naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
e, to znaju samo moji prijatelji...![]()
uobrazenko jedan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, to znaju samo moji prijatelji...![]()
Opet se pokopavate. Kakva vam je to potreba!?
večeeeШта служе за тим шанком?
Вече свима.![]()
ne sećam se dalje od jablanice
a da je većinsko muslimansko stanovništvo
neum?![]()
pa, šta da se lažemo...svi smo ovde odrasli...![]()
pa da nastanu mali slatki pederčići...![]()
daaaaaaa, mi se volimo, ne mozemo mi stvarno da se svadjkamoma, ne svađamo se gg, ne brigaj, malo ubijamo dosadu...![]()
između...pored reke Neretve...u jednom divnom dvorištu sa puuuno narandži, limunova, smokava i trešanja...večeee![]()
ili Neum ili Mostar?![]()
komunistkinja stalno spominje neeku deecu sto citaju ovo, ja stvarno ne znam koja bi normalna deca citala ovo...
daaaaaaa, mi se volimo, ne mozemo mi stvarno da se svadjkamo
Вече мачко, шта има?
ma, ne svađamo se gg, ne brigaj, malo ubijamo dosadu...![]()
ne muvkaj me...![]()
hahaha sanjaj, pa ni svoj stan neemas
sto se meene tice sta ce biti posle mene me ne zanima ja sam sebican
Nisi sebičan, nesiguran si, još si mlad i takav stav je normalan i za tvoje godine i za tvoj način života. Treba imati decu, uvek možeš da ih se odrekneš, ako te ne slušaju. Ti bi bio super tata.
Nisi sebičan, nesiguran si, još si mlad i takav stav je normalan i za tvoje godine i za tvoj način života. Treba imati decu, uvek možeš da ih se odrekneš, ako te ne slušaju. Ti bi bio super tata.
eto, vidiš da nisam za tebe...![]()
eto, vidiš da nisam za tebe...![]()
stvarno?wooooooooooow
između...pored reke Neretve...u jednom divnom dvorištu sa puuuno narandži, limunova, smokava i trešanja...![]()
pa on i hoce decu, ali samo pod uslovom da ih ne pravi sa zenom...![]()
Kad onoliko voliš mačku, zamisli malo biće koje govori, liči na tebe, voli te...