skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Totalno je "lavanda" boje i još malo isprana.

2yni74i.jpg

:cool:
boja ljubičice?...treba da imaš plava oketa ua tuj boju:think:
ju, kako nam je zgodan refkic...
di si ga vidla?
ciciko..čuvaj se..ne galami i talasaj baš toliko...smutna su vremena..
Љубичаста је боја самоубица. Курт Кобејн је волео ту боју. :)

:eek:

uh dok pročitah sve..odoše svi na spavanjac :roll:

Na najgluplji moguci nacin.Razmestao sam juce neki namestaj u stanu i pade mi neka glupa stolica,koja je,uzgred,teska kao tuc,na levu saku.Dva prsta su mi odmah otekla otekla,ali me nije bolelo,pa sam mislio da nije nista ozbiljno u pitanju.Danas je pocelo jako da boli pa sam otisao doktoru,gde su mi utvrdili da sam slomio domali prst.Stavili su mi cak i mali gipsic :lol:

Na najgluplji moguci nacin.Razmestao sam juce neki namestaj u stanu i pade mi neka glupa stolica,koja je,uzgred,teska kao tuc,na levu saku.Dva prsta su mi odmah otekla otekla,ali me nije bolelo,pa sam mislio da nije nista ozbiljno u pitanju.Danas je pocelo jako da boli pa sam otisao doktoru,gde su mi utvrdili da sam slomio domali prst.Stavili su mi cak i mali gipsic :lol:
jooooooooj drugar, bas mi je zao zboog teebe :( jel bar sladak gipsic taj? ;)

Bitno da nije
fingm0196-1.gif

Kako da ne bude sladak.Zamisli gipsic na prstu ruke.Nisam verovao da takvo nesto postoji

:rostilj:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back