gost 297273
Iskusan
- Poruka
- 6.777
a vodeni naivčine

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znači mi vatreni bi prvo yebanje, onda intelektualno i drugo upoznavanje,
vazdušni padaju na priču, a zemljani su vezane vreće![]()
a vodeni naivčine![]()
Ne, ne..oni su emotivci.
Često zatvoreni i teški, ali kad se otvore nose nešto predivno u sebi![]()
Ne, ne..oni su emotivci.
Često zatvoreni i teški, ali kad se otvore nose nešto predivno u sebi![]()
ništa ovo nije tačno, po mom skromnom iskustvu...
u horoskopu sam jarac, a u tom podznaku sam zaboravio šta sam... skoro mi je jedna drugarica to nešto računala ali sam bio pijan i nažalost zaboravio...svarošče..bitan ti je i podznak..on te prezentuje u odnosima sa javnošću
šta si u ćoroskopu?![]()
nasto..lilava...muškitjiiii šta ste u oroskopu?
........
Dobre kombinacije u seksu
Najbolje se slažu naravno znaci istog elementa. Dobre seksualne kombinacije moguće i spajanjem srodnih elemenata pa je preporučljivo da se u krevetu zajedno nađu vatreni (Ovan, Lav, Strelac) i vazdušni znakovi (Blizanci, Vaga, Vodolija), vodeni (Rak, Škorpija, Ribe) sa zemljanim znacima (Bik, Devica, Jarac).
dalje![]()
svarošče..bitan ti je i podznak..on te prezentuje u odnosima sa javnošću
šta si u ćoroskopu?![]()
ja sam lav- vodolija
ima li tu kakvih zanimljivih detalja?![]()
sad kad ref bude u nekom od ova tri znaka, plakaću![]()
veruj mi, nemam pojma šta to znači, el nešto zaebano?auuu kakva kombinacija, znao sam da ima vodolije u tebi...na vodolijama sam doktorirao...
I meni po nekad krenu suze od radosti.![]()
u horoskopu sam jarac, a u tom podznaku sam zaboravio šta sam... skoro mi je jedna drugarica to nešto računala ali sam bio pijan i nažalost zaboravio...![]()
o vodolijama bih mogao roman napisti pa ne znam odakle da krenem... u jednoj rečenici one su posebne, drugačije od ostalih i neponovljive...veruj mi, nemam pojma šta to znači, el nešto zaebano?![]()
kad ženu ne boli glava, znamo![]()
Da znaš da mi žena nema glavobolje... e sad dal' je zbog moje dobrote...
Имајући прилике да директно чујем ставове Горана Давидовића, схватио сам колико су га медији, НВО и бивша власт неосновано оптуживали.
Момак нема везе са фашизмом, он је само интелигентни десни патриота.
Јако начитан и јако интелигентан.
samo da se razumemo..na pr..blizanac Žena i bliz Muškarac 60% različitosti u svemu.( recimo..M jeste zavodnik..osvajač..i promiskuitetan užas doduše ,nešto manje od škorpije i lava...ali je u sexu..onako...mlako)