- Poruka
- 304
И ја прескочих 20-ак страница... мада, колико сам успела да видим, свеле су се на Риферово мувкање Моне![]()
Otprilike.

Pozdrav i od... mene.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ја прескочих 20-ак страница... мада, колико сам успела да видим, свеле су се на Риферово мувкање Моне![]()
ali drugar, ja stalno govorim romii ali oni voole kad im kazes cigani uveek kazu e nismo mi romi mi smo cigani
ali to je logicno da imamoo mracnu stranu ali ne sad sad sam se samooo saluckaomožda i rorica pomogne..i još neko..
mislim da smo dualni svi...jin i jang...i da imamo tu mračnu stranu zacementiranu..pa nekome izadje poput agonije dok je drugi nikada ni ne osete ...
Ne znam, stavljen si u nas Dosije, pa ti vidi.![]()
![]()
dođoh, videh...malčice mi pripalo muka,
al ne dam se...još me drži forumsko srce junačko
kako si ti, šta ima novo...jel istina još uvek tamo negde?![]()
ali drugar, ja stalno govorim romii ali oni voole kad im kazes cigani uveek kazu e nismo mi romi mi smo cigani
ooooooou noooooooooou, sta cete sad da mi raddite...
pravo da ti kažem, to mi je melem za oči u ovoj kafani!
konačno bre da muško muva žensko i obratno
![]()
ooooooou noooooooooou, sta cete sad da mi raddite...
kaako to na sta tacno mislis?Nije tačno. Večeras vršiš segregaciju na svim nivoima...
to je glupavo ja sam racunao na nesto zanimljivijeverpovatno će ti izvaditi krv, proveriti da li si čipovan, izvršiće par eksperimenata sa vanzemaljskom dnk ...uglavnom, nešto sitno, nije vredno pomena![]()
Uvek, cekamo konacni rasplet u decembru ove godine.
Inace ja preterujem sa ovim forumom, u nekoliko inkarnacija. Moracu da odem na odmor.![]()
to je glupavo ja sam racunao na nesto zanimljivije![]()
to je glupavo ja sam racunao na nesto zanimljivije![]()
А, ево ми омиљене Скали!![]()
ali to je logicno da imamoo mracnu stranu ali ne sad sad sam se samooo saluckao
al meeni je mnogo morbidno sto ona spominje mrtvake
![]()
Imala sam nervni slom u kafani sinoc, a la trilili, ali sam uspela da pokupim delove i svidela mi se atmosfera pa se mozda zadrzim.![]()
verpovatno će ti izvaditi krv, proveriti da li si čipovan, izvršiće par eksperimenata sa vanzemaljskom dnk ...uglavnom, nešto sitno, nije vredno pomena![]()
Ma daj, ne foliraj se.