skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Није забрањено да се удаш у 18 години али и моја бака се удала са 24 године , мислим да се граница померила али ајде..По мени жена је здрава да рађа од негде 24 године , то је по мени е , сада ..

drugarice...sudeci po ginekolozima zena bi do 25. trebala da zavrsi sa radjanjem, jer je u vremenu od 18 do 25 najbezbednije i najbolje radjati...

naravno da je medicina napredovala i da to vise nije pravilo ali cinjenice su cinjenice...

moja mama je mene rodila u 27. pa joj u kartonu pise: 'starija prvorotka'...

drugarice...sudeci po ginekolozima zena bi do 25. trebala da zavrsi sa radjanjem, jer je u vremenu od 18 do 25 najbezbednije i najbolje radjati...

naravno da je medicina napredovala i da to vise nije pravilo ali cinjenice su cinjenice...

moja mama je mene rodila u 27. pa joj u kartonu pise: 'starija prvorotka'...

Побогу ко да рађа са 18 година ниси ни пунолетан како треба

Jeste, jeste, taj sam!!! :D

Kaligula je divno jedno detence, zamisli to, pobio sam mu bracu i majku ali sam ostavio sestre. Jer Kaligulica mnoogo voli svoje sestre, ne znam zasto. :think:

Elem, Kaligula ce da me nasledi, mislim da ce biti odlican vladar!

A Druz je bio moj nesrecni brat i najbolji prijatelj kojeg je Mama ubila jer je ugrozavao na vlasti. Njegova cerka je bila moja bratanica-snaja, Livila, koju smo udali za mog sina Kastora. Sirotog Kastora je otrovala jer je imala vezu sa Sejanusom, vodjom Pretorijanaca. :sad2:

Sejanusu smo zatim odrubili glavu, a Livilu je majka (Antonija, zena mog pokojnog brata, izvanredna zena) zatvorila u spajz i tu je ostavila da umre od gladi i zedji. Izvanredna zena!

:eek: Бемти, ето одакле идеје за шпанске серије! :lol:

nimi jasno...zašto muškarci kriju da vole da se druže sa vršnjakom..kao da je to pošast...sem ako nema nekih frka..pritisaka u ranoj mladosti..
NARAVNo da svi se redovno prazne i na taj način..jer je to normalno :(

ima jedan fazon na tu temu;

Lik otišao kod doktora da se posavetuje, kaže:
Znate, doktore nešto me pritiska u donjem stomaq jako..
doktor: izvolite..slušam
pacijent: ujutro kada ustanem..a ja kresnem odmah ženu jer me ON opominje..pa onda se na brzake spremim
i odem na posao..Uz put svratim do bistroa na kafu i na brzake kresnem konobaricu..pa odem u pekaru po pecivo
i tu dohvatim debeloguzu Bertu...na poslu u pauzi zvaknem po koju koleginicu..na povratku odem na piće u kaffe i tamo
s nogu dohvatim zgodnu konobaricu..pa u vozu-naleti neko dobro parče---a kada dodjem kući pre večere dohvatim ženu..
doktor: staniteee! ..pa to vam je od previše seksa
PAcijent:uuuuh, sad mi je lakše...mislio sam da mi je od dr.kanja.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back