akomoze
Poznat
- Poruka
- 7.196
Ovako se ulazi u brak Ref. Tehnološki opremljen![]()

Stis`o se za pet evrića kod Kineza .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako se ulazi u brak Ref. Tehnološki opremljen![]()
![]()
Stis`o se za pet evrića kod Kineza .
ako dobijem na loto-kupujem sebi stan u Bg sve sa ateljeom i teretanom i ogromnim djakuzijem
ima da vas sve ugostim -onako kako doliči dragim ljudima sa politiqe![]()
akomoze jeste.
šta gledo, bio tamo![]()
Uh, tad ne ogovaram za svoje postupke![]()
jooj , u ponedeljak...taaaakooo bi mi leglo neko osveženje te vrstetolči, kad je izvlačenje?
![]()
jel neko gledao ovaj film?
![]()
Najbolje je - Stop blebetati![]()
jel neko gledao ovaj film?
![]()
stop pms![]()
akomoze jeste.
šta gledo, bio tamo![]()
najgore je što muškarci to nikad ne mogu da razumeju.
kakav sad pms..zar nije dovoljno onih četiri, pet dana..?![]()
jooj , u ponedeljak...taaaakooo bi mi leglo neko osveženje te vrste
imam ga u filmoteKisjajna priča o otudjenju.
danas sam sebi dala oduška...parčence slovenačke pančete, šopska salatica i slaaaadoooleeed( 4 veeelike kugle
) nek ide život
sutra se vrćem u monotoniju voća i povrća bez ič testa i masnioća i šećera ...hebeš žeMsko i držanje qreroooobiiijaa ..da budemo lepe za muško oko...čemu?
![]()
Kod nekog su na daljinskom izlizani jedni dugmići, kod drugog drugi - svako ima svoje prioritete .
Film sam gledao - normalno, premotav`o napred, nazad - normalno .
![]()
http://news-bar.hr/zanimljivosti/igra-prijestolja-napravljena-po-uzoru-na-jugoslaviju/
Lannisteri – Slovenija – plavi, bogati, misle da su bolji od drugih.
Tyrell – Slavonija i Primorje, bogata i plodna zemlja, nikad na vlasti, ali uvijek presudni faktor.
Greyjoy – Dalmacija, ljudi koji samo sebe poštuju, ostale smatraju slabijima, ljudi od mora, povijesno gusari.
The Vale – Crna Gora , planinski odvojen dio, neosvojiv, čudni obiteljski odnosi, sokol kao simbol.
Dorne – Makedonija, jug, sunce im je simbol, uvijek su bili odvojeniji od ostatka, tamni lijepi ljudi.
Baratheoni – dijelovi Bosne i Hercegovine, veliki sretni ljudi spremni popiti i pojesti, hrabri i kršni, Neum je Storm’s End, izlaz na more.
Stark – Srbija, zemlja vukova, drevnih junaštava. Beograd je White Harbor, Kosovo je The Wall. S druge strane žive wildlings.
Targaryen – Karađorđevići, kraljevska obitelj u progonstvu, Mlada Danny je princeza prijestolonaslijednica.
Riverlands, Tully – Vojvodina, neutralna zemlja uvijek zahvaćena ratom.
![]()
![]()
![]()
ja postim ovih dana...danas je za mene na meniju bila lepa mediteranska salatica sa maslinama i tofu-om...a sad grickam seme bundeve...
a bre noske..kaj je ovo?
ma celog života imam definisan način ishrane(nekad makrobiotika..nekad vege...a izmedju , doduše redje, jedem "normalno" )![]()
jooj , u ponedeljak...taaaakooo bi mi leglo neko osveženje te vrste
imam ga u filmoteKisjajna priča o otudjenju.
danas sam sebi dala oduška...parčence slovenačke pančete, šopska salatica i slaaaadoooleeed( 4 veeelike kugle
) nek ide život
sutra se vrćem u monotoniju voća i povrća bez ič testa i masnioća i šećera ...hebeš žeMsko i držanje qreroooobiiijaa ..da budemo lepe za muško oko...čemu?
![]()
Iako bih ja rekao da su Hrvati u stvari Lanisteri a Slovenci Tajreli iz Reach-a.![]()
Baratheoni – dijelovi Bosne i Hercegovine, veliki sretni ljudi spremni popiti i pojesti, hrabri i kršni, Neum je Storm’s End, izlaz na more.
prvo da budemo zadovoljne same sobom. da smo zdrave, negovane.. a lepota je ionako u njegovom oku..![]()
da, ima i onaj dugmić- pivo![]()
Moja dobra drugarica ima jednu teoriju.
Ona smatra da se žene ne doteruju radi sebe, ni radi muškaraca već protiv drugih žena![]()
Ima dugmić al` su se slova izbrisala - Kinezi, šta ćeš .
Srećom, prsti sami znaju đe šta stoji .
![]()