skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма Русија је изузев Москве и Петрограда, јад и беда, права Совјетија. Буквално.

Idi na temu i procitaj je, mrzi me da se ponavljam.

To veze sa mozgom nema, i to je jedno usiljeno, netacno i tuzno razmisljanje koje je prvo nametala titina jugokomuno monstrum masinerija, a onda i njihovi danasnji ideoloski naslednici.

Idi na temu i procitaj je, mrzi me da se ponavljam.

To veze sa mozgom nema, i to je jedno usiljeno, netacno i tuzno razmisljanje koje je prvo nametala titina jugokomuno monstrum masinerija, a onda i njihovi danasnji ideoloski naslednici.

Чито сам, ал нећу више да се уплићем на теме где се пљује личност постављача.

Инфраструктура тих ''милионских градова'' је јад и беда, тако да се то градовима ни не може назвати...

Чито сам, ал нећу више да се уплићем на теме где се пљује личност постављача.

Инфраструктура тих ''милионских градова'' је јад и беда, тако да се то градовима ни не може назвати...

Necu ovde da unosim te diskusije, ionako ih vodim ceo dan. Ja sam bio u tom "jadnom i bednom" Jekaterinburgu a imam silne prijatelje i poznanike odatle pa znam sta pricam.

Добро вече. Поздрав за Владана посебно.

Доле Путинова атеистичка Совјетија!!!

InGodWetrust.GIF

:pop2: :pop2: :pop2:

Necu ovde da unosim te diskusije, ionako ih vodim ceo dan. Ja sam bio u tom "jadnom i bednom" Jekaterinburgu a imam silne prijatelje i poznanike odatle pa znam sta pricam.

Ови мој Руси што ја познајем, углавном куде Федерацију, кажу јади и беда.

Чак се пар Руса доселило у Србију да живи, ето колико је тамо лепо...

Замисли колико мора да је зло, кад бежиш од зла у Србију...

Корупција је толико нарасла да тиранише обичан народ до граница незамисливих нама у Србији, ужас...

Ови мој Руси што ја познајем, углавном куде Федерацију, кажу јади и беда.

Чак се пар Руса доселило у Србију да живи, ето колико је тамо лепо...

Замисли колико мора да је зло, кад бежиш од зла у Србију...

Корупција је толико нарасла да тиранише обичан народ до граница незамисливих нама у Србији, ужас...
in-god-we-trust.jpg

Блокада!

Како се зове оно кад држава пољопривредницима даје одређену своту новца на већ постојећу цену???

Оно кад сељак продаје малину по 90 дин. кило, а држава му на тих 90 даје још 50 (лупам).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back