gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
A gde je posluzenje ?
evo ja cu
Za pice se pobrinite sami ... ja samo vodu i vitamine
evo ja cu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde je posluzenje ?
evo ja cu
![]()
Nisi oljuštila tu zimsku.A gde je posluzenje ?
evo ja cu
![]()
Nisi oljuštila tu zimsku.![]()
Šta je vama danas sa tolikim mesom?![]()
e, al vidiš ti to..tek sad primetim ...kako je to interesantno kako nas ko ovde doživljava,
recimo moj drugar akomoze kad meni ostavlja pesmice ovde
to vazda budu neke on the road pesme..neki kauboj piči gitaru il usnu harmoniku...neka kafana on the route u pičkimaterini sa benzinskom pumpom...brkata konobarica s jednom kraćom nogom...ispred poluprazan truck parking...i tako..sve tako neki dražesni prizori jel,
a pojedini ovde..khm..khm...dobijaju uvek kitice poljskog cvijeća i prekrasne ljubavlju nadahnute strofe
znači šta?
kad se ja pojavim, akomozetu pred očima odma izbija brkata konobarica sa drvenom nogom?
strašno![]()
a sta bi ti? svakog da nateras da posti?![]()
lepo, sad kad svrati alter ego niko nece morati da mu preprichava shta se pisalo na poslednjih 800 strana...![]()
Ti ili daj fotku dupeta ili ćuti.
- - - - - - - - - -
![]()
Imam jedno pitanje za modove. Zašto su ranije brisani svi avatari sa političarima kojima je nešto dorađeno na fotografiji, a vidim da to nije urađeno sa avatrom forumaša "Gideon"?
Imam jedno pitanje za modove. Zašto su ranije brisani svi avatari sa političarima kojima je nešto dorađeno na fotografiji, a vidim da to nije urađeno sa avatrom forumaša "Gideon"?
mogao si prijaviti![]()
Nije, pravila su ista za sve ... verovatno je propust
eto ja sam prijavila , da ne brines![]()
ђиђи је дала по шпринту на крају
права етиопљанка![]()
Види стварно, ћирилична кафана...мрак ти ова труба Иване
ou yea![]()
Само Реф западносусједски пише латиницом.![]()
Nadam se da si zadovoljna sa odgovorom...sa'ce dodje nina da ti da pametan odgovor...![]()