- Poruka
- 16.439
Па види не дангубе све баш по дискотекама
dosta njih dangubi, a i da nije tako ne mozes uporedjivati zivot nas tadasnje mladezi na kosmetu sa bezbriznim odrastanje iste iz uze srbije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па види не дангубе све баш по дискотекама
Па ето, за мене се може рећи да сам дангубила (мада не по дискотекама), али сматрам да сам са 18 била поприлично зрела (као жена нисам ни дан-данас).
Уствари, понекад мислим да сам сазрела и сву памет света покупила са 15, јер не примећујем неке веће психолошке/менталне разлике од тада до данас... једино интелектуалне.![]()
Па ето, за мене се може рећи да сам дангубила (мада не по дискотекама), али сматрам да сам са 18 била поприлично зрела (као жена нисам ни дан-данас).
Уствари, понекад мислим да сам сазрела и сву памет света покупила са 15, јер не примећујем неке веће психолошке/менталне разлике од тада до данас... једино интелектуалне.![]()
dosta njih dangubi, a i da nije tako ne mozes uporedjivati zivot nas tadasnje mladezi na kosmetu sa bezbriznim odrastanje iste iz uze srbije...
mi se medjusobno uvek prepoznamo, kao da nam pise na celu ko je srbin a ko siptar...ne moraju ni rec da progovore a ja ih vec prepoznam...
Па не можеш ти тако генерализовати људи , шта је безбрижно детињство расти под бомбама , мислим да претерујеш сви смо нешто преживели и доживели
da sam ja to rekao sad bi me banovali i spopali sa svih strana
cuj preterujem...kod nas je to od sredine devedesetih bila realnost i svakodnevnica..
jel ima albanaca zainteresovanih da kupuju nekretnine u srbiji izuzev kosmeta?
Превише генерализујеш замисли живто ти под бомабма , брат по ратиштима , теренима, пола живота нису то мале ствари да можеш баш сада да дангубиш по дискотекама
kojim bombama? zar su samo beograd bombardovali? moj rodni grad je bio konstantno bombardovan...izgubila sam i ja rodbinu, prijatelje i komsije u ratu...
Е , још нам само то фали
jel ima albanaca zainteresovanih da kupuju nekretnine u srbiji izuzev kosmeta?
sto, imas nesto za prodaju?
Сигрно неки геј клуб
steta...siptari su vise zainteresovani za bordele
ne, neego me zanima jel dolazesto, imas nesto za prodaju?
ne, neego me zanima jel dolaze
pa sta ja da im radim?doci ce ako im dozvolite...
А како ти се, оно, старац Фочо замерио?![]()
Добро вече свима, нисам читао шта сте расправљали, јер ме ваше мишљење у принципу и не интересује превише.
О чему диваните ?