JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
dobra vecer gospojama i dJentlmenima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sale
gg i mene samo grliš a heli si stiso ki ..ki...najlepšu misao![]()

dobra vecer gospojama i dJentlmenima...
Kod nas feshta, ljudi, da vidite sta se ovde desava!
Evo me na samitu G8-1768.
Ove godine ja sam domacin u Versaju.
Stigla je Katarina Velika i donela votku. Svi smo se ponapijali. General Potemkin, njen svaler, se izgubio u nekom selu. Jurio je seljanke celu noc, nosa crvenog kao babura, i onesvestio se u jarku. Katarina ludi. Ja je tesim... znate vec sta to znaci.
Marija Terezija je jela celu noc sa debelom Poljakinjom i Volterom. Pojeli su 23 fazana, 14 jarebica, 28 nojevih jaja, 23kg papaje, Dubrovcani poslali dalmatinski prsut kao poklon, oni sve pojeli i zalili sa 10 litara sardonea.
Pruski kajzer se kupa u sampanjcu i ceo dan salje lascivne poruke preko pismonose Tereziji tvrdeci da treba da "ujedine Nemacku", ako me razumete. Terezija frkce dok jede butku od simentalke, a kajzer sljepka Pompadur po guzi, a ona crveni pa bezi kod mene.
Sultan se najeo kebaba, balkave, urmasica i tulumbica i onesvestio se ispred mog harema, moleci mu da mu poklonim pola. Haha, malo sutra.
Japanski car stize sa svitom od 2 000 gejsi, samo im klikcu one drvene sandalice. Potopili smo ga sa kajzerom u sampanjac, odmah se opustio.
Engleski kralj nosi majicu sa ugraviranom mapom Luizijane na kojoj pise "I am the King of This". Mamicu mu provokatorsku, kad mu je i dadoh!
Kardinal apeluje da se sa raspusnistvom prekine. U jednom trenutku smo ga pogledali i svi se zasmejali. Ko nam kaze?
Stvarno, LOL!

pršuT 
sale
gg i mene samo grliš a heli si stiso ki ..ki...najlepšu misao![]()
(Bon soir madamme.
Hocete na zurku G8-1768?

necu!
rasipnici jedni, toliko se bahatite a narodu savetujete da jedu kolace ako nemaju hleba! na giljitinu sa vama!![]()

Како се на шпанском каже швалер? Кресо Де Стиго.
Добро вече.![]()
necu!
rasipnici jedni, toliko se bahatite a narodu savetujete da jedu kolace ako nemaju hleba! na giljitinu sa vama!![]()
šta zna buržulj šta je zdravo?
aman rorkitjšta zna buržulj šta je zdravo?
narod zna da za zdrav i dug život duguje radži, makrobiotici i vege salati od jagnjetjine![]()
nosfi, zayebao si i pokojnu milevu...otvori neki public figure na fejsu pa da se zezamo...![]()

Pa znamo mi sta je zdravo, cim je moj cenjeni Pradjedo, Luj XIV, vladao 75 godina, a ja 60.
mnooogo ste bledunjavi..a dugo ste vladali.. mora da je u vamiliji bilo nekog djetitja-junačine da ojača krvnu sliq..( ili su to bili rodjaci iz Transilvanije???)tu nisu čista poslamnooogo ste bledunjavi..a dugo ste vladali.. mora da je u vamiliji bilo nekog djetitja-junačine da ojača krvnu sliq..( ili su to bili rodjaci iz Transilvanije???)
Tereziji stigao telegram:
"Culi smo da ste obecali nekakve ustupke i prava Srbima. Ne dajte im nista. Nece oni da se bune. Nista oni ne kapiraju. Verujte nam. Mi znamo. Potpis: Vlada Srbije".
LOL

http://4.***************/_wwe_WiNJu8s/TFr03UwWkqI/AAAAAAAACI4/5Fnpn71q8mQ/s400/Charles+Andr%C3%A9+Van+Loo,+Louis+XV.jpg
Katarina kaze da ovo postavim kao novu profilnu na fejsu.
Ugojio sam se! Na dijetu cim prodje G8-1768!!!
Inace, Sultan mi je ukrao ovaj plast i poslao ga u Bosnu. Kaze da su ga nekakvi "dobri Bosnjani" proglasili za svoju zastavu.
Zna li neko ko su te budaletine?
LOL
- - - - - - - - - -
Ma jok, samo smo se puderisali, u nase vreme to nije bilo gej.
A kod nas gej nije bilo okej, ko je gej, taj umire tudej!
Giljotinja, sec sec!
ajde ajde...otkrij nam neke gejovske glasine sa dvora...nije valjda da niste imali nijednog pozadinca...![]()

Inace, Luj XIV je mogao 12 puta za jedno vece.
Pa vi vidite kakvu ja imam genetiku.![]()