naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
mi beogradjani smo super napredni i zreeli znaaaaasmozda za vas beogradZane...
nije rano ako zivis na kosmetu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mi beogradjani smo super napredni i zreeli znaaaaasmozda za vas beogradZane...
A sta mislis o cinjenici da je otac moje prve zene ujedno i prvi muz moje druge zene, koja je cerka iz prvog braka drugog muza moje majke?![]()
mozda za vas beogradZane...
Ни на југу Србије то није рано.
Бар некад није било.![]()
mozda za vas beogradZane...
bitno je sa kim zivisНије битно где живиш другарице
nisam mislila na udaju vec na njenu konstataciju da sa 18 nista ne znas i ne razumes...
a sta je kosmet drugarice?
Није битно где живиш другарице
Космет је Космет. Југ Србије је Ниш, Лесковац, Врање... то му дође као посебан полу-географски појам...![]()
da sam ja to rekao sad bi me banovali i spopali sa svih stranaКосмет је Космет. Југ Србије је Ниш, Лесковац, Врање... то му дође као посебан полу-географски појам...![]()
naravno da je bitno...pitala bih ja tebe da ti je godinama zivot bio u opasnosti, da su ti frljali meci iznad glave, da je bus kojim si isla na faks bio redovno zaustavljan od uck koji su na tvoje oci kidnapovali ljudi..
sazrela bi i te kako...
nisam mislila na udaju vec na njenu konstataciju da sa 18 nista ne znas i ne razumes...
naravno da je bitno...pitala bih ja tebe da ti je godinama zivot bio u opasnosti, da su ti frljali meci iznad glave, da je bus kojim si isla na faks bio redovno zaustavljan od uck koji su na tvoje oci kidnapovali ljudi..
sazrela bi i te kako...
Те ратне околности опет немају везе са животном зрелости другарице
Многи су људи били у рату ,неки нису, али опет зрелост једне жене се мери са тим колико си година провела у рату него са чињиницом да са 18 година практично ниси жена
sazrela bi i te kako...
mislis da smo ja i tada neka moja vrsnjakinja iz beograda koja je u to vreme dangubila u diskoteci bile podjednako zrele?![]()
'89-те сам се враћала возом из Грчке, цео вагон је био пун Шиптара и Шиптарки, који су ме тако чудно посматрали да су ме подилазили жмарци.
Данас знам зашто су ме тако гледали - знали су шта ће се догодити и ликовали су унапред. И данас се питам да ли ме је осећај варао, али имала сам утисак да, покажем ли страх, да ће ме у сред вагона линчовати и избацити из воза.И данас се јежим тог осећаја...
![]()
'89-те сам се враћала возом из Грчке, цео вагон је био пун Шиптара и Шиптарки, који су ме тако чудно посматрали да су ме подилазили жмарци.
Данас знам зашто су ме тако гледали - знали су шта ће се догодити и ликовали су унапред. И данас се питам да ли ме је осећај варао, али имала сам утисак да, покажем ли страх, да ће ме у сред вагона линчовати и избацити из воза.И данас се јежим тог осећаја...
![]()
mislis da smo ja i tada neka moja vrsnjakinja iz beograda koja je u to vreme dangubila u diskoteci bile podjednako zrele?![]()