gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ae vi strazarite a ja ipak odoh u krevet![]()
Svi otišli?
eve me drugar, ne brini, ja sam tuSvi otišli?
cao drugar, sta ti se piije jel?Pozdrav drustvancetu kafane u ove sitne sate.Konobar!Kooonooobaar....Sta je ovo,niko ne radi?
boja ljubičice?...treba da imaš plava oketa ua tuj bojuTotalno je "lavanda" boje i još malo isprana.
![]()
![]()
di si ga vidla?ju, kako nam je zgodan refkic...
ciciko..čuvaj se..ne galami i talasaj baš toliko...smutna su vremena..IVANE SPASI ME
Љубичаста је боја самоубица. Курт Кобејн је волео ту боју.![]()
Aha.Petak je,a ja slomio prst na ruci,pa placem od bolova.Jedimo me alkohol moze umiriti,a i sa EXIT-a se cuje neka dobra mjuza...cao drugar, sta ti se piije jel?
I to sto kazes...Куј ће ти конобар, узми си сам!![]()
Pozdrav drustvancetu kafane u ove sitne sate.Konobar!Kooonooobaar....Sta je ovo,niko ne radi?
Aha.Petak je,a ja slomio prst na ruci,pa placem od bolova.Jedimo me alkohol moze umiriti,a i sa EXIT-a se cuje neka dobra mjuza...
ou yea, ko svirka sad?Aha.Petak je,a ja slomio prst na ruci,pa placem od bolova.Jedimo me alkohol moze umiriti,a i sa EXIT-a se cuje neka dobra mjuza...
Upravo tone znam da li piješ ..ovo?
![]()
Na najgluplji moguci nacin.Razmestao sam juce neki namestaj u stanu i pade mi neka glupa stolica,koja je,uzgred,teska kao tuc,na levu saku.Dva prsta su mi odmah otekla otekla,ali me nije bolelo,pa sam mislio da nije nista ozbiljno u pitanju.Danas je pocelo jako da boli pa sam otisao doktoru,gde su mi utvrdili da sam slomio domali prst.Stavili su mi cak i mali gipsic
Nemam pojma.Cuje se neka dobra elektronika,ali onako u talasima-valjda kako vetar duva...ou yea, ko svirka sad?
jooooooooj drugar, bas mi je zao zboog teebeNa najgluplji moguci nacin.Razmestao sam juce neki namestaj u stanu i pade mi neka glupa stolica,koja je,uzgred,teska kao tuc,na levu saku.Dva prsta su mi odmah otekla otekla,ali me nije bolelo,pa sam mislio da nije nista ozbiljno u pitanju.Danas je pocelo jako da boli pa sam otisao doktoru,gde su mi utvrdili da sam slomio domali prst.Stavili su mi cak i mali gipsic![]()
Kako da ne bude sladak.Zamisli gipsic na prstu ruke.Nisam verovao da takvo nesto postojijooooooooj drugar, bas mi je zao zboog teebejel bar sladak gipsic taj?
![]()
Na najgluplji moguci nacin.Razmestao sam juce neki namestaj u stanu i pade mi neka glupa stolica,koja je,uzgred,teska kao tuc,na levu saku.Dva prsta su mi odmah otekla otekla,ali me nije bolelo,pa sam mislio da nije nista ozbiljno u pitanju.Danas je pocelo jako da boli pa sam otisao doktoru,gde su mi utvrdili da sam slomio domali prst.Stavili su mi cak i mali gipsic![]()
Kako da ne bude sladak.Zamisli gipsic na prstu ruke.Nisam verovao da takvo nesto postoji
Bitno da nije![]()
![]()