Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
Resistance is futile.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NIKAKO BAS SU RUZNE DRUGARICEgde mi je drugarcic estetista da ga pitam kako mu se dopadaju ove predivne sandalice duginih bojilica...
![]()
Ovo je zdravo, očekivano i normalno, kakve veze ima sa teraskom?
Јеси ли на дужности или можемо да се опустимо ?
NIKAKO BAS SU RUZNE DRUGARICE
eve me hihihi sta ti radis drugar moj?Gde sii lepoticee hihihi![]()
Opusteno.
Uvek sam na duznostihihihi
#onokad odgovoris na par poruka i onda te prebaci na novu stranu pa izgledas kao autisticni manijak koji polemise sam sa sobom
Slazem se...
Ija djeco.
pero...:ljubimteukarakteristikankarakter: trgovac-romantiqРођени трговац
uželela si se njihovog društva?sta ti je psiha...sinoc je sur pisala da je sanjala mene (aurora=predgradje u denveru) i jos jednog lika sa politike (veliki kombinator=USA) kad se bio desio taj maskr...
ja sam sinoc sanjala rifa i teraska...
sta ce sad da se desi?![]()
baki..moraćeš da snimiš film?Ма опуштено, секс међу младима истог пола није више табу тема.
Видећеш, биће им лепо.
ma neke gluposti...kao sedimo u nekoj kafani, jedemo, ti ispruzis ruku da dohvatis nesto sa stola, rif te udari po ruci, ja se smejem ko blesava...
Opet promašaj, familijarno okupljanje= slavlje.
Seli mi, a oni iz šveckog dela familije udarili po bifteku sa tonom nekih začina i maziva po njemu, probao ja to i onako... jestivo je, ali mene povče ona srpska strana, uzmem ti ja vruće jaretine... sve ono što je u njihovoj EU anatemisano. Rebarca, red meso pa red mas' a se prekriveno dobro slanom i hrskavom kožicom. Holesterol peva od sreće, a ja u ruke, masni prsti, sve jedem bez salate, lepi se za bradu. Mislim da će me Virty i Baki dobro razumeti.![]()
Tolka, kako me je lepo cveće sačekalo na ulazu u grad, preko mosta.![]()
bas nisu...uz ovakvu obucu treba nositi decentnu jednobojnu odecu...
eve me hihihi sta ti radis drugar moj?
Da li je dolalila ona kockastobrada qčka da te uhodi i cinkari po kafani?
I ukalpa sa uz svaku jednobojnu kombinaciju.
drugarice posadiiiimooo cveeeećeee kuda nona druga Reffka kreeeećeee![]()
![]()
jao, kooje, moras da mi kazes i da, vidis, odlicno si me podsetio sutra imam nekko drustvo pa hoocu da napravim kolace neeke jednostavne jel imas neki dobar recept?Jedem kolace, sram me biilo debelog![]()
pa da...vidis kako znas, a ne ko ovaj kvazi estetista...
Ovo je zdravo, očekivano i normalno, kakve veze ima sa teraskom?
Jedem kolace, sram me biilo debelog![]()
jao, kooje, moras da mi kazes i da, vidis, odlicno si me podsetio sutra imam nekko drustvo pa hoocu da napravim kolace neeke jednostavne jel imas neki dobar recept?
jao, kooje, moras da mi kazes i da, vidis, odlicno si me podsetio sutra imam nekko drustvo pa hoocu da napravim kolace neeke jednostavne jel imas neki dobar recept?
Ja u frižideru imam tortu sa jagodama i kupinama, mljac.
pa da...vidis kako znas, a ne ko ovaj kvazi estetista...