gost 297273
Iskusan
- Poruka
- 6.777
Da, da, bas smo se tome odupirali u danasnjoj epizodi... epizodi dogadjaja u nasim zivotima, jasno.![]()
te su mi omiljene epizode...životne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, da, bas smo se tome odupirali u danasnjoj epizodi... epizodi dogadjaja u nasim zivotima, jasno.![]()
dušice, napravi pauzu pa se vrati. nemoj sad tu nešto..Ah, sta da Vam kazem, vreme je za pauzu.![]()
Dobro vece/jutro svima u kafani!
lele...
nemam ja veze sa onim sto se desilo mame mi mile...a i denver je daleko od mene..
ps: kako si me sanjala?![]()
Pijuckam spricer i citam sta sve ljudi pisu po forumu.Moram priznati da imamo dosta kreativnih ljudi.Kako napreduje paradaiz,na ovoj vrucini?Вече и теби друже,
Сањала сам да са неба пада неки кристализовани прах (?) од кога нестајемо, тј, нема нас више, тако да се преживели склањају по кућама. У кући где сам се ја сакрила затекла сам тебе (Аурору) и Великог комбинатора (исто ник с Политике). Пробудила се у пола пет од страве и ужаса, а мо'ш мислити како сам се осећала када сам малочас, око поноћи, гледала (први пут данас) вести Б92, где су објавили ту вест - предграђе Денвера - Аурора, у Америци, која је, за мене, велики комбинатор. Не знам само какав је то прах с неба...
![]()
Pijuckam spricer i citam sta sve ljudi pisu po forumu.Moram priznati da imamo dosta kreativnih ljudi.Kako napreduje paradaiz,na ovoj vrucini?
auu sestro slatka...vidi se da nam u kafanu svracaju likovi iz dosijea x...
i ja cesto sanjam tako neke uvrnute morbidne stvari sa prenesenim znacenjem...
А кажи ми кад се десило то тамо, тј, колико је сати (отприлике) било код нас тада?
Zar stvarno verujes u snovidjenje?Covek sanja svakave gluposti.Ja sam,npr. prosle noci sanjao da je NS pust,zapusten i prljav grad u kome zivim samo ja i jos par ljudi.U snu sam otputovao za Krusevac,a tamo ljudi bez zuba,prljavi,mrsavi i siromasni-kao neki logorasi. Prodaju sitnice iz svojih kluca i usluge za svega 10 din.Takodje,u snu,ljudi su napadali jedni druge,da bi im oteli odecu i hranu.San mi je ostavio gorak ukus ceo dan.Smatram da sam izvukao neki ruzan scenario iz podsvesti...Сањала сам да са неба пада неки кристализовани прах (?) од кога нестајемо, тј, нема нас више, тако да се преживели склањају по кућама. У кући где сам се ја сакрила затекла сам тебе (Аурору) и Великог комбинатора (исто ник с Политике). Пробудила се у пола пет од страве и ужаса, а мо'ш мислити како сам се осећала када сам малочас, око поноћи, гледала (први пут данас) вести Б92, где су објавили ту вест - предграђе Денвера - Аурора, у Америци, која је, за мене, велики комбинатор. Не знам само какав је то прах с неба...
![]()
Dakle,ponosno koraca,krupnim koracima ka EvropiПросперитетан као Србија.
Zar stvarno verujes u snovidjenje?Covek sanja svakave gluposti.Ja sam,npr. prosle noci sanjao da je NS pust,zapusten i prljav grad u kome zivim samo ja i jos par ljudi.U snu sam otputovao za Krusevac,a tamo ljudi bez zuba,prljavi,mrsavi i siromasni-kao neki logorasi. Prodaju sitnice iz svojih kluca i usluge za svega 10 din.Takodje,u snu,ljudi su napadali jedni druge,da bi im oteli odecu i hranu.San mi je ostavio gorak ukus ceo dan.Smatram da sam izvukao neki ruzan scenario iz podsvesti...
Verovanje da ti san predvidja buducnost...Sto se tice mog sna o opstoj katastrofi(koji je inace jos i gori od onoga sto sam napisao,ali nisam zeleo da pisem o svemu sto sam sanjao),smatram da je to posledica moje zabrinutosti za nasu drzavu i narod....Дет мејкс ту ов ас.
Види, и ти си имао сан о општој катастрофи, можда још неко?![]()
Шта тачно подразумеваш под сновиђењем?
Сањала сам да са неба пада неки кристализовани прах (?) од кога нестајемо, тј, нема нас више, тако да се преживели склањају по кућама. У кући где сам се ја сакрила затекла сам тебе (Аурору) и Великог комбинатора (исто ник с Политике). Пробудила се у пола пет од страве и ужаса, а мо'ш мислити како сам се осећала када сам малочас, око поноћи, гледала (први пут данас) вести Б92, где су објавили ту вест - предграђе Денвера - Аурора, у Америци, која је, за мене, велики комбинатор. Не знам само какав је то прах с неба...
![]()
Verovanje da ti san predvidja buducnost...Sto se tice mog sna o opstoj katastrofi(koji je inace jos i gori od onoga sto sam napisao,ali nisam zeleo da pisem o svemu sto sam sanjao),smatram da je to posledica moje zabrinutosti za nasu drzavu i narod....
Jel zna neko pod kojim nadimkom Mingo trenutno obitava na ovom forumu...?
Razumem,ali i dalje ne verujem da mi,obicni smrtnici,imamo pristup "kosmickoj svetsi".Mozda bi bas ja trebao da verujem u to,jer su mi neki snovi ukazali na neke dogadjaje koji slede,ali sam to uvek pripisivao mojoj podsvesti...Па, не мени. Више верујем у неку "космичку свест", из које, у опуштеном стању сна, црпимо све и свашта, како добро тако и лоше. Оно што ти зовеш предвиђањем је уствари последица нечије свести коју смо дотакли у мору космичке свести (ако се десило пре самог догађаја), или последица већ доживљеног, у овом случају то био страх и ужас који је тај догађај изазвао. Све у свему - "већ виђено" (и "пре", и "после").
Јел' разумеш шта хоћу да кажем?
Razumem,ali i dalje ne verujem da mi,obicni smrtnici,imamo pristup "kosmickoj svetsi".Mozda bi bas ja trebao da verujem u to,jer su mi neki snovi ukazali na neke dogadjaje koji slede,ali sam to uvek pripisivao mojoj podsvesti...
Zavisi u kakvom je zdravstvenom stanju bila doticna osoba.Meni je deda umro prosle godine u 86.godini zivota i svi su bili tuzni i potreseni,jer je on bio na izgled zdrav covek,uvek veseo, raspolozen,zivahan i snazan covek.Delovalo je kao da nikada nece otici.Narodna mudrost je nesalomiva i uvek se pokazivala kao istinita...
Stari ljudi su uvek govorili kad neko umre "dobro je dok je po redu"...
Sutra obelezavamo godisnji pomen jednoj zeni iz famije. Umrla je sa 77 godina. Otprilike oko 5 godina je zivela kao biljka...
Ne primecujem uopste neku tuznu atmosferu, cak naprotiv. Iskupili su se clanovi porodice sa svih strana, iz razlicitih zemalja i krajeva sveta, mnogi od njih se vidjaju samo kad je neka prilika tog tipa...
Pekli smo neko pilece meso sutra za dacu, malo bacili i na rostilj, popilo se neko pivo i rakija, uopste nije bilo lose..
Izgleda da je smrt tragicna samo do 50. godine, od 50 do 65 se i pusti poneka suza, od 65 pa nadalje je to samo povod za okupljanje i cak za neku vrstu uzdrzanog veselja...
O muzici ne vredi pisati.Sto se tice knjizevnosti,malo nasih ljudi ima naviku da cita,tako da nemaju sta da kazu o tome.Psihologija je,takodje,poznata uskom krugu ljudi.Istorija je vec mnogo puta prezvakana,a i mnogima tesko pada iznosenje istorijskih cinjenica na ovim prostorima,jer danas svako ima svoju istoriju.Medju takvim ljudima sam i ja,jer me boli kada mi neko iz okruzenja opovrgava ucesce Srba u balkanskim ratovima(u kojem su bili moji cukundede i pradede), 1. svetskom ratu (u kom su bili moji pradedovi i u kom je jedan stradao,a drugi ostao bez oka) i u 2. svetskom ratu( u kome su ucestvovali obojica mojih dedova-jedan kao cetni,drugi kao partizan)...Tako da nam ostaje samo pdf "politika",koji je uvek dobar izvor zabave...Gledam ove teme ovde na politici, pokusavam da se zainteresujem za neku, ali provaljujem da me nista od toga ne zanima...
Voleo bih da su muzika, knjizevnost, psihologija i istorija malo frekventnije, ali tamo kad posaljes poruku moras cekati tri sata dok ti neko odgovori...