skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зашто ја онда не смем да се бавим генетским модификовањем, да стварам мутанте etc? Ја тиме не кршим природне законе, него те законе подређујем вишим → науци, да докажем да је и то могуће.

Шта има да правиш савршенији парадајз или мајмуна, кад их је Бог већ створио максимално савршеним за овај привремени свет?

Ти би да се играш бога, исправљаш творевину Непогрешивог? Дијагниза за то је гордост, само слепац измишља топлу воду и исправља оно што савршено ради...

Мешањем гена паприке и муфлона, не само да кршите законитости својствене искључиво и одвојено биљној и животињској врсти, већ тиме натежете опругу катастрофе по вас саме, јер свака лудост има своју казну и повратни ефекат (закон акције и реакције тј. како сејеш, тако и жањеш).

Ako, zlato naše, sve je to ulaganje u tvoju svetlu budućnost.

:eek: di ti stane :dash:
ova iz Maxija je bila 4-5kg,,jela sam pola iz dva puta ;)

Не знам. :(

Знам да је покојни деда увек куповао само оне од 25 до 30 кила.
И то смо ждрвљали једну дневно.

Ја сам прошло лето купио лубеницу 15 кила, кева исекла, појела два парчета ја све остало. :think:

Ма шта кад је оно све вода, одеш пишнеш двапут и наставиш да цепаш.

Шта има да правиш савршенији парадајз или мајмуна, кад их је Бог већ створио максимално савршеним за овај привремени свет?

Ти би да се играш бога, исправљаш творевину Непогрешивог? Дијагниза за то је гордост, само слепац измишља топлу воду и исправља оно што савршено ради...

Мешањем гена паприке и муфлона, не само да кршите законитости својствене искључиво и одвојено биљној и животињској врсти, већ тиме натежете опругу катастрофе по вас саме, јер свака лудост има своју казну и повратни ефекат (закон акције и реакције тј. како сејеш, тако и жањеш).

Vlajko je dete, on mašta...nije grešan

Ништа није савршено, само људски ум. Шта све човек може да осмисли и да смисли, па то ни Бог не може.

Одслужио сам војни рок, обавезни продужетак сам прележао на психијатрији у Н.С. а дезертирао сам када су ме звали у резерву (више пута), појавим се увече у касарни, видим ситуацију и шмугнем, а они ме после траже и тако се играмо.

bljaks:(
kapiram da nisi hteo da gineš za ideale i tuđe kamijone i avijone, ali brate
meni je odvratno kad se neko pohvali dezerterstvom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back