gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
ako je Bog rekao da će da se rode labići, rodiće se, ako ne...ništa...život ide dalje...
Bog ti je podario spermatozoide. Proveri ih, da nisu ćorci. I jedna jajna ćelija, zažmuriš i gotovo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako je Bog rekao da će da se rode labići, rodiće se, ako ne...ništa...život ide dalje...
pa gde su drugi muskarci drugar?
mrzi mesiđi dole na teme, navataj nekog...![]()
Bog ti je podario spermatozoide. Proveri ih, da nisu ćorci. I jedna jajna ćelija, zažmuriš i gotovo.
pa ti se i ne trudis
ma, tehnička strana posla je najlakša...![]()
pa to je vazno...ako ti cekas da nadjes pravu prodje voz pa vise ni ta tehnicka strana nece da funkcionise kako treba..![]()
ma, tehnička strana posla je najlakša...![]()
pa to je vazno...ako ti cekas da nadjes pravu prodje voz pa vise ni ta tehnicka strana nece da funkcionise kako treba..![]()
u mojoj lozi funkcioniše do u duboku starost...![]()
teebi je sex tehnicka strana?
ljubav je ljubav, a kada praviš decu-praviš decu...![]()
ljubav je ljubav, a kada praviš decu-praviš dec::u...![]()
u mojoj lozi funkcioniše do u duboku starost...![]()
dinarska...![]()
Нисам вам се похвалио, буразеру у госте дошли једна Бугарка и један Пољак. (дошли на овај Продиџи)
Распалим ја са Пољаком по политички. Он нешто **** о Русима, како Руси мрзе Пољаке, ово-оно...
Ја само: — је си ти чуо некад за „смутна времена“? — каже, није. — Е онда се покри ушима и ћути. Никада до тада Руси нису напали Пољаке.
Што сте хтели, то сте и добили. И није доста ! Тек ћете ви да видити шта је руска сила и шта је руско.
Није се наљутио, ваљда ме није схватио озбиљно.
Ј_бо га римски папа.![]()
pa dobro, ali zivci brate u starosti ne funkcionisu vise kako treba...
kmecanje, plakanje do duboko u noc, menjanje pelena...dok je covek mladji sve mu to lakse pada...ja sam u mladjim danima gajila troje male dece istovremeno, a sad mi Bogami sa ovim cetvrtim sve pada malo teze iako imam pomoc...![]()
Sad treba da otvaram Jovana Cvijića...Ako su tvoji iz Crne Gore, onda nisi dinarska loza