gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Osveštan je, nemaš brige.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mora, može surogat majka...
Nisi sebičan, nesiguran si, još si mlad i takav stav je normalan i za tvoje godine i za tvoj način života. Treba imati decu, uvek možeš da ih se odrekneš, ako te ne slušaju. Ti bi bio super tata.
pa i nisi, a i stariji si a maamilica je jasno rekla da to ne odobrava...
Čapljina, Metković..Gabela..može biti bilo koje pored Neretve..svuda raste južno votje ..
Čapljina, Metković..Gabela..može biti bilo koje pored Neretve..svuda raste južno votje ..
Čija?Labova?
ma, meeni deluje da je teebi nesto dosadnjikavo ovaakone pada mi napamet da se propederišem...![]()
ma, meeni deluje da je teebi nesto dosadnjikavo ovaako
u toj opštini...![]()
Sigurna sam.
mamilica aurora
koji se to roditelj odriče dece..zašto ih pravi ..radja..ako nije namera za formiranjem dobrog čoveka
koji se to roditelj odriče dece..zašto ih pravi ..radja..ako nije namera za formiranjem dobrog čoveka
potpuno ispravno...ili ih gaji, neguj, ili ih nemoj ni rađati...
terasko, šta si me spopao, pređi malo na ostale muškarce u kafani...![]()
kad ćeš ti da ih radjaš?Da li se gdja Lab rodila?
terasko, šta si me spopao, pređi malo na ostale muškarce u kafani...![]()
ako je Bog rekao da će da se rode labići, rodiće se, ako ne...ništa...život ide dalje...
]ako je Bog rekao da će da se rode labići, rodiće se[/B], ako ne...ništa...život ide dalje...