skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde mi je drugarcic estetista da ga pitam kako mu se dopadaju ove predivne sandalice duginih bojilica...

320128-2_p2.jpg
NIKAKO BAS SU RUZNE DRUGARICE

#onokad odgovoris na par poruka i onda te prebaci na novu stranu pa izgledas kao autisticni manijak koji polemise sam sa sobom

jeote, noske..pa prećera ga ...sestro swatka:rtfm:

Рођени трговац
pero...:ljubimteukarakteristikankarakter: trgovac-romantiq :hahaha:

sta ti je psiha...sinoc je sur pisala da je sanjala mene (aurora=predgradje u denveru) i jos jednog lika sa politike (veliki kombinator=USA) kad se bio desio taj maskr...
ja sam sinoc sanjala rifa i teraska...:eek:
sta ce sad da se desi? :eek:
uželela si se njihovog društva?

Ма опуштено, секс међу младима истог пола није више табу тема.
Видећеш, биће им лепо.
baki..moraćeš da snimiš film?
ma neke gluposti...kao sedimo u nekoj kafani, jedemo, ti ispruzis ruku da dohvatis nesto sa stola, rif te udari po ruci, ja se smejem ko blesava...

a ispod ...stooola..sledi serija u nastavcima :hahaha:

Opet promašaj, familijarno okupljanje= slavlje.
Seli mi, a oni iz šveckog dela familije udarili po bifteku sa tonom nekih začina i maziva po njemu, probao ja to i onako... jestivo je, ali mene povče ona srpska strana, uzmem ti ja vruće jaretine... sve ono što je u njihovoj EU anatemisano. Rebarca, red meso pa red mas' a se prekriveno dobro slanom i hrskavom kožicom. Holesterol peva od sreće, a ja u ruke, masni prsti, sve jedem bez salate, lepi se za bradu. Mislim da će me Virty i Baki dobro razumeti. :mrgreen:

šinko..a kada si se probudiJo...a ono gola voda..i mawo jarence ucmekato :rida:

Tolka, kako me je lepo cveće sačekalo na ulazu u grad, preko mosta. :heart:

harmonika.gif
drugarice posadiiiimooo cveeeećeee kuda nona druga Reffka kreeeećeee
1_4_83.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back