Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Дуг и тежак пост. Целибат. Немање секса. Целибат.Ja mislim da sam grešna, i da grešnija ne mogu biti. Kako da živim takva!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дуг и тежак пост. Целибат. Немање секса. Целибат.Ja mislim da sam grešna, i da grešnija ne mogu biti. Kako da živim takva!?
Ништа није савршено, само људски ум. Шта све човек може да осмисли и да смисли, па то ни Бог не може.
bljaks
kapiram da nisi hteo da gineš za ideale i tuđe kamijone i avijone, ali brate
meni je odvratno kad se neko pohvali dezerterstvom.
Сви су грешни, а највише они који мисле да нису.
Људски ум само склапа коцкице од постојећег материјала и законитости, које је створио Надумни и људским помислима Недокучиви Исус Христос.
Направите ви нешто од сопственог материјала и закона, а не да мешање и комбинаторику већ постојећег, дрско својатате као ''савршено људско достигнуће''.
Дуг и тежак пост. Целибат. Немање секса. Целибат.
Поздрав госпођо, љубим руке.![]()

Човек само крши законе природе по угледу на Бога. Јер жели да му створи још савршенија бића која ћему се дивити.Људски ум само склапа коцкице од постојећег материјала и законитости, које је створио Надумни и људским помислима Недокучиви Исус Христос.
Направите ви нешто од сопственог материјала и закона, а не да мешање и комбинаторику већ постојећег, дрско својатате као ''савршено људско достигнуће''.
nije isto biti gresan i ciniti teske grehe kao sto su blud idolopoklonstvo ubistvo itd...
Не знам.![]()
Знам да је покојни деда увек куповао само оне од 25 до 30 кила.
И то смо ждрвљали једну дневно.
Ја сам прошло лето купио лубеницу 15 кила, кева исекла, појела два парчета ја све остало.![]()
Ма шта кад је оно све вода, одеш пишнеш двапут и наставиш да цепаш.
)
samo se jela sredina "srce" ostalo svinjama..И ти си грешан. Зато што си у греху зачет! И то је терет који ћеш носити до краја живота!
opa, mudonja!
mašala, pilot avanzovao
pozdrav druže![]()
Gde si Mono? Zašto su ti svi citati na engleskom? Na koja vrata ulaziš kad se voziš gradskim prevozom?

i zato sto mi se tako svidja
nisam jos videla ovaj novi redMudonja!? Znači, ti si sledeći moderator.

gledala sam, pa nije da opusta![]()

То су методе гулага. Боље је по српски.
Zivim, jer Bog ima neki razlogТо су методе гулага. Боље је по српски.
Не буди брезобразна.![]()
A kako se postaje muž?По србски је прво да се уда, завеже свој језик и буде жена а не ''модерна жена''.
За остало, тек након испуњења...
П.С.
Молитва Богу за усмерење на прави пут, ПОД ОБАВЕЗНО!
Жена је родила Бога.По србски је прво да се уда, завеже свој језик и буде жена а не ''модерна жена''.
За остало, тек након испуњења...
П.С.
Молитва Богу за усмерење на прави пут, ПОД ОБАВЕЗНО!
Što se ti nisi prijavila da ideš dobrovoljno u vojsku?