gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
![]()
Imala sam nervni slom u kafani sinoc, a la trilili, ali sam uspela da pokupim delove i svidela mi se atmosfera pa se mozda zadrzim.![]()
Jao, jadna Skali, pa ono je užas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Imala sam nervni slom u kafani sinoc, a la trilili, ali sam uspela da pokupim delove i svidela mi se atmosfera pa se mozda zadrzim.![]()
Tu joj je i partner![]()
to je glupavo ja sam racunao na nesto zanimljivije![]()
sta trilili trilijan?
Ali, ako dodje do uspesne hibridizacije, prezivece decembar ove godine. To je utesno.![]()
to je glupavo ja sam racunao na nesto zanimljivije![]()
Ali, ako dodje do uspesne hibridizacije, prezivece decembar ove godine. To je utesno.![]()
kaako se foliram? ja jaaaaako postujem i volim zene i mnogo se druzim sa njima, mozes da mi verujes ili ne ali ja nikada ne bih mislio ozbiljno ono
Pa osecala sam se sinoc kao ona, ali sam sada u redu, to je zahvaljujuci vezbama disanja koje praktikujem.
Neka ti veruju oni do kojih ti je stalo, ali meni ništa ne promiče. Uostalom, zanemari me.
kako cete da 'hibridujete' drugarcica?![]()
eno milice citadelice, luduje na nekim temilicama...
jel neko primetio kako uvek dodje u vreme njihovih praznika i ostane po 48 sati bez pauze?
Pa, izvrsice se spajanje njegove DNK sa DNK vanzemaljaca, i kao takav ce biti u stanju da prezivi virus koji ce vanzemaljci pustiti na zemlju u decembru ove godine koji ce pobiti sva ziva bica koja nemaju taj procenat alien-ske DNK.
On ce onda biti deo Novog Vanzemaljskog Poretka sa jos nekolicinom prezivelih.
Ali Molder i ja se borimo protiv toga, nasa parola je "bori se ili sluzi".![]()
Ah, svratili smo oboje, sta da kazem, zanimljiva ste grupacija.![]()
![]()
još ja kontam zašto stalno spominješ decembar
reko, da nisu opet neki izbori, šta li...kad ono smak sveta,
aj u urac krasni, umreću od smeha![]()
dobro je neemoj nikad da se osecas, a posebno ne da izgledas kao ona
eno milice citadelice, luduje na nekim temilicama...
jel neko primetio kako uvek dodje u vreme njihovih praznika i ostane po 48 sati bez pauze?
Ne brini, ja sam zemska od stila.![]()
![]()
a to je znači?![]()
Uvek, cekamo konacni rasplet u decembru ove godine.
Inace ja preterujem sa ovim forumom, u nekoliko inkarnacija. Moracu da odem na odmor.![]()
ou yea
laku noc drugari ideem ranije da spavkam, neekako sam, kaako se ono kaaze sad, umooooooran
Аурора, тебе сам сањала прошле ноћимислим да је тај сан донекле предвидео ово што се десило у Америци. Мада, не знам кад се тачно догодило то, због временске разлике, мој сан се одиграо око пола пет јутрос. Можда је сан последица?
![]()