skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ништа није савршено, само људски ум. Шта све човек може да осмисли и да смисли, па то ни Бог не може.

Људски ум само склапа коцкице од постојећег материјала и законитости, које је створио Надумни и људским помислима Недокучиви Исус Христос.

Направите ви нешто од сопственог материјала и закона, а не да мешање и комбинаторику већ постојећег, дрско својатате као ''савршено људско достигнуће''.

Људски ум само склапа коцкице од постојећег материјала и законитости, које је створио Надумни и људским помислима Недокучиви Исус Христос.

Направите ви нешто од сопственог материјала и закона, а не да мешање и комбинаторику већ постојећег, дрско својатате као ''савршено људско достигнуће''.

Isus ne postoji.

Човек само крши законе природе по угледу на Бога. Јер жели да му створи још савршенија бића која ћему се дивити.
Може и тако да се формулише?

Не знам. :(

Знам да је покојни деда увек куповао само оне од 25 до 30 кила.
И то смо ждрвљали једну дневно.

Ја сам прошло лето купио лубеницу 15 кила, кева исекла, појела два парчета ја све остало. :think:

Ма шта кад је оно све вода, одеш пишнеш двапут и наставиш да цепаш.

nisam jela 20 god lubenice, ..eo tek sada počeh malo( iz MAxija su SVE slatke..imam jednu mawu..oko 400gr..nosiću je na posao-fore radi :hahaha: )

tamo nekih davnih god..odemo kod strica na selo..a on donese puna kola lubenica od 25kg..to je bilo grozno :( samo se jela sredina "srce" ostalo svinjama..
ogadio mi se ukus od silne količine

То су методе гулага. Боље је по српски.

По србски је прво да се уда, завеже свој језик и буде жена а не ''модерна жена''.

За остало, тек након испуњења...

П.С.

Молитва Богу за усмерење на прави пут, ПОД ОБАВЕЗНО!

Što se ti nisi prijavila da ideš dobrovoljno u vojsku?

aj ne prdi.
kad je počeo rat, imala sam malo dete, ali su zato svi muškarci iz moje porodice bili na ratištu i nisu bili nikakvi dobrovoljci već regularno mobilisani,
jb.ga, dužnost je nalagala da se ljudi odazovu tom pozivu, a ne da ko pič.ke pobegnu.
ne zameram onima koji su šatro kao bili neki vizionari, pa se nisu hteli upustiti u tu farsu zvanu ratovi u bivšoj jugi..svako zna i ima svoje razloge,
samo hvaliti se s tim....opet, bljaks:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back