Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нисам вам се похвалио, буразеру у госте дошли једна Бугарка и један Пољак. (дошли на овај Продиџи)
Распалим ја са Пољаком по политички. Он нешто **** о Русима, како Руси мрзе Пољаке, ово-оно...
Ја само: — је си ти чуо некад за „смутна времена“? — каже, није. — Е онда се покри ушима и ћути. Никада до тада Руси нису напали Пољаке.
Што сте хтели, то сте и добили. И није доста ! Тек ћете ви да видити шта је руска сила и шта је руско.

Није се наљутио, ваљда ме није схватио озбиљно. :lol:
Ј_бо га римски папа. :lol:

Нисам вам се похвалио, буразеру у госте дошли једна Бугарка и један Пољак. (дошли на овај Продиџи)
Распалим ја са Пољаком по политички. Он нешто **** о Русима, како Руси мрзе Пољаке, ово-оно...
Ја само: — је си ти чуо некад за „смутна времена“? — каже, није. — Е онда се покри ушима и ћути. Никада до тада Руси нису напали Пољаке.
Што сте хтели, то сте и добили. И није доста ! Тек ћете ви да видити шта је руска сила и шта је руско.

Није се наљутио, ваљда ме није схватио озбиљно. :lol:
Ј_бо га римски папа. :lol:

Čoveče, pričamo o tehničkoj strani pravljenja dece...a ti o suvoj politici

pa dobro, ali zivci brate u starosti ne funkcionisu vise kako treba...:neutral:
kmecanje, plakanje do duboko u noc, menjanje pelena...dok je covek mladji sve mu to lakse pada...ja sam u mladjim danima gajila troje male dece istovremeno, a sad mi Bogami sa ovim cetvrtim sve pada malo teze iako imam pomoc...:confused:

zato muškitji žene mladje da imaju živce sa decom :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back