virtuelni
Veoma poznat
- Poruka
- 10.538
ma, jok...našao sam sajt sa vrlo retkim knjigama, pa ih skidam. Svaka od tih knjiga košta preko 700 eura u Evropi....Sada imam najbogatiju kolekciju strucnih knjiga u Srbiji...![]()
Jel ima nešto za društvene nauke.?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma, jok...našao sam sajt sa vrlo retkim knjigama, pa ih skidam. Svaka od tih knjiga košta preko 700 eura u Evropi....Sada imam najbogatiju kolekciju strucnih knjiga u Srbiji...![]()
Jel ima nešto za društvene nauke.?
daj link...mozda ima nesto iz psihologije...

Zašto žene, tačnije supruge, nisu baš... pa najracionalnije? Krš po sobama, gletuje se, prašina svuda, a moja žena hoće da joj dohvatim sa pretrpane terase usisivač, da malo sredi po kući? Otišao majstor, pa eto, da usisa, da se ne raznosi... šta da usisaš, a da sačekaš još koji dan, pa da sve lepo sredimo? Ne, hoće ona svaki dan po malo da radimo to...
![]()
sve ti je objasnila u tih par reči![]()

Ali po čemu da se raznosi... po kršu? Sve prekriveno, tepisi i staze urolani i sklonjeni... možda vi žene znate nešto što muškarci ne znaju, kad je u pitanje usisavanja kupatila i parketa po hodnicima i trpezariji?
Jesi li spremila nešto hladno za društvo?

Поздрав друговима и појединим другарицама ,смрт класним непријатељима

Zašto žene, tačnije supruge, nisu baš... pa najracionalnije? Krš po sobama, gletuje se, prašina svuda, a moja žena hoće da joj dohvatim sa pretrpane terase usisivač, da malo sredi po kući? Otišao majstor, pa eto, da usisa, da se ne raznosi... šta da usisaš, a da sačekaš još koji dan, pa da sve lepo sredimo? Ne, hoće ona svaki dan po malo da radimo to...
![]()

Ova Citadela je muškarac ili ima problema sa hormonima...![]()

![]()
Evo me, pravo sa marksističkog kružoka u prvi bircuz![]()

pusti komuniste...kad sa njima diskutujem osecam da tupavim...![]()

Što ti sebi ne nabaviš daljinski k`o svaki racionalan muškarac ?
![]()

Kad su se svi razbežali. Osim citadele![]()