze?

Stvarno, LOL!

:rtfm::rtfm: pršuT :rtfm:

necu! :evil:

rasipnici jedni, toliko se bahatite a narodu savetujete da jedu kolace ako nemaju hleba! na giljitinu sa vama! :evil:

Ta sudbina ce da zadesi moje nesrecno unuce Luja XVI, koji je, da ironija bude jos veca, mnogo dobar i skroman covek. LOL

Ja makar zivim k'o da sutra ne postiji. A i te kako postoji!

Moj pradjedo Luj XIV i ja smo vladali Francuskom 135 godina. :manikir:

Како се на шпанском каже швалер? Кресо Де Стиго. :)

Добро вече. :)

Bon soir monseiur. Hocete Vi na zabavu elite G8-1768?

Evo imamo mlade azijatkinje uskih tela kako se rvu u blatu dok Mocart svira cembalo.

Katarinu uhvatio sevdah, pa se popela na sto i pocela da igra, a samo joj sevaju crvene cipelice.

Kajzer i King igraju kazacok oko stola.

Ludnica, sutra svi na ispiranje!

http://4.***************/_wwe_WiNJu8s/TFr03UwWkqI/AAAAAAAACI4/5Fnpn71q8mQ/s400/Charles+Andr%C3%A9+Van+Loo,+Louis+XV.jpg

Katarina kaze da ovo postavim kao novu profilnu na fejsu.

Ugojio sam se! Na dijetu cim prodje G8-1768!!!

Inace, Sultan mi je ukrao ovaj plast i poslao ga u Bosnu. Kaze da su ga nekakvi "dobri Bosnjani" proglasili za svoju zastavu.

Zna li neko ko su te budaletine?

LOL

- - - - - - - - - -

tu nisu čista posla :think: mnooogo ste bledunjavi..a dugo ste vladali.. mora da je u vamiliji bilo nekog djetitja-junačine da ojača krvnu sliq..( ili su to bili rodjaci iz Transilvanije???)

Ma jok, samo smo se puderisali, u nase vreme to nije bilo gej.

A kod nas gej nije bilo okej, ko je gej, taj umire tudej!

Giljotinja, sec sec!

http://4.***************/_wwe_WiNJu8s/TFr03UwWkqI/AAAAAAAACI4/5Fnpn71q8mQ/s400/Charles+Andr%C3%A9+Van+Loo,+Louis+XV.jpg

Katarina kaze da ovo postavim kao novu profilnu na fejsu.

Ugojio sam se! Na dijetu cim prodje G8-1768!!!

Inace, Sultan mi je ukrao ovaj plast i poslao ga u Bosnu. Kaze da su ga nekakvi "dobri Bosnjani" proglasili za svoju zastavu.

Zna li neko ko su te budaletine?

LOL

- - - - - - - - - -

Ma jok, samo smo se puderisali, u nase vreme to nije bilo gej.

A kod nas gej nije bilo okej, ko je gej, taj umire tudej!

Giljotinja, sec sec!

ajde ajde...otkrij nam neke gejovske glasine sa dvora...nije valjda da niste imali nijednog pozadinca...:D

ajde ajde...otkrij nam neke gejovske glasine sa dvora...nije valjda da niste imali nijednog pozadinca...:D

KIngov pradjedo, Dzejms VI od Skotske odnosni I od Engleske je bio cuveni furundzija. Napravio mu je djedu samo zato sto je morao.

Vidite vi ovu tetkicu:

170px-James_VI_of_Scotland_aged_20,_1586..jpg

Zato, kad god me King zeza za Luizijanu, ja kazem: " Moj pradjedo Luj XIV je vladao 75 godina, imao harem sa 60 zena i 16 zvanicnih ljubavnica plemenitog porekla. A tvoj?"

LOL, double LOL i tripple LOL!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back