gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dinarski tip ljudi obuhvata dalmatinsku zagoru, bosansku krajinu, hercegovinu, crnu goru i severnu albaniju
Sad treba da otvaram Jovana Cvijića...Ako su tvoji iz Crne Gore, onda nisi dinarska loza
tii si cudnjikav
zato muškitji žene mladje da imaju živce sa decom![]()
labitj je filovano dete..valjda majka iz herceg..a tjale iz CG..ili obrnuto...mada ako nije jeo mast...sumljivog je podrijetla QUOTE]
Pravo veliš.
dinarski tip ljudi obuhvata dalmatinsku zagoru, bosansku krajinu, hercegovinu, crnu goru i severnu albaniju
labitj je filovano dete..valjda majka iz herceg..a tjale iz CG..ili obrnuto...mada ako nije jeo mast...sumljivog je podrijetla![]()
terasko, ti nećeš da praviš decu, a da ti naprave i da ostaneš trudan još uvekk nije moguće, zato ćuti...![]()
zato muškitji žene mladje da imaju živce sa decom![]()
Lab je Čačanin.
jel mi u avataru stoji polumesec ili putir? Ko da jede svinjetinu na sredozemlju? znaš li da temperatura kod mene retko kada je noću, zimi padala ispod 7 stepeni, a sneg je pao samo par puta i zadrzao se pola sata...
ozbiljno? jao laabe nije valjda da imas naglasak?
jel mi u avataru stoji polumesec ili putir? Ko da jede svinjetinu na sredozemlju? znaš li da temperatura kod mene retko kada je noću, zimi padala ispod 7 stepeni, a sneg je pao samo par puta i zadrzao se pola sata...
Pa može da bude i Albanija...
![]()
Добар дан.![]()
ko je sad taj kurucz?![]()
E moj nobody, ja imam ki*u od 30 cm i mogu 5 puta bez vađenja, kakvi bre ameri, o čemu ti pišeš? I imam dupleks na 21. spratu, a kola koja vozim nisi u katalogu video, pa se ne kur*im.
Koliko je 2+2? Da li ti razumes, retardu, da su me AMERI (da, ameri iz USA) poslali u Minhen da radim posao za njih? I znas zasto? Veruju mi, iebote! Kao Coveku (sa velikim C).
_nobody_
Za prženje je najbolje ulje iz semenki grožđa.
Па прежвакали смо ту тему другарице Груба.Čoveče, pričamo o tehničkoj strani pravljenja dece...a ti o suvoj politici
e, da, kao bosko upravo taako drugarice odlicno si se sestila mmmmmmmmmmKao Boško, mmmmmmm
Па прежвакали смо ту тему другарице Груба.
Рекли смо: — мушко: 3 пута дневно, месец дана.
— женско, било шта мање од тога.
imam značajan procenat albanske krvi u sebi...![]()
e, da, kao bosko upravo taako drugarice odlicno si se sestila mmmmmmmmmm
ja imam stan, ako vam zatreba.
Albanac pravoslavac...ima, ali južnije...dajte mi otvarač za konzerve