naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
Što se ti nisi udala, nego juriš sponzore?
zaato sto zivimo u srbiji i ne jurim ja nikoga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što se ti nisi udala, nego juriš sponzore?
sama kazes da se tvoja baba udala u cetrnaestoj...
nasla sam coveka svog zivota i udala se...nema tu neke velike filozofije...
a ko je najkul jel?Sto ste vi jedna zanimljiva grupilica ljudi. Skidam vas sa spiska, Imperator je milostiv!
Inace ja sam nov ovde, ne, ne, ja nisam klon nedavno banovanog korisnika.
Ja sam sveze lice u vasoj kafani!!!
sama kazes da se tvoja baba udala u cetrnaestoj...
nasla sam coveka svog zivota i udala se...nema tu neke velike filozofije...
a ko je najkul jel?
ne znaam viise saamooo sam se setio ex bfa
Najkul je tragicno banovani korisnik "Nosferatu___". Jedva cekam da upoznam tu sjajnu osobu kada se vrati iz kazamata.
Ајде богати шта имаш да се сећаш , било прошло
Није забрањено да се удаш у 18 години али и моја бака се удала са 24 године , мислим да се граница померила али ајде..По мени жена је здрава да рађа од негде 24 године , то је по мени е , сада ..
jao drugarice to i ja kazeem seebi al sam mnogo osecajan i osetljiv
drugarice...sudeci po ginekolozima zena bi do 25. trebala da zavrsi sa radjanjem, jer je u vremenu od 18 do 25 najbezbednije i najbolje radjati...
naravno da je medicina napredovala i da to vise nije pravilo ali cinjenice su cinjenice...
moja mama je mene rodila u 27. pa joj u kartonu pise: 'starija prvorotka'...
Ja sam čuo da on nije banovan, već su ga njegovi prodali negde u Albaniju. Dobili su 350 šišmiša, rasnih, za njega.
Не бре у 14 него у 24 години
Уопште не знам од куда ти то да жена треба да рађа од 18 до 25 године , жена од 25 године најздравија за рађање а може и после , не размем
znaam, ali sta da radim ne moogu drugojacijeТи си емотивац неће те то нигде одвести у животу
Уопште не знам од куда ти то да жена треба да рађа од 18 до 25 године , жена од 25 године најздравија за рађање а може и после , не размем
znaam, ali sta da radim ne moogu drugojacije
dobro de...ispravila si tekst, prvo si bila napisala 14..
znaam, ali sta da radim ne moogu drugojacije
tako kazu ginekolozi, ne ja...ja sam sama nedavno rodila 4. dete u 34...
Jeste, jeste, taj sam!!!
Kaligula je divno jedno detence, zamisli to, pobio sam mu bracu i majku ali sam ostavio sestre. Jer Kaligulica mnoogo voli svoje sestre, ne znam zasto.
Elem, Kaligula ce da me nasledi, mislim da ce biti odlican vladar!
A Druz je bio moj nesrecni brat i najbolji prijatelj kojeg je Mama ubila jer je ugrozavao na vlasti. Njegova cerka je bila moja bratanica-snaja, Livila, koju smo udali za mog sina Kastora. Sirotog Kastora je otrovala jer je imala vezu sa Sejanusom, vodjom Pretorijanaca.
Sejanusu smo zatim odrubili glavu, a Livilu je majka (Antonija, zena mog pokojnog brata, izvanredna zena) zatvorila u spajz i tu je ostavila da umre od gladi i zedji. Izvanredna zena!