skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto žene, tačnije supruge, nisu baš... pa najracionalnije? Krš po sobama, gletuje se, prašina svuda, a moja žena hoće da joj dohvatim sa pretrpane terase usisivač, da malo sredi po kući? Otišao majstor, pa eto, da usisa, da se ne raznosi... šta da usisaš, a da sačekaš još koji dan, pa da sve lepo sredimo? Ne, hoće ona svaki dan po malo da radimo to...:dash:

:mrgreen:

dobro vece dobri judi ..
bio lep dan ..ako se moze tako reci ..
pao jucer na ribarenju ..pa se lecio celu noc ..ebemti kad polu covek ide na camac ..
a zato nisam jedrio jer ne mogu da skacem po brodu ..
cekam da mi zamene delove ..heheheh pa ko nov cu biti ..valjda

htio da pitam jer ova kafana postala veliki hepening decaka.. malo me zacudilo stvarno ..

:bye:

.

Zašto žene, tačnije supruge, nisu baš... pa najracionalnije? Krš po sobama, gletuje se, prašina svuda, a moja žena hoće da joj dohvatim sa pretrpane terase usisivač, da malo sredi po kući? Otišao majstor, pa eto, da usisa, da se ne raznosi... šta da usisaš, a da sačekaš još koji dan, pa da sve lepo sredimo? Ne, hoće ona svaki dan po malo da radimo to...:dash:

sve ti je objasnila u tih par reči:D

Ali po čemu da se raznosi... po kršu? Sve prekriveno, tepisi i staze urolani i sklonjeni... možda vi žene znate nešto što muškarci ne znaju, kad je u pitanje usisavanja kupatila i parketa po hodnicima i trpezariji? :mrgreen:

Jesi li spremila nešto hladno za društvo?

bitno je da se ne hoda po toj štrokavštini ref, kako to ne razumeš?:azdaja:

Lemon-Water-detox.jpg

'zvolte!

nije tvoje da razumes i postavljas pitanja vec da radis sta ti se kaze...:mrgreen:

Što ti sebi ne nabaviš daljinski k`o svaki racionalan muškarac ?

j628bc.jpg

Kad su se svi razbežali. Osim citadele :lol:

ено ћитаделе на теми о оном македонцу што је окачио македонску заставу у солуну, опет није добила неку ствар ал је зато добила огромне порције одвратних фотографија које потпуно демаскирају њену причу

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back