Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Дуг и тежак пост. Целибат. Немање секса. Целибат.Ja mislim da sam grešna, i da grešnija ne mogu biti. Kako da živim takva!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дуг и тежак пост. Целибат. Немање секса. Целибат.Ja mislim da sam grešna, i da grešnija ne mogu biti. Kako da živim takva!?
Ништа није савршено, само људски ум. Шта све човек може да осмисли и да смисли, па то ни Бог не може.
bljaks
kapiram da nisi hteo da gineš za ideale i tuđe kamijone i avijone, ali brate
meni je odvratno kad se neko pohvali dezerterstvom.
Сви су грешни, а највише они који мисле да нису.
Људски ум само склапа коцкице од постојећег материјала и законитости, које је створио Надумни и људским помислима Недокучиви Исус Христос.
Направите ви нешто од сопственог материјала и закона, а не да мешање и комбинаторику већ постојећег, дрско својатате као ''савршено људско достигнуће''.
Дуг и тежак пост. Целибат. Немање секса. Целибат.
Поздрав госпођо, љубим руке.![]()
Човек само крши законе природе по угледу на Бога. Јер жели да му створи још савршенија бића која ћему се дивити.Људски ум само склапа коцкице од постојећег материјала и законитости, које је створио Надумни и људским помислима Недокучиви Исус Христос.
Направите ви нешто од сопственог материјала и закона, а не да мешање и комбинаторику већ постојећег, дрско својатате као ''савршено људско достигнуће''.
nije isto biti gresan i ciniti teske grehe kao sto su blud idolopoklonstvo ubistvo itd...
Не знам.![]()
Знам да је покојни деда увек куповао само оне од 25 до 30 кила.
И то смо ждрвљали једну дневно.
Ја сам прошло лето купио лубеницу 15 кила, кева исекла, појела два парчета ја све остало.![]()
Ма шта кад је оно све вода, одеш пишнеш двапут и наставиш да цепаш.
И ти си грешан. Зато што си у греху зачет! И то је терет који ћеш носити до краја живота!
opa, mudonja!
mašala, pilot avanzovao
pozdrav druže![]()
Gde si Mono? Zašto su ti svi citati na engleskom? Na koja vrata ulaziš kad se voziš gradskim prevozom?
Mudonja!? Znači, ti si sledeći moderator.
gledala sam, pa nije da opusta![]()
То су методе гулага. Боље је по српски.
Zivim, jer Bog ima neki razlogТо су методе гулага. Боље је по српски.
Не буди брезобразна.![]()
A kako se postaje muž?По србски је прво да се уда, завеже свој језик и буде жена а не ''модерна жена''.
За остало, тек након испуњења...
П.С.
Молитва Богу за усмерење на прави пут, ПОД ОБАВЕЗНО!
Жена је родила Бога.По србски је прво да се уда, завеже свој језик и буде жена а не ''модерна жена''.
За остало, тек након испуњења...
П.С.
Молитва Богу за усмерење на прави пут, ПОД ОБАВЕЗНО!
Što se ti nisi prijavila da ideš dobrovoljno u vojsku?